- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.701
Aaaa ciddimisin çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsınızBende 4 ten sonra çok yoktum canım napalim evde değildim yeni geldik sayılır kaza yaptık giderkençok şükür iyiyiz ama eşimin dizi sıkıştı motora ve sanırım sağ elinde serçe parmağı kırıldı
İyi kuzum uyuyacaktım bende birazdan sen ne yapıyorsun nasılsın
Aaaaa gerçekten mi ya çok üzüldüm canım onunla geçmiş olsun Allah beterinden korusun yaBende 4 ten sonra çok yoktum canım napalim evde değildim yeni geldik sayılır kaza yaptık giderkençok şükür iyiyiz ama eşimin dizi sıkıştı motora ve sanırım sağ elinde serçe parmağı kırıldı
Bende özledim bebeğimİyi kuzum uyuyacaktım bende birazdan sen ne yapıyorsun nasılsınevet yoktun buralarda özledik
Sağol kuzum valla çok trafik vardı sağ taraftan adam park etmiş kapıyı açtı kapı motorun yan demiriyle eşimin bacağına çarptı demir yamulmuş eşimin dizi sıkıştı Allahtan iyice kitlenmemiş orda çekti hemen parmağıda debriyaj yerine sıkıştı bayağı şişmiş Allahtan sol tarafa başka arabanın üstüne yatırdı motoru ama araba hareket ediyo olsaydı sanırım şuan yoktukAaaaa gerçekten mi ya çok üzüldüm canım onunla geçmiş olsun Allah beterinden korusun yaşimdi nasılsınız peki inşallah başka birşey yoktur ya çok geçmiş olsun çok dikkat edin okuyun kendinize canım
Sağol bebeğim iyiyiz çok şükür ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmışAaaa ciddimisin çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsınız
Ay Allah korumuş Allah’ım tekrarından ve beterinden korusun kuzumSağol kuzum valla çok trafik vardı sağ taraftan adam park etmiş kapıyı açtı kapı motorun yan demiriyle eşimin bacağına çarptı demir yamulmuş eşimin dizi sıkıştı Allahtan iyice kitlenmemiş orda çekti hemen parmağıda debriyaj yerine sıkıştı bayağı şişmiş Allahtan sol tarafa başka arabanın üstüne yatırdı motoru ama araba hareket ediyo olsaydı sanırım şuan yoktukhayat 1 saniye oda şuan başkası yok bi gözünü açıp kapatıyosun yoksun tek pişmanlığım inip motordan arabasının üstüne yattığım kadını dövmemek içimde kaldı be
Ya kapıya çarpınca kapıyla yola devam etmeyelim diye eşim mecbur motoru arabanın üstüne doğru yatırdı açmış camı kendini yırtıyo napıyosunuz ya arabamı çizdiniz diye göbek atıyoruz napalımAy Allah korumuş Allah’ım tekrarından ve beterinden korusun kuzumKız ne yaptı kadın
Ah dünya malı o kapıyı o hanımefendinin arabasının üstüne atmak lazımmışYa kapıya çarpınca kapıyla yola devam etmeyelim diye eşim mecbur motoru arabanın üstüne doğru yatırdı açmış camı kendini yırtıyo napıyosunuz ya arabamı çizdiniz diye göbek atıyoruz napalım
Ah dünya malı o kapıyı o hanımefendinin arabasının üstüne atmak lazımmışçok paramız var biz belli aralıklarla arabaları çizip çizip yaptırıyoruz deseydin ahahaha
Geçmiş olsun canımBende 4 ten sonra çok yoktum canım napalim evde değildim yeni geldik sayılır kaza yaptık giderkençok şükür iyiyiz ama eşimin dizi sıkıştı motora ve sanırım sağ elinde serçe parmağı kırıldı
Sağol kuzum teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Hiç aşko sen yazdığında ben uyumuşum,erken yatdım bugün hava aniden değişti öyle bi soğudu ki
Çok geçmiş olsun canim ya Allah korumuşBende 4 ten sonra çok yoktum canım napalim evde değildim yeni geldik sayılır kaza yaptık giderkençok şükür iyiyiz ama eşimin dizi sıkıştı motora ve sanırım sağ elinde serçe parmağı kırıldı
İnşallah canimHic uzulme canim. Eminimki en kisa zamanda saglikli gebeligin olacak
Merhabaaaaaa benimde bat 16 Eylül ama umudum yok benimdeBu arada bat 13 Eylül umudum pek yok ama beni de ekler misin listeye
Gerçekten geleninde ayarlarını bozuyoruz yada kendimiz gibi delileri çekiyoruzAyy evet benimde hep öyle olur
Yok kuzum yaa sana özel yazmamiştim onu baya yazmişsiniz yazacaktim yalnış olmuş))
Toptan sıyırdık hepimiz o yüzdenaramıza katılan bizden beter manyağa bagliyor
İnşallah kuzum yaaa sabah sabah tuvalete koştum şuanlık gelen giden yok böyle oldukça iyice umutlanıyorumAnladım canım o zaman inşallah perşembe günü de sen bizim günümüzü şenlendirirsinİnşallah güzel haberler alırız senden
Bilmem değil herhalde bak sıkıntı çıkmadı ben öyle düşündüysümYasak mı ki benim haberim yok
Çook nazlı çook bu yeni çocuklar folik asit bebeleri çok bekletiyprValla bende de öyle geliyor teyzesi biraz nazlı galiba
Ay kızlar çok güzel bir video buldumbizim bebelerin niye gelmediği belli oldu
Aşkoo ne kadar erken gelmişsin öylee
Aa geçmiş olsun Allah beterinden sakınsınSağol kuzum valla çok trafik vardı sağ taraftan adam park etmiş kapıyı açtı kapı motorun yan demiriyle eşimin bacağına çarptı demir yamulmuş eşimin dizi sıkıştı Allahtan iyice kitlenmemiş orda çekti hemen parmağıda debriyaj yerine sıkıştı bayağı şişmiş Allahtan sol tarafa başka arabanın üstüne yatırdı motoru ama araba hareket ediyo olsaydı sanırım şuan yoktukhayat 1 saniye oda şuan başkası yok bi gözünü açıp kapatıyosun yoksun tek pişmanlığım inip motordan arabasının üstüne yattığım kadını dövmemek içimde kaldı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?