Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ciddimisin çok geçmiş olsun canım ya şimdi nasılsınız

Aaaaa gerçekten mi ya çok üzüldüm canım onunla geçmiş olsun Allah beterinden korusun ya şimdi nasılsınız peki inşallah başka birşey yoktur ya çok geçmiş olsun çok dikkat edin okuyun kendinize canım

Sağol kuzum valla çok trafik vardı sağ taraftan adam park etmiş kapıyı açtı kapı motorun yan demiriyle eşimin bacağına çarptı demir yamulmuş eşimin dizi sıkıştı Allahtan iyice kitlenmemiş orda çekti hemen parmağıda debriyaj yerine sıkıştı bayağı şişmiş Allahtan sol tarafa başka arabanın üstüne yatırdı motoru ama araba hareket ediyo olsaydı sanırım şuan yoktuk hayat 1 saniye oda şuan başkası yok bi gözünü açıp kapatıyosun yoksun tek pişmanlığım inip motordan arabasının üstüne yattığım kadını dövmemek içimde kaldı be

Ay Allah korumuş Allah’ım tekrarından ve beterinden korusun kuzum Kız ne yaptı kadın

Ay Allah korumuş Allah’ım tekrarından ve beterinden korusun kuzum Kız ne yaptı kadın
Ya kapıya çarpınca kapıyla yola devam etmeyelim diye eşim mecbur motoru arabanın üstüne doğru yatırdı açmış camı kendini yırtıyo napıyosunuz ya arabamı çizdiniz diye göbek atıyoruz napalım

Ah dünya malı o kapıyı o hanımefendinin arabasının üstüne atmak lazımmış çok paramız var biz belli aralıklarla arabaları çizip çizip yaptırıyoruz deseydin ahahaha

Ah dünya malı o kapıyı o hanımefendinin arabasının üstüne atmak lazımmış çok paramız var biz belli aralıklarla arabaları çizip çizip yaptırıyoruz deseydin ahahaha
Çocuk korkmasaydı inip girişcektim onada arabasına da söylüyosun anlamıyoda en son kapıyı açan getirtme beni oraya adamın sucu yok kaza yaptık anlamiyo musun diye bi bağırdı sonra görmedim bi daha

Çok geçmiş olsun canim ya Allah korumuş
Bu aralar senin kocan da benim koca gibi başı beladan ayrilmiyoAllah beterinden korusun
Doktora gitdinizmi?

Ayy evet benimde hep öyle olur

Yok kuzum yaa sana özel yazmamiştim onu baya yazmişsiniz yazacaktim yalnış olmuş))
Toptan sıyırdık hepimiz o yüzden aramıza katılan bizden beter manyağa bagliyor
Gerçekten geleninde ayarlarını bozuyoruz yada kendimiz gibi delileri çekiyoruz
Anladım canım o zaman inşallah perşembe günü de sen bizim günümüzü şenlendirirsin İnşallah güzel haberler alırız senden
İnşallah kuzum yaaa sabah sabah tuvalete koştum şuanlık gelen giden yok böyle oldukça iyice umutlanıyorum
Yasak mı ki benim haberim yok
Bilmem değil herhalde bak sıkıntı çıkmadı ben öyle düşündüysüm

Aşkoo ne kadar erken gelmişsin öylee işe gidiyoom beeen yatıyom yatıyom o saate muhabbete mi gelinir günaydın bu arada bana şuanlık kırmızılar selam vermedi henüz
Aa geçmiş olsun Allah beterinden sakınsın hayır okudumda kadını valla bi güzel yolsan benimde içim rahatlardı sanki keyfimize yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…