- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.014
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.721
Allah razı olsun . Teyzemin oğluydu. Kalp krizi geçirdiKuzum özel degilse noldu hayirdir basin sagolsun. Kimdi vefat eden. Rabbim rahmet eylesin
Allah razı olsun aminBaşınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin geride kalanlarada sabır versinçok gençmiş
Allah razı olsun vanimAhh canım Allah sabır versin
Amin amin aminCanim basiniz sagolsun rabbim sabir versin
Ben ekleyemiyorum canımMerhabaaaaaa benimde bat 16 Eylül ama umudum yok benimdebeni de ekler misiniz ?
Negatifi görünce efsane üzülmemeye kendini hazır hissedince test yap bence canım inşallah bebeğin seninledir ondandır bu gecikme ama hemen çok heveslenince sonrası hüsran da olabiliyo şahsen benim içinMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
Evet ya çok umutluyken yapınca negatif çıkınca çok üzülüyorumNegatifi görünce efsane üzülmemeye kendini hazır hissedince test yap bence canım inşallah bebeğin seninledir ondandır bu gecikme ama hemen çok heveslenince sonrası hüsran da olabiliyo şahsen benim için
Günaydın kuzum,adetinin kaçinci günü?tahmini yumurtlamayi ne zaman gördün? Ben böyle durumlarda vucut ısısıyla işi kökten çözuyorumMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
Ayyyy kuzum çok geçmiş olsun tekrar yaSağol kuzum valla çok trafik vardı sağ taraftan adam park etmiş kapıyı açtı kapı motorun yan demiriyle eşimin bacağına çarptı demir yamulmuş eşimin dizi sıkıştı Allahtan iyice kitlenmemiş orda çekti hemen parmağıda debriyaj yerine sıkıştı bayağı şişmiş Allahtan sol tarafa başka arabanın üstüne yatırdı motoru ama araba hareket ediyo olsaydı sanırım şuan yoktukhayat 1 saniye oda şuan başkası yok bi gözünü açıp kapatıyosun yoksun tek pişmanlığım inip motordan arabasının üstüne yattığım kadını dövmemek içimde kaldı be
Bat 5 di bugün daha 2. Günü ama olmadım iki günde pes ettimGünaydın kuzum,adetinin kaçinci günü?tahmini yumurtlamayi ne zaman gördün? Ben böyle durumlarda vucut ısısıyla işi kökten çözuyorum
Erken gebelik yapsan varsa çıkar veya geç döllenme olma ihtimali de ola bilir
Yap rahatla bence,negatif olsa bile kendini adete hazirlarsin
Yoksa böyle hergun aceba mi hamilemiyim diye kafayi yersin
hayır zaten yükümüz ağır bunlara yolumu öğretcez bide
Bebişim biz (Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
Yarın kizlarla beraber sende test yapsanaB hiat 5 di bugün daha 2. Günü ama olmadım iki günde pes ettimtahmini yumurtlama 21-22ydi kasık ağrımdan anladm değerlendirdik ben şimdiye kadar hiç vücut ısısı takip etmedimki normali anormali ne bilmiyorum hee yaa hamilemiyim diye kafayı yicem acaba kaç haftaşk vs diye kurmaya başladım kafada
Canim yap bi test aklini kurcalayacağına yap gitsin cikmazsada kendini adete hzirlarsinMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
Kuzum gecikmen evet çok gibi gözükmüyor ama yumurtlama zamanından baya geçmiş yani aslında olsa kesin çıkar, aynen o muallak çok kötü ya bilememek ve umutlanmakBat 5 di bugün daha 2. Günü ama olmadım iki günde pes ettimtahmini yumurtlama 21-22ydi kasık ağrımdan anladm değerlendirdik ben şimdiye kadar hiç vücut ısısı takip etmedimki normali anormali ne bilmiyorum hee yaa hamilemiyim diye kafayı yicem acaba kaç haftaşk vs diye kurmaya başladım kafada
Kesin öğretirdikÖğretebiliyor olsaydık eminim onu da yapardık neler yapmadık ki
Ay çok cazip teklifler bunlarBebişim biz (miraclebeyb ) yarın sabah test yapacağız gel sende bize katıl yarın sabaha kadar olmazsan Negatif görsek bile üzmeyeceğiz tatlı canımızı birbirimize her zaman ki gibi destek olacağız
Bunu bi düşüncem valla iş çıkışına kadar sonra bi test alırım yarın sabah olmazsam belki kızlara katılırımYarın kizlarla beraber sende test yapsana
Evet o da mantıklı geliyor böyle ikilemde kalmak çok zor oluyo psikolojk olaraktaCanim yap bi test aklini kurcalayacağına yap gitsin cikmazsada kendini adete hzirlarsin
Evet gecikme bile denemez aslnda sabırsızlık işteKuzum gecikmen evet çok gibi gözükmüyor ama yumurtlama zamanından baya geçmiş yani aslında olsa kesin çıkar, aynen o muallak çok kötü ya bilememek ve umutlanmakama yine de negatif çıkarsa kendimizi üzmüyoruzzzzz diğer aya şarj olup umutlarla başlıyoruz
Ayyy kuzum ağlamak yokkkkKesin öğretirdik
Ay çok cazip teklifler bunlarben bunu bi iş çıkışına kadar düşüneyim negatf çıkarsa burda tüm gün ağlayıp zırlarsam beni çekermisiniz
Bunu bi düşüncem valla iş çıkışına kadar sonra bi test alırım yarın sabah olmazsam belki kızlara katılırım
Evet o da mantıklı geliyor böyle ikilemde kalmak çok zor oluyo psikolojk olarakta
Aynen canım hepimizi yoran o gerçekten var mı yok mu ikilemiEvet gecikme bile denemez aslnda sabırsızlık iştebeni yoran acaba mı düşüncesi zaten her sabah kırmızıyı görmeyincr ayrı umutlanıyorum yapıp kurtulayım bari ben ya yarında olmazsam kafayı iyice sıyırmam en azından
Gerçekten burda desteğiniz olmasa daha çok yıkılırım benAyyy kuzum ağlamak yokkkkinsan ister istemez üzülüyor tabi ama biz burda her zaman destekçiyiz iyi günde de kötü gündede sen hiç merak etme biz yanındayız
Mesela şuan kasık ağrımda var tereddüt ediyorum ama dediğin gibi negatifsede öğrenip dediğim gibi regl hazrlamak psikolojimizi daha iyi böyle ikilemde durmak insanı çıldırtıyor öğlen alıyorum testi çantaya atıyorumAynen canım hepimizi yoran o gerçekten var mı yok mu ikilemiBi yok gibi geliyor bir var gibi değişik bir süreç aynen kuzum en azından negatif görsek bile kendimizi regle hazırlarız kafamızdan da gitmiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?