- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.741
Aynen aynen al at çantayaGerçekten burda desteğiniz olmasa daha çok yıkılırım ben
Mesela şuan kasık ağrımda var tereddüt ediyorum ama dediğin gibi negatifsede öğrenip dediğim gibi regl hazrlamak psikolojimizi daha iyi böyle ikilemde durmak insanı çıldırtıyor öğlen alıyorum testi çantaya atıyorumerken gebelik almama gerek yok herhalde demi ya
Dur bakalım eczaneye gidince karar vereyimAynen aynen al at çantayavalla ben erken gebelik aldım kuzum geç döllenme falansa diye birde erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi olmuyor diyor çoğu kişi ama sen bilirsin yine de kaset testte olur
Neyden olur ki enfeksiyon felan midirAyy evet benimde hep öyle olur
Yok kuzum yaa sana özel yazmamiştim onu baya yazmişsiniz yazacaktim yalnış olmuş))
Toptan sıyırdık hepimiz o yüzdenaramıza katılan bizden beter manyağa bagliyor
Bende düşündüm enfeksiyon felan mi kaptım kiCok yaşa bebeğimKuzum bende çok sık olur o ama senin daha önce hiç olmadıysa belirti olabilir benim adete yakın hep oluyo bide bazen üstüste hapşırınca tamamen gidiyo yumurtalıklar tüplerim tıkadıysa sorumlusu enfeksiyon değil kesin bu hapşırmam
Nasıl dayaniyorsun maşallah sanaMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 @mucizeyimben @000umutlu000 miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
Kız ben yüz kere idrara gidiyorum gece idrar sabah açık renkteBebişim biz (miraclebeyb ) yarın sabah test yapacağız gel sende bize katıl yarın sabaha kadar olmazsan Negatif görsek bile üzmeyeceğiz tatlı canımızı birbirimize her zaman ki gibi destek olacağız
Gece yap ben öyle olunca gece yapıyorumKız ben yüz kere idrara gidiyorum gece idrar sabah açık renktetest nasıl yapacam böyle olursa çıkmaz ki. Kendimi zorluyorum da olmuyor karnım patlayacak gibi oluyor
Kız yatmadan önce bı gidiyorum ama habire mi gelir yoruldum vallaGece yap ben öyle olunca gece yapıyorum
Olabilir ya havalar o kadar soğudu ki bir anda biz normalde vantilatör çalıştırıp öyle uyurduk eşim ancak öyle uykuya dalardı ev çok sıcak diye iki gündür ben gece örtünüyorum vantilatör açmıyoruz pencere minicik açık kalıyor biraz üşütme belirtisi var bende de halsizlik hapşırık falan inşallah hasta olmayızKız yatmadan önce bı gidiyorum ama habire mi gelir yoruldum vallausuttum mu ki
Aynen bizde öyle sabah bı kalkiyorum ellerim ayaklarım buz olmuş sırtım tutuldu birden soğudu ya ama güzel oldu bayılırım bu havayaOlabilir ya havalar o kadar soğudu ki bir anda biz normalde vantilatör çalıştırıp öyle uyurduk eşim ancak öyle uykuya dalardı ev çok sıcak diye iki gündür ben gece örtünüyorum vantilatör açmıyoruz pencere minicik açık kalıyor biraz üşütme belirtisi var bende de halsizlik hapşırık falan inşallah hasta olmayız
Ben sonbahar severim normalde ama kış gelecek diye üzülüyorum kıştan nefret ediyorumAynen bizde öyle sabah bı kalkiyorum ellerim ayaklarım buz olmuş sırtım tutuldu birden soğudu ya ama güzel oldu bayılırım bu havaya
Son bahar,ilkbahar benim havamBen sonbahar severim normalde ama kış gelecek diye üzülüyorum kıştan nefret ediyorum
Yaaa hadi inşallah bence sende kesin var da inşallah bende de vardırSon bahar,ilkbahar benim havamayy bı de bebiş varsa Mayıs ayında doğar tam da doğum günümde
Mayıs ayında kimyasal gebelik oldu çok üzülmüştüm tam da doğum günümde öğrendim sonu hüsran. Şimdi hamileysem ve Mayıs ayında dogururum o bana çok güzel bir hediye olucakYaaa hadi inşallah bence sende kesin var da inşallah bende de vardır
İnşallah ya ben senden gerçekten çok umutluyum çoktan kan vermiştim sen olsamMayıs ayında kimyasal gebelik oldu çok üzülmüştüm tam da doğum günümde öğrendim sonu hüsran. Şimdi hamileysem ve Mayıs ayında dogururum o bana çok güzel bir hediye olucakAllah'ım inşallah hepimiz hamile kalalım alalım meleklerimizi kucağımıza
Ayy benim totemim net cift çizgi görmeden vermemekİnşallah ya ben senden gerçekten çok umutluyum çoktan kan vermiştim sen olsam
Artık yükselmiş olabilir ama eskiye göre ya mesela ilk test yaptığında 10sa şu an 30 olmuştur benceAyy benim totemim net cift çizgi görmeden vermemekşimdi versem düşük çıkacak kafama takılacak iki günde ver dur sonra.
O da az anamArtık yükselmiş olabilir ama eskiye göre ya mesela ilk test yaptığında 10sa şu an 30 olmuştur bence
Kız bu çocuk bana sabrı öğretti daha gelmeden vallaNasıl dayaniyorsun maşallah sananasıl istersen öyle yap ama bence yap bugün varsa çıkar zaten hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?