Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen aynen al at çantaya valla ben erken gebelik aldım kuzum geç döllenme falansa diye birde erken gebelik testlerinde kuruma çizgisi olmuyor diyor çoğu kişi ama sen bilirsin yine de kaset testte olur

Bende düşündüm enfeksiyon felan mi kaptım ki

Nasıl dayaniyorsun maşallah sana nasıl istersen öyle yap ama bence yap bugün varsa çıkar zaten hadi inşallah

Kız ben yüz kere idrara gidiyorum gece idrar sabah açık renkte test nasıl yapacam böyle olursa çıkmaz ki. Kendimi zorluyorum da olmuyor karnım patlayacak gibi oluyor

Kız yatmadan önce bı gidiyorum ama habire mi gelir yoruldum valla usuttum mu ki
Olabilir ya havalar o kadar soğudu ki bir anda biz normalde vantilatör çalıştırıp öyle uyurduk eşim ancak öyle uykuya dalardı ev çok sıcak diye iki gündür ben gece örtünüyorum vantilatör açmıyoruz pencere minicik açık kalıyor biraz üşütme belirtisi var bende de halsizlik hapşırık falan inşallah hasta olmayız

Aynen bizde öyle sabah bı kalkiyorum ellerim ayaklarım buz olmuş sırtım tutuldu birden soğudu ya ama güzel oldu bayılırım bu havaya

Aynen bizde öyle sabah bı kalkiyorum ellerim ayaklarım buz olmuş sırtım tutuldu birden soğudu ya ama güzel oldu bayılırım bu havaya
Ben sonbahar severim normalde ama kış gelecek diye üzülüyorum kıştan nefret ediyorum

Yaaa hadi inşallah bence sende kesin var da inşallah bende de vardır
Mayıs ayında kimyasal gebelik oldu çok üzülmüştüm tam da doğum günümde öğrendim sonu hüsran. Şimdi hamileysem ve Mayıs ayında dogururum o bana çok güzel bir hediye olucak Allah'ım inşallah hepimiz hamile kalalım alalım meleklerimizi kucağımıza

İnşallah ya ben senden gerçekten çok umutluyum çoktan kan vermiştim sen olsam

Nasıl dayaniyorsun maşallah sana nasıl istersen öyle yap ama bence yap bugün varsa çıkar zaten hadi inşallah
Kız bu çocuk bana sabrı öğretti daha gelmeden valla ben sabırsızlık kraliçesiydim resmen
%50 -50 yim şuan bi tarafım bekle bi tarafım yap diyo, kocama diyom gecikti 2. Gün bugün diye boşver senin hep gecikiyor diuo uyuz yapsam neden yaptn dicek bu sefer negatf çıkarsa bıktı bir yıldır o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…