Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimde yok yok der her ay sinirimi ziplatir ama bu günlerde var hissediyorum yap yap diyip duruyor yumurtlamadan 5 gün sonra yap demeye başladım dedim noluyor bı tutunsun nere yapıyorum test dedim ilişkiden sonra yapayım sanki şak diye çıkacak bekle diyorum sabırsız. Silik çizgiyi o da gördü ertesi gün kasette negatif görünce dedim negatif şimdi varsa eğer soylemicem

Allahım yap artık şu testi bekleyince sonuç değişmiyor kuzum taş olsa çatlar ben çatladım

Yaaa ben senden çok umutluyum yaa belki eşininde içine doğuyor

Dur bakalım eczaneye gidince karar vereyim
Haber ver kuzum ne aldığını
Kız ben yüz kere idrara gidiyorum gece idrar sabah açık renkte test nasıl yapacam böyle olursa çıkmaz ki. Kendimi zorluyorum da olmuyor karnım patlayacak gibi oluyor
Ay ne yapsan kiiii oda ne zordur ya ama gece daha doğrusu saat 9dan sonra felan su alımını kessen belki gece hiç gelmez
Demgey3 kuzu hangi testler aldın erken olanı hangisi bende alayım bari ondan?
Kuzum ben artimedin erken gebeliğini aldım sadece bir tane, birde ovülasyonların yanında gönderilen strip testler var ama onları yapmayı düşünmüyorum. Predictor gereksiz pahalı geldi prodoctor da bazen yalancı çizgi gösterebiliyormuş valla araştırdım artimed en iyisi diye düşündüm

Çok geçmiş olsun canim ya Allah korumuş
Bu aralar senin kocan da benim koca gibi başı beladan ayrilmiyoAllah beterinden korusun
Doktora gitdinizmi?
Sağol kuzum yok gitmedik gitmek istemiyo doktora eşim dünden beri söylüyorum en son ne halin varsa gör dedim az önce

Gelinir tabiki Test yapsan mı artık aşko ❤ sağol kuzum dövemedim ya kız bi dahaki sefere inşallah

Nasıl istersen öyle yap aşko üzülmeden yap ama ne yapacaksan

Kızlar maalesef yok hiç bişey birde bi damla kan gelmiş koyu kırmızı renginde benim kırmızılar geliyor bile olabilir devam ederse kanamam diğer aylara artık hayırlısı olsun miraclebeyb Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 ve diğer canlarım

Eklentiler

• IMG_20220906_123259.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20220906_122817.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 45
Hayırlısı olsun canım benim inşallah sıkma canını diğer ay Rabbim yüzünü güldürür inşallah En önemlisi sağlık Çok yakında gelecekler bizi sevindirecekler inanıyorum ben

Bencede bebeğim ❤ sağol kuzum ayy keşke döveseydiiiimmm

Üzülme kuzum yoksa da önümüzdeki ay çalışmalara ekşınlara devam en kısa zamanda bebiş haberini verirsin inşallah belki regli değildir devam ediyo mu kuzum

Hayırlısı olsun canım benim inşallah sıkma canını diğer ay Rabbim yüzünü güldürür inşallah En önemlisi sağlık Çok yakında gelecekler bizi sevindirecekler inanıyorum ben
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimm her zaman hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin çok yakında gelsinler çok bekletmesinler bizi

Üzülme kuzum yoksa da önümüzdeki ay çalışmalara ekşınlara devam en kısa zamanda bebiş haberini verirsin inşallah belki regli değildir devam ediyo mu kuzum
İnşallah canımm ekşınlara devam aynen kaldığımız yerden hepimiz en kısa sürede veririz İnşallah bebiş haberini kanama sen söyleyince baktım yok bi daha gelmedi ama karnım ağrımaya başladı regl geliyorum der gibi

Haber ver kuzum ne aldığını
Ay tamam alırsam haber vercem kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Belki testi bekleyen başka bişeydir onu görmeni bekleyen
Ayy deme şöyle heyeanlanıyorum ahahahah
Gelinir tabiki Test yapsan mı artık aşko ❤ sağol kuzum dövemedim ya kız bi dahaki sefere inşallah
Kız kırmızıları görme korkum o kadar çok ki bidahakine benm içinde döv
Nasıl istersen öyle yap aşko üzülmeden yap ama ne yapacaksan
Sağol kuzum evet üzülmediğm zamanyapcam
İnşallah kuzum yarına iple çekiyorum
Ayy bende seni testi görmeyi iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…