- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.761
Benim eşimde yok yok der her ay sinirimi ziplatir ama bu günlerde var hissediyorum yap yap diyip duruyor yumurtlamadan 5 gün sonra yap demeye başladım dedim noluyor bı tutunsun nere yapıyorum testKız bu çocuk bana sabrı öğretti daha gelmeden vallaben sabırsızlık kraliçesiydim resmen
%50 -50 yim şuan bi tarafım bekle bi tarafım yap diyo, kocama diyom gecikti 2. Gün bugün diye boşver senin hep gecikiyor diuo uyuzyapsam neden yaptn dicek bu sefer negatf çıkarsa bıktı bir yıldır o da
Kuzum ben seni listeye ekledim zaten ilk yazdığındaBu arada bat 13 Eylül umudum pek yok ama beni de ekler misin listeye
Allahım yap artık şu testi bekleyince sonuç değişmiyor kuzum taş olsa çatlar ben çatladımMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 @mucizeyimben _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
Yaaa ben senden çok umutluyum yaaBenim eşimde yok yok der her ay sinirimi ziplatir ama bu günlerde var hissediyorum yap yap diyip duruyor yumurtlamadan 5 gün sonra yap demeye başladım dedim noluyor bı tutunsun nere yapıyorum testdedim ilişkiden sonra yapayım sanki şak diye çıkacak bekle diyorum sabırsız. Silik çizgiyi o da gördü ertesi gün kasette negatif görünce dedim negatif şimdi varsa eğer soylemicem
Allahım yap artık şu testi bekleyince sonuç değişmiyor kuzum taş olsa çatlar ben çatladım
Haber ver kuzum ne aldığınıDur bakalım eczaneye gidince karar vereyim
Ay ne yapsan kiiii oda ne zordur ya ama gece daha doğrusu saat 9dan sonra felan su alımını kessen belki gece hiç gelmezKız ben yüz kere idrara gidiyorum gece idrar sabah açık renktetest nasıl yapacam böyle olursa çıkmaz ki. Kendimi zorluyorum da olmuyor karnım patlayacak gibi oluyor
Kuzum ben artimedin erken gebeliğini aldım sadece bir tane, birde ovülasyonların yanında gönderilen strip testler var ama onları yapmayı düşünmüyorum. Predictor gereksiz pahalı geldi prodoctor da bazen yalancı çizgi gösterebiliyormuş valla araştırdım artimed en iyisi diye düşündümDemgey3 kuzu hangi testler aldın erken olanı hangisi bende alayım bari ondan?
Belki testi bekleyen başka bişeydir onu görmeni bekleyenben çatlamadım hayretler içindeyim ben aylardır böyle 3-4 gecikti yaptım yaptığımın ertesi günü regl oldum sinirlerm zıplıyor testimi bekliyosn yani nedir
Hoşgeldin canım ekledimMerhabaaaaaa benimde bat 16 Eylül ama umudum yok benimdebeni de ekler misiniz ?
Ooh iyi yapmışsın kuzum❤Hiç aşko sen yazdığında ben uyumuşum,erken yatdım bugün hava aniden değişti öyle bi soğudu kimışıl mışıl uyumuşum
Sağol kuzum yok gitmedik gitmek istemiyo doktora eşimÇok geçmiş olsun canim ya Allah korumuş
Bu aralar senin kocan da benim koca gibi başı beladan ayrilmiyoAllah beterinden korusun
Doktora gitdinizmi?
Gelinir tabikiAşkoo ne kadar erken gelmişsin öyleeişe gidiyoom beeen yatıyom yatıyom o saate muhabbete mi gelinir günaydın bu arada bana şuanlık kırmızılar selam vermedi henüz
Aa geçmiş olsun Allah beterinden sakınsınhayır okudumda kadını valla bi güzel yolsan benimde içim rahatlardı sanki keyfimize yapıyoruz
Nasıl istersen öyle yap aşko üzülmeden yap ama ne yapacaksanMucizemmm16 @Lale95 Demgey3 @mucizeyimben _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem
İnşallah kuzumYaaa ben senden çok umutluyum yaabelki eşininde içine doğuyor
Hayırlısı olsun canım benim inşallahKızlar maalesef yok hiç bişey birde bi damla kan gelmiş koyu kırmızı renginde benim kırmızılar geliyor bile olabilir devam ederse kanamam diğer aylara artık hayırlısı olsunmiraclebeyb Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 ve diğer canlarım
Bencede bebeğim ❤ sağol kuzum ayy keşke döveseydiiiimmmAyyyy kuzum çok geçmiş olsun tekrar yaAllah korumuş valla daha kötü de olabilirdi Allah korusunnn Yarına çıkabileceğimizin hiç bir garantisi yok tabi ki o yüzden her anımızı iyi değerlendirmek lazım Kendinize aman çok dikkat edin çünkü trafik gerçekten çok kötü bir yer haline geldi Aahahahah bizim yerimize de dövseydin aşko
Üzülme kuzum yoksa da önümüzdeki ay çalışmalara ekşınlara devamKızlar maalesef yok hiç bişey birde bi damla kan gelmiş koyu kırmızı renginde benim kırmızılar geliyor bile olabilir devam ederse kanamam diğer aylara artık hayırlısı olsunmiraclebeyb Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 ve diğer canlarım
İnşallah canım benim çok teşekkür ederimmHayırlısı olsun canım benim inşallahsıkma canını diğer ay Rabbim yüzünü güldürür inşallah En önemlisi sağlık Çok yakında gelecekler bizi sevindirecekler inanıyorum ben
İnşallah canımm ekşınlara devam aynen kaldığımız yerdenÜzülme kuzum yoksa da önümüzdeki ay çalışmalara ekşınlara devamen kısa zamanda bebiş haberini verirsin inşallah belki regli değildir devam ediyo mu kuzum
Ay tamam alırsam haber vercem kendimi ikna etmeye çalışıyorumHaber ver kuzum ne aldığını
Ayy deme şöyle heyeanlanıyorum ahahahahBelki testi bekleyen başka bişeydir onu görmeni bekleyen
Kız kırmızıları görme korkum o kadar çok kiGelinir tabikiTest yapsan mı artık aşko ❤ sağol kuzum dövemedim ya kız bi dahaki sefere inşallah
Sağol kuzum evet üzülmediğm zamanyapcamNasıl istersen öyle yap aşko üzülmeden yap ama ne yapacaksan
Ayy bende seni testi görmeyi iple çekiyorumİnşallah kuzumyarına iple çekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?