- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.781
Üzülmek yok kuzumm sakıınKızlar maalesef yok hiç bişey birde bi damla kan gelmiş koyu kırmızı renginde benim kırmızılar geliyor bile olabilir devam ederse kanamam diğer aylara artık hayırlısı olsunmiraclebeyb Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 ve diğer canlarım
Enfeksiyondan mi oluyo bilmiyorum kuzum ama bence kaslarla alakalı bişeyBende düşündüm enfeksiyon felan mi kaptım ki
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım benim diğer aylarda bizler içinKızlar maalesef yok hiç bişey birde bi damla kan gelmiş koyu kırmızı renginde benim kırmızılar geliyor bile olabilir devam ederse kanamam diğer aylara artık hayırlısı olsunmiraclebeyb Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 ve diğer canlarım
inşallah canım benim diğer aylara artıkRabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım benim diğer aylarda bizler için
üzülüyor insan ister istemez ama düzelir modum benim hemen günlük bozulur kuzum :) hemen dönerim moduma hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin diye dua ediyorum o yüzden çok üzmüyorum kendimi demekki daha hayırlı değil diyorum canımmÜzülmek yok kuzumm sakıınönümüzdeki ay şanslı gelsin inşallah
İnşallah gelmez kuzum gelirse de nasip ❤❤İnşallah canımm ekşınlara devam aynen kaldığımız yerdenhepimiz en kısa sürede veririz İnşallah bebiş haberini kanama sen söyleyince baktım yok bi daha gelmedi ama karnım ağrımaya başladı regl geliyorum der gibi
Yoksa da Depresyon yok demiştim dün döverim demiştimAy tamam alırsam haber vercem kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Ayy deme şöyle heyeanlanıyorum ahahahah
Kız kırmızıları görme korkum o kadar çok kibidahakine benm içinde döv
Sağol kuzum evet üzülmediğm zamanyapcam
Ayy bende seni testi görmeyi iple çekiyorum
Evet elimizde olmadan üzülüyoruz çok haklısın hayırlısı ne zamansa o zaman olsun Rabbim hayırlı zamanda nasp etsin hepimizeüzülüyor insan ister istemez ama düzelir modum benim hemen günlük bozulur kuzum :) hemen dönerim moduma hayırlısı ne zamansa o zaman gelsin diye dua ediyorum o yüzden çok üzmüyorum kendimi demekki daha hayırlı değil diyorum canımmhepimiz için hayırlı zamanda gelsin inşallah
Amaaan yarın sabah kırmızılr gelmezse yapayımda depresyona gireyimde sende beni bi döv rahatla artıkYoksa da Depresyon yok demiştim dün döverim demiştim
Comfort aldım ya yoktu başka erken gebelikAy tamam alırsam haber vercem kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Ayy deme şöyle heyeanlanıyorum ahahahah
Kız kırmızıları görme korkum o kadar çok kibidahakine benm içinde döv
Sağol kuzum evet üzülmediğm zamanyapcam
Ayy bende seni testi görmeyi iple çekiyorum
Rica ederim bebeğiiiimmİnşallah canım benim çok teşekkür ederimmher zaman hayırlısı olsun hayırlı zamanda gelsin çok yakında gelsinler çok bekletmesinler bizi
Bende alcam test erken gebelikmi alayım dahamı iyiComfort aldım ya yoktu başka erken gebelik
Hepsinin mantığı aynı aslında kuzum ben sadece kaset testleri çok sevmiyorum kuruma çizgisi çıktığı içinComfort aldım ya yoktu başka erken gebelik
Ahahah birileri almaya karar vermiş iyiceBende alcam test erken gebelikmi alayım dahamı iyi
Erken alsan daha iyi olur kaset testler biraz yüksek HCG algılıyorBende alcam test erken gebelikmi alayım dahamı iyi
Amin inşallahHepsinin mantığı aynı aslında kuzum ben sadece kaset testleri çok sevmiyorum kuruma çizgisi çıktığı içincomfortta iyidir ya amannnnn sonuç güzel olsun markanın bir önemi yok
Kız ben ikizler burcuyum her an vazgeçebilirim bana sabaha kadar güvenmeyinAhahah birileri almaya karar vermiş iyicebence erken gebelik daha iyi ama yine de sen bilirsin kuzum
Aaa tamam kuzum sağolErken alsan daha iyi olur kaset testler biraz yüksek HCG algılıyor
Giremezsin topukluyla döverim seniiiğğğAmaaan yarın sabah kırmızılr gelmezse yapayımda depresyona gireyimde sende beni bi döv rahatla artıkal terlik niyetine vurursun kafama
Nere vazgeciyonKız ben ikizler burcuyum her an vazgeçebilirim bana sabaha kadar güvenmeyin
Aaa tamam kuzum sağol
Amaaan buralar çok iyi sankiGiremezsin topukluyla döverim seniiiğğğyap bi yere girme kötü yerler oralar aşko
Keşke olmasa bebiş olsa ama açıkla bakalım bu kasık ağrıları neden var bebek varsaNere vazgeciyonyok işte regl bebiş vaar
Bende de var her an regl hissi var ikisinin belirtisi aynı diyolarAmaaan buralar çok iyi sanki
Keşke olmasa bebiş olsa ama açıkla bakalım bu kasık ağrıları neden var bebek varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?