Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amaaan buralar çok iyi sanki

Keşke olmasa bebiş olsa ama açıkla bakalım bu kasık ağrıları neden var bebek varsa
Bende de var her an regl hissi var ikisinin belirtisi aynı diyolar
Ay kızlar bende de dünden beri kasık ağrısı var ya hala geçmedi regl geldim gelecem diyor sanki umarım hepimizin ki de bebiştendir

Hayırlısı olsun canım. Yav ben niye hep gölge görüyorum
sağol canımm hayırlısı olsun artık valla arkadaşla yaptık o da gölge gördü ama maleseff benim kırmızılar valla tam zamanında geldiler :) özellikle dikkat ettim pik olduğu günü de sayıyorum o günden itibaren 14. gün geliyor şaşmıyor hiç :)

Ben de ikizler burcuyum ay başında kendime söz veriyorum geçmeden yapmayacağım diye, adete yakın sözler unutuluyor
Ahh ahh ben bence iyi bile durduk bak 2 gün geçti battan normalde 4 gün önceden yapardım
Bence burçla alakası yok kızlar aynını bende yapıyorum
Deliliğimizden o burçlar çamur atıyoz işte dur sende

Ay kızlar bende de dünden beri kasık ağrısı var ya hala geçmedi regl geldim gelecem diyor sanki umarım hepimizin ki de bebiştendir
Ayy cidden inşallah bebiştir hepimizinki bebiş değilsede yumurtalıklarl bi toplantı yapmamız gerekiyor artık gelecekse gününde gelsinler olmuyor böyle yarın ben sabah 7 de kırmızılr gelmezse yaparım kalkın hepiniz sabah 7 de yalnız kalıyom buralarda

Yok gelmesin bebiş o
Kol bileğindeki damar belirgin mi her zamanki gibi mi?
Nasıl yani anlamadım canım
Senin ağzındaan baaal damlıyooorr baaaal alcam işte negatifse şurda yarn sabah siz uyanana kadar ağlarım
Ağlamak yok yasak

valla sabırsızlıkla bekliyorum sizi ben inşallah bebiştendir
Oyyyy inşallah kuzucum hemen yaptığımızda etiketleriz inşallah çok heyecanlııııı
Normalde bizim regl tarihi yarın ama biz sabahında yapacağız ay aşkım bilmiyorum ki uyku tutmaz gibi hissediyorum ama eşim gittikten sonra yaparım galiba ben 8-8.30 tan sonra
Kuzum sen normal kaset testle bile yapsan çıkması lazım çünkü gecikmişsin o yüzden inşallah vardır ve inşallah yarın kıpkırmızı bir şekilde çıkar

Ayy senide 9 a kadar beklicez heyecanla desene inşallah güzel haberler verirsin kuzumm çift çizgilerle dolar burası
Ben sanırım ilk o testle yaptım canım çok silik çıkmıştı
Aa şu hepimizin silik gördüğümü bikaç gün önce yani iyimi kötümü iyi bişey dedin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…