- 26 Aralık 2015
- 12.510
- 20.751
- 398
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.801
Ben de ikizler burcuyum ay başında kendime söz veriyorum geçmeden yapmayacağım diye, adete yakın sözler unutuluyorKız ben ikizler burcuyum her an vazgeçebilirim bana sabaha kadar güvenmeyin
Aaa tamam kuzum sağol
Hayırlısı olsun canım. Yav ben niye hep gölge görüyorumKızlar maalesef yok hiç bişey birde bi damla kan gelmiş koyu kırmızı renginde benim kırmızılar geliyor bile olabilir devam ederse kanamam diğer aylara artık hayırlısı olsunmiraclebeyb Demgey3 R raainbow Mucizemmm16 ve diğer canlarım
Bence burçla alakası yok kızlarBen de ikizler burcuyum ay başında kendime söz veriyorum geçmeden yapmayacağım diye, adete yakın sözler unutuluyor
Amaaan buralar çok iyi sanki
Keşke olmasa bebiş olsa ama açıkla bakalım bu kasık ağrıları neden var bebek varsa
Ay kızlar bende de dünden beri kasık ağrısı var ya hala geçmedi regl geldim gelecem diyor sanki umarım hepimizin ki de bebiştendirBende de var her an regl hissi var ikisinin belirtisi aynı diyolar
kesinlikle amiiinn inşallah canımEvet elimizde olmadan üzülüyoruz çok haklısın hayırlısı ne zamansa o zaman olsun Rabbim hayırlı zamanda nasp etsin hepimize
sağol canımm hayırlısı olsun artık valla arkadaşla yaptık o da gölge gördü ama maleseff benim kırmızılar valla tam zamanında geldiler :) özellikle dikkat ettim pik olduğu günü de sayıyorum o günden itibaren 14. gün geliyor şaşmıyor hiç :)Hayırlısı olsun canım. Yav ben niye hep gölge görüyorum
valla sabırsızlıkla bekliyorum sizi ben inşallah bebiştendirAy kızlar bende de dünden beri kasık ağrısı var ya hala geçmedi regl geldim gelecem diyor sanki umarım hepimizin ki de bebiştendir
Ahahhahaha bu da doğruBence burçla alakası yok kızlaraynını bende yapıyorum
Senin ağzındaan baaal damlıyooorr baaaal alcam işte negatifse şurda yarn sabah siz uyanana kadar ağlarımBende de var her an regl hissi var ikisinin belirtisi aynı diyolar
Ahh ahh ben bence iyi bile durduk bak 2 gün geçti battan normalde 4 gün önceden yapardımBen de ikizler burcuyum ay başında kendime söz veriyorum geçmeden yapmayacağım diye, adete yakın sözler unutuluyor
Deliliğimizden o burçlar çamur atıyoz işte dur sendeBence burçla alakası yok kızlaraynını bende yapıyorum
Ayy cidden inşallah bebiştir hepimizinki bebiş değilsede yumurtalıklarl bi toplantı yapmamız gerekiyor artık gelecekse gününde gelsinler olmuyor böyleAy kızlar bende de dünden beri kasık ağrısı var ya hala geçmedi regl geldim gelecem diyor sanki umarım hepimizin ki de bebiştendir
Yok gelmesin bebiş oAy kızlar bende de dünden beri kasık ağrısı var ya hala geçmedi regl geldim gelecem diyor sanki umarım hepimizin ki de bebiştendir
Nasıl yani anlamadım canımKol bileğindeki damar belirgin mi her zamanki gibi mi?
Ağlamak yok yasakSenin ağzındaan baaal damlıyooorr baaaal alcam işte negatifse şurda yarn sabah siz uyanana kadar ağlarım
İyi etdin beybi,ne zaman yapican testi?her etiket gördüyümde test resmi diye heyecanlaniyorumDemgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 M mucizeOldu prodoctor dye bi marka varmış erken gebelk sadece onu aldım ilk defa kullancam bakalm zatem varsa %100 çıkar bende adet geçti çünkü
Oyyyy inşallah kuzucum hemen yaptığımızda etiketleriz inşallahvalla sabırsızlıkla bekliyorum sizi ben inşallah bebiştendir
Normalde bizim regl tarihi yarın ama biz sabahında yapacağızAyy cidden inşallah bebiştir hepimizinki bebiş değilsede yumurtalıklarl bi toplantı yapmamız gerekiyor artık gelecekse gününde gelsinler olmuyor böyleyarın ben sabah 7 de kırmızılr gelmezse yaparım kalkın hepiniz sabah 7 de yalnız kalıyom buralarda
Kuzum sen normal kaset testle bile yapsan çıkması lazım çünkü gecikmişsin o yüzden inşallah vardır ve inşallah yarın kıpkırmızı bir şekilde çıkarDemgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 M mucizeOldu prodoctor dye bi marka varmış erken gebelk sadece onu aldım ilk defa kullancam bakalm zatem varsa %100 çıkar bende adet geçti çünkü
Ben sanırım ilk o testle yaptım canım çok silik çıkmıştıDemgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 M mucizeOldu prodoctor dye bi marka varmış erken gebelk sadece onu aldım ilk defa kullancam bakalm zatem varsa %100 çıkar bende adet geçti çünkü
Yarın sabah kırmızıları görmezsem yapcam kuzumİyi etdin beybi,ne zaman yapican testi?her etiket gördüyümde test resmi diye heyecanlaniyorum
Ayy senide 9 a kadar beklicez heyecanla deseneOyyyy inşallah kuzucum hemen yaptığımızda etiketleriz inşallahçok heyecanlııııı
Normalde bizim regl tarihi yarın ama biz sabahında yapacağızay aşkım bilmiyorum ki uyku tutmaz gibi hissediyorum ama eşim gittikten sonra yaparım galiba ben 8-8.30 tan sonra
Kuzum sen normal kaset testle bile yapsan çıkması lazım çünkü gecikmişsin o yüzden inşallah vardır ve inşallah yarın kıpkırmızı bir şekilde çıkar
Aa şu hepimizin silik gördüğümü bikaç gün önce yani iyimi kötümü iyi bişey dedin inşallahBen sanırım ilk o testle yaptım canım çok silik çıkmıştı
Hadi kuzum sabah o çift çizgiyi görelimDemgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Lale95 M mucizeOldu prodoctor dye bi marka varmış erken gebelk sadece onu aldım ilk defa kullancam bakalm zatem varsa %100 çıkar bende adet geçti çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?