- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.821
Hayırlısı olsun ne diyelim en güzel zamanda gelecekler biliyorum ve inanıyorumsağol canımm hayırlısı olsun artık valla arkadaşla yaptık o da gölge gördü ama maleseff benim kırmızılar valla tam zamanında geldiler :) özellikle dikkat ettim pik olduğu günü de sayıyorum o günden itibaren 14. gün geliyor şaşmıyor hiç :)
Gel bari ekime gidelim
Bileğinde damar olur ya, orası belirgin olur bazen daha mavi, öyle mi?Yok gelmesin bebiş o
Nasıl yani anlamadım canım
Ağlamak yok yasak
İyi birseydi umarımAyy senide 9 a kadar beklicez heyecanla deseneinşallah güzel haberler verirsin kuzumm çift çizgilerle dolar burası
Aa şu hepimizin silik gördüğümü bikaç gün önce yani iyimi kötümü iyi bişey dedin inşallah
Evet belirgin canım hiç dikkat etmedim niye öyleBileğinde damar olur ya, orası belirgin olur bazen daha mavi, öyle mi?
Kuzum belki sabaha kalmadan sökülürüm ben inanılmaz regl ağrım başladıAyy senide 9 a kadar beklicez heyecanla deseneinşallah güzel haberler verirsin kuzumm çift çizgilerle dolar burası
Aa şu hepimizin silik gördüğümü bikaç gün önce yani iyimi kötümü iyi bişey dedin inşallah
Hadi bakalım sabaha güzel haberlerle uyanalım inşallahDemgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Lale95 M mucizeOldu prodoctor dye bi marka varmış erken gebelk sadece onu aldım ilk defa kullancam bakalm zatem varsa %100 çıkar bende adet geçti çünkü
Aşkoo ne zaman yapcan testi bebeğim her defasında teste etiketledin sanıyorum heyecanlanıyorum yap artıkınDemgey3 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @Lale95 M mucizeOldu prodoctor dye bi marka varmış erken gebelk sadece onu aldım ilk defa kullancam bakalm zatem varsa %100 çıkar bende adet geçti çünkü
İnşallah gelmez kuzumKuzum belki sabaha kalmadan sökülürüm ben inanılmaz regl ağrım başladıeğer sabaha kadar olmazsam yaparım ama hiç umut kalmadı şuan bende
İnşallah ama bel ve regl ağrım çok fazla şuan umudum yokHadi kuzum sabah o çift çizgiyi görelimgüne musmutlu başlayalım
inşallahİyi birseydi umarım
Bende öyleyim biliyormusun belim inanılmaz ağrıyor ve regl ağrım çok sabaha kırmızılar gelmese bile test boşa gitcek gibi hissediyormKuzum belki sabaha kalmadan sökülürüm ben inanılmaz regl ağrım başladıeğer sabaha kadar olmazsam yaparım ama hiç umut kalmadı şuan bende
Kız bu damar olayı neEvet belirgin canım hiç dikkat etmedim niye öyle
Bilmem bende anlamadımKız bu damar olayı ne
Keşke ama bel ağrım ve regl ağrım çok arttı umutsuzum birazHadi bakalım sabaha güzel haberlerle uyanalım inşallah
Yarın sabah yapcam ama bellide olmaz ağrım çok çünkü yoook öyle hemen öğrenmek aklıma soktunuz testi bekliceksiniz hepinize kafayı yedirtcrmAşkoo ne zaman yapcan testi bebeğim her defasında teste etiketledin sanıyorum heyecanlanıyorum yap artıkın
Kız anaaaa yeni bişi öğrencem diye sevindiydm neremizdeki damara bakıyozBilmem bende anlamadım
Haha bende cevap alamadım henüz H HayatlarrrKız anaaaa yeni bişi öğrencem diye sevindiydm neremizdeki damara bakıyozbelirginse noluyor kafamda deli sorular
Hoş geldin nerelerdeydin canımKızlarrr ben geldimmmmm
Hoşgeldin canım nerdeydin senKızlarrr ben geldimmmmm
Inanır mısın başka luna parktaydım bugünHoş geldin nerelerdeydin canım
Hiç belli olmaz o işler canım inşallah olmazsın sabah bize müjde lazımKeşke ama bel ağrım ve regl ağrım çok arttı umutsuzum biraz
Yarın sabah yapcam ama bellide olmaz ağrım çok çünkü yoook öyle hemen öğrenmek aklıma soktunuz testi bekliceksiniz hepinize kafayı yedirtcrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?