- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #4.841
Hoşbulduk hemen haberleri aktarınHoşgeldin canım nerdeydin sen
İnşallah inşallaaahh artık Rabbim hepimizin yüzünü bi güldürsün yaHiç belli olmaz o işler canım inşallah olmazsın sabah bize müjde lazım
Amaaan boşver kız arada bi 14 yaşına geri dönmekte lazımHoşbulduk hemen haberleri aktarın
Aşko luna parkı
Gören der ki 24 degil 14 yaşındayım
Göbüşümüzde yok ama içimizde bir çocuk var ve bu çok iyi geliyor bence bizeHoşbulduk hemen haberleri aktarın
Aşko luna parkı
İyi yapmışsın canım ohInanır mısın başka luna parktaydım bugün
O gün doyamadım yine gittim
Ve geldimm
Bende öyle oluyorum valla yaş 33Hoşbulduk hemen haberleri aktarın
Aşko luna parkı
Bende öyle canımGöbüşümüzde yok ama içimizde bir çocuk var ve bu çok iyi geliyor bence bizehaber yok valla yarına test yapacak arkadaşlar var inşallah onlardan güzel haberler alırız ben değerlendirme dönemlerindeyim henüz yumurtlamadım 3-2-3-2 ile gidiyoruz bu ay yine
Sen ne yapıyorsun test falanİyi yapmışsın canım oh
Ya kuzum inşallah çok isterim ama eğer olmazsa da yola devam ekşınlı günler başlasın derim bu defa üzülmeyecek gibiyim yaİnşallah gelmez kuzuminşallah sabah bebiş haberi verirsin
Ay yemin ederim aynısını düşünüyordum sanki yarın sabah regl olmasam da test boşuna gidecek gibi öğlene regl olurum kesinİnşallah ama bel ve regl ağrım çok fazla şuan umudum yok
inşallah
Bende öyleyim biliyormusun belim inanılmaz ağrıyor ve regl ağrım çok sabaha kırmızılar gelmese bile test boşa gitcek gibi hissediyorm
Kızlar konuyu tam anladım mı emin değilim ama galiba göğüsteki damarlar yaHaha bende cevap alamadım henüz @Hayatlarrr
Herkesin içinde vardır hala birşeylerBende öyle oluyorum valla yaş 33yaşa bakmıyor demek ki içimizdeki çocuk çocukluğunu tam da yaşayamamış
Ama o koldan bilekten bahsetti bunu hiç duymamışım bendeKızlar konuyu tam anladım mı emin değilim ama galiba göğüsteki damarlar yayanlışta bilgilendirme yapmayım ama bende bir yerde okumuştum gebelik belirtisi olarak göğüs damarları yeşil yeşil belli oluyormuş
Yarın yapicamSen ne yapıyorsun test falan
Benim her zaman var belirgin damarKızlar konuyu tam anladım mı emin değilim ama galiba göğüsteki damarlar yayanlışta bilgilendirme yapmayım ama bende bir yerde okumuştum gebelik belirtisi olarak göğüs damarları yeşil yeşil belli oluyormuş
Bilmiyorum ama senin ismini okuyunca sigara çekiyor canım niye öyleYarın yapicam
Ama o koldan bilekten bahsetti bunu hiç duymamışım bendeaman yeni belirti eklemesek mi hamiş olcaz diye örümcek adama döneceğiz bu gidişle bu arada hamile kalırsam göğüsteki damarların çıkmasından asla anlayamam benim göğüsler biraz iri adete yakın şişince damarlarım hep belirgin görünüyor hamiş olsamda fark olmuş olmaz yani
Benim her zaman var belirgin damar
Haha ayy çok iyiBilmiyorum ama senin ismini okuyunca sigara çekiyor canım niye öyle
Bende tık yok bugünbiz başka belirtiler arayalım o zaman duramayız çünkü
5 dk buraya girdim delirdimHaha ayy çok iyiadımı sigara olarak değiştirecemmm senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?