Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk hemen haberleri aktarın
Aşko luna parkı
Gören der ki 24 degil 14 yaşındayım
Göbüşümüzde yok ama içimizde bir çocuk var ve bu çok iyi geliyor bence bize haber yok valla yarına test yapacak arkadaşlar var inşallah onlardan güzel haberler alırız ben değerlendirme dönemlerindeyim henüz yumurtlamadım 3-2-3-2 ile gidiyoruz bu ay yine

Bende öyle canım

İnşallah gelmez kuzum inşallah sabah bebiş haberi verirsin
Ya kuzum inşallah çok isterim ama eğer olmazsa da yola devam ekşınlı günler başlasın derim bu defa üzülmeyecek gibiyim ya
Ay yemin ederim aynısını düşünüyordum sanki yarın sabah regl olmasam da test boşuna gidecek gibi öğlene regl olurum kesin Belki de hamilelik belirtisi bilemiyoruz ama olmazsa da hiç üzülmeden yola devam diyoruzzzz bebeğiiiiimmm

Ama o koldan bilekten bahsetti bunu hiç duymamışım bende aman yeni belirti eklemesek mi hamiş olcaz diye örümcek adama döneceğiz bu gidişle bu arada hamile kalırsam göğüsteki damarların çıkmasından asla anlayamam benim göğüsler biraz iri adete yakın şişince damarlarım hep belirgin görünüyor hamiş olsamda fark olmuş olmaz yani

Ay ne biliyim diyorum ya demek ki ben konuyu yanlış anladım valla bana da saçma gelmişti ben beyaz tenliyim her damarım belli oluyor bende anlayamam yani bu bebeler bizi ne hallere düşürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…