- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.201
Düşüşe geçmedi ki HCG düşüp artsa dış gebelik olurdu bence normal ilerliyor canimselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
Marulkafakz Mucizemmm16 G Gzmyts53 miraclebeyb Lale95 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Oyyy kuzum benim inşallah inşallah aynen bende umudumu kesmedim henüzBence kırmızılar gelmedikçe hala umut var bebeğim ❤❤❤ belki geç döllenme bilmeyiz kii ❤❤
Kuzum artmış ne güzel artış var demek ki inşallah sağlıklı ilerleyen bir süreç olur çok kafana takma bebeğim kendine stres yapma onlarda etkilerselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
Marulkafakz Mucizemmm16 G Gzmyts53 miraclebeyb Lale95 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ R Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
bilmiyorum kı en son adet tarihim 29 temmuz şimdiye kadar benim değerlerim daha yüksek çıkması gerekmiyormuydu ? nasıl bir durum anlamadım doktorda takip edicez diyor kesin birsey demediDüşüşe geçmedi ki HCG düşüp artsa dış gebelik olurdu bence normal ilerliyor canim
Ay inşallah kuzum bakalım güzel haber vermezsem de diğer aya geri dönüşüm muhteşem olacakDur bakalım kuzum regli gelmeden umut hep var❤❤ inşallah güzel haberler alırız
evet bir artiş var ama %50 kadar bile değilKuzum artmış ne güzel artış var demek ki inşallah sağlıklı ilerleyen bir süreç olur çok kafana takma bebeğim kendine stres yapma onlarda etkilerSancın kanaman yoksa herşey yolunda demek ki doktorunu dinle sadece kuzum buralarda ve internette araştırma yapma üzme kendini herkesin yaşadıkları farklı oluyor
Kuzum zamana bırak panik yapmamaya çalış kafana da takma bol bol dua et. Bakmışsın hcg çok yükselmiş inşallahbilmiyorum kı en son adet tarihim 29 temmuz şimdiye kadar benim değerlerim daha yüksek çıkması gerekmiyormuydu ? nasıl bir durum anlamadım doktorda takip edicez diyor kesin birsey demedi
Kuzum belki geç döllenme olduğu için değerin doktorun dediğine göre düşükselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
İnşallah kuzum ❤Ay inşallah kuzum bakalım güzel haber vermezsem de diğer aya geri dönüşüm muhteşem olacak
Ya dış gebelik olsa bi ağrı kanama vs kendini coktan belli etmez miydi acabaselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
Kuzum hayır önemli olan 2 günde 2 katı düzenli artış olması ben gebeliğimi 22 öğrenmiştimKızlar yaa değerim internetten baktımda çok düşük insanların 200-300-500 cıkmış yok mu gebelk şimdi çok üzüldüm
inşallah canımKuzum zamana bırak panik yapmamaya çalış kafana da takma bol bol dua et. Bakmışsın hcg çok yükselmiş inşallah
Kuzum düşük değil aslında inşallah sağlıklı ilerlerselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
Kuzum başkalarıyla kıyaslama herkesin hikayesi yaşadıkları farklıdır üzme kendini bol bol dua et güzel artışlar olsun inşallahevet bir artiş var ama %50 kadar bile değildoktorum takip edeceğiz dedi benimle aynı haftada olanlar nerdeyse kalp atışı duydu
Kuzum ben çok anlamoyprum betam 62 çıktı diye yok sanırım diye ağlıyordm biraz önce ama anldığım kadarıyla bence güzel yükselmiş sağlıklı ilerliyor bence öyle düşünüyorumselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
bende okuduğuma göre şimdiye kanama sancı vs birşey olması gerekiyordu. kimyasal zaten olamaz diye düşünüyorum ama neden yavaş artıyor anlamadım., değerlerim aşağıdaki gibi canım.Kuzum belki geç döllenme olduğu için değerin doktorun dediğine göre düşükbildiğim kadarıyla 1000 gibi değere gelmeden her zaman kese gözükmüyo zaten bence boşuna stres yapıyosun üzme kendini hiç değerin iyi artmış dış gebelik olduğunu zannetmiyorum olsa çoktan belirti vermez miydi kanama vs
Yaa öyleymiş doktorda öyle dedi gebesin korkma dedi inşallah 2 gün sonrada en az 2 katına çıkmış olur dedi inşallah sağlıklı ilerlerKuzum hayır önemli olan 2 günde 2 katı düzenli artış olması ben gebeliğimi 22 öğrenmiştim
Ayy koysan mı aşko içim korkuyor bişey olcka diye yada koy kız takla atıp dursun orda bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?