- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.241
Ayy bana sorsan çok bekledikama şükür yıllarca aratmadı rabbim isteyen herkese çok aratmadan nasip etsinAy hayırlı olsun kuzum ozmaan çok aratmadan göndermiş rabbim hediyeni
Kız aklım başımda değilki sayfada kimi gördüysem etketlesm isimler aklıma gelmediki evde bile sebepsizce odadan odaya dolandm ne yaptım bilemedim
Ay allahım yaailerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.
beta hcg sonuçlarım;
29 agustos 293
5 eylül 390
7 eylül 526
tecrübesi olan arkadşlar bilgi verirse sevinirim çok enteresan şeyler yaşıyorum günlerdirMinik yukselmeler oluyodubitliKedi de ama etiket yapamiyorm
Güzel telaseler bunlar kuzum. Saglikla al kucagina cok iyi degilim sabah sizin icin girmistim Aslinda ben sabah baktim yazdinizmi diye gormedim gozumden kacmis sonrada giremedim. Skntili durumlarimiz var eşimle. Aslinda bizim skntimiz yoktu ama aile ici huzurumuzu bozmaya calisanlar var. Cok yoruldum artik dün doğum günümdü burnumdan geldi iyi degilim yaniAyy bana sorsan çok bekledikama şükür yıllarca aratmadı rabbim isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin
Kız aklım başımda değilki sayfada kimi gördüysem etketlesm isimler aklıma gelmediki evde bile sebepsizce odadan odaya dolandm ne yaptım bilemedim
ilerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.
beta hcg sonuçlarım;
29 agustos 293
5 eylül 390
7 eylül 526
inşallah canım çok stres oluyor insan ya Allahım kımseye yaşatmasın hersey sağlıklı ilerlesin.Ay allahım yaaacaba böyle bişey yaşayıp sağlıkşı ilerleyen varmı
Bende inşallah 2 gün sonra güzel yükselir diye dua ediyorum
Tatlım düşük kanamasından sonra ilk adetimi oldum, hala devam ediyor şu anda. Verdiğim tarih de diğer beklenen adet tarihiMerhabaa 28 eylül yazmışsın da bebeğini kaybettikten sonra adet oldun mu yoksa olacağın ilk adetin için mi bu tarihi verdin acaba?
Aminnnn darısı bize kuzummAyy bana sorsan çok bekledikama şükür yıllarca aratmadı rabbim isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin
Acelemiz yok tatlım, sabretmeye alışkınız hahahaArada kaynadı sanırım bebeğim afedersin
Özlendin yavrum. Ayranmı içtik ayri düştükAcelemiz yok tatlım, sabretmeye alışkınız hahaha
Kuzum böyle dengesiz yükseliş ve düşüşler olursa dış gebelik olabilir evetselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
Marulkafakz Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Safiye19 @Lale95 R raainbow @Demgey3 @000umutlu000 R Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Ayy niye ayrı düşelim Allah korusunÖzlendin yavrum. Ayranmı içtik ayri düştük
Bence 2 gün sonra yükselirse bi problem yok demek ki sıkma canını lütfen olumsuz etkileme çocuğu daha çokkkkk minnak oKızlar yaa değerim internetten baktımda çok düşük insanların 200-300-500 cıkmış yok mu gebelk şimdi çok üzüldüm
Düşüğün ne zaman olmuştu? Ben 8 ağustosta kürtaj oldum ama hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım o da negatif. Acaba doktora gitmeli miyim bi sıkıntı olabilir mi fikri olan var mıdır?Tatlım düşük kanamasından sonra ilk adetimi oldum, hala devam ediyor şu anda. Verdiğim tarih de diğer beklenen adet tarihi
Amin inşallah kuzum sagolGüzel telaseler bunlar kuzum. Saglikla al kucagina cok iyi degilim sabah sizin icin girmistim Aslinda ben sabah baktim yazdinizmi diye gormedim gozumden kacmis sonrada giremedim. Skntili durumlarimiz var eşimle. Aslinda bizim skntimiz yoktu ama aile ici huzurumuzu bozmaya calisanlar var. Cok yoruldum artik dün doğum günümdü burnumdan geldi iyi degilim yani
Evet kuzum inşallah birileri bilgi verir sanada yainşallah canım çok stres oluyor insan ya Allahım kımseye yaşatmasın hersey sağlıklı ilerlesin.
bende onu öğrenmek istiyorum. her bunye farklı ama yinede bir fıkır sahibi olurum
Evet inşallah 2 gün sonra yükselirBence 2 gün sonra yükselirse bi problem yok demek ki sıkma canını lütfen olumsuz etkileme çocuğu daha çokkkkk minnak o
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canım buraya mutlu mutlu pozitif çizgileri atarızzz çok çok amiinnnn :)İnşallah benimkiler hiç gelmezlerbelki de kuzum geç döllenme olduysa test için çok erken bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz aynen kuzum o günleri iyi değerlendirirsen Allah’ın izniyle neden olmasın Senden de güzel haberler alırız inşallah en kısa zamanda
kuzum değerlerin aslında iyi de artıyor ama işte iki katını karşılasa hiç sorun olmucak ve yüksek aslında değerlerinde yani hiç bilemedim kiselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
Marulkafakz Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Safiye19 @Lale95 R raainbow @Demgey3 @000umutlu000 R Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Ya dimi son sabrettiğimiz ay olsun bebeğimAcelemiz yok tatlım, sabretmeye alışkınız hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?