Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hayırlı olsun kuzum ozmaan çok aratmadan göndermiş rabbim hediyeni
Ayy bana sorsan çok bekledikama şükür yıllarca aratmadı rabbim isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin
Yaaa beni niye etiket yapmadiniz hamilesiniz kizlar R raainbow
Kız aklım başımda değilki sayfada kimi gördüysem etketlesm isimler aklıma gelmediki evde bile sebepsizce odadan odaya dolandm ne yaptım bilemedim

ilerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.
beta hcg sonuçlarım;
29 agustos 293
5 eylül 390
7 eylül 526
Ay allahım yaa acaba böyle bişey yaşayıp sağlıkşı ilerleyen varmı
Bende inşallah 2 gün sonra güzel yükselir diye dua ediyorum

Güzel telaseler bunlar kuzum. Saglikla al kucagina cok iyi degilim sabah sizin icin girmistim Aslinda ben sabah baktim yazdinizmi diye gormedim gozumden kacmis sonrada giremedim. Skntili durumlarimiz var eşimle. Aslinda bizim skntimiz yoktu ama aile ici huzurumuzu bozmaya calisanlar var. Cok yoruldum artik dün doğum günümdü burnumdan geldi iyi degilim yani

ilerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.
beta hcg sonuçlarım;
29 agustos 293
5 eylül 390
7 eylül 526
bitliKedi kuzu senin nasil ilerliyodu degerlerin sanki seninki dahami farkliydi sen geldin aklima

Ay allahım yaa acaba böyle bişey yaşayıp sağlıkşı ilerleyen varmı
Bende inşallah 2 gün sonra güzel yükselir diye dua ediyorum
inşallah canım çok stres oluyor insan ya Allahım kımseye yaşatmasın hersey sağlıklı ilerlesin.
bende onu öğrenmek istiyorum. her bunye farklı ama yinede bir fıkır sahibi olurum

Merhabaa 28 eylül yazmışsın da bebeğini kaybettikten sonra adet oldun mu yoksa olacağın ilk adetin için mi bu tarihi verdin acaba?
Tatlım düşük kanamasından sonra ilk adetimi oldum, hala devam ediyor şu anda. Verdiğim tarih de diğer beklenen adet tarihi

Aminnnn darısı bize kuzumm

Kuzum böyle dengesiz yükseliş ve düşüşler olursa dış gebelik olabilir evet ben de yaşadım 600 lere kadar çıktı, sonra 500lere indi. İğne yapıldıktan sonra yine yükseldi, ikinci doz iğne yapıldı. Sonra kanamam başlamıştı zaten. Kürtaja gerek olmadı bende. Ama kişinin durumuna göre hem iğne hem kürtaj önerebiliyorlar. Dua edelim kendiliğinden düşsün kuzum

Özlendin yavrum. Ayranmı içtik ayri düştük
Ayy niye ayrı düşelim Allah korusun sen mi yoktun, ben mi kaçırdım hiç görmüyorum. Yine bir sürü sorunla cebelleşiyorum o yüzden son sayfaları okuyabiliyorum ancak. Nasılsın tatlım, ne durumdasın?

Tatlım düşük kanamasından sonra ilk adetimi oldum, hala devam ediyor şu anda. Verdiğim tarih de diğer beklenen adet tarihi
Düşüğün ne zaman olmuştu? Ben 8 ağustosta kürtaj oldum ama hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım o da negatif. Acaba doktora gitmeli miyim bi sıkıntı olabilir mi fikri olan var mıdır?

Amin inşallah kuzum sagol
Yaa kıyamam kuzum ahh o dışarıdan evliliğe karışam huzur bozanlar
İnşallah düzelir kuzum rabbim o huzur bozanlara huzur vermesin inşallah

inşallah hepimiz güzel haberler veririz canım buraya mutlu mutlu pozitif çizgileri atarızzz çok çok amiinnnn :)

kuzum değerlerin aslında iyi de artıyor ama işte iki katını karşılasa hiç sorun olmucak ve yüksek aslında değerlerinde yani hiç bilemedim ki doktorda demekki daha net bişey diyemiyor kimyasal olmuş olsaydı şimdiye kadar düşmüş olması lazımdı kuzum değerinin inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…