Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sonuçların aynı gün mü çıktı? Kimyasal olsa çoktan düşerdi kuzum o değil batın ne zamandı hepsini aynı yerde mi verdin kanların ? Belkide laboratuvar sonuçlarında bi aksaklık var olamaz mı ?

Korkma kötüyü çağırma güzel düşün keyfini çıkar kuzum ❤❤

Ya dış gebelik olsa bi ağrı kanama vs kendini coktan belli etmez miydi acaba
doktorda ondan bir karar veremiyor sanırım biraz bir yukselış var ve bende hiç bir agrı kanama sancı vs birsey yok 29 temmuzdan beri bugun 5+5 oluyorum ama değerlerim iyi değil kafam çok karıştı

hepsi aynı hastanede verdim canım. en son adet tarihim 29 temmuzdu ben ilk kan testini 29 agustosta vermiştim.
kimyasal olmadığına eminim artık ama dış gebelik mi neden boyle oldu bilmiyorum.. doktor cuma çağırıcaktı ama toplantısı varmış istanbula gidiyormuş. pazartesi gideceğim o zamana kadar birşey olursa hemen hastaneye gelip beni arıyorsun dedi

Kızlar telefonum virüs kapmış sabahları kalkıyorum kapanmış oluyo yada açılıyo gibi oluyo yada sesi açılmış ayarlarım değişmiş oluyo format atıp gelcem bi

Folik asit kullanıyorsun değil mi eğer kullanmıyorsan başla hemen aşko

Kuzum ben çok anlamoyprum betam 62 çıktı diye yok sanırım diye ağlıyordm biraz önce ama anldığım kadarıyla bence güzel yükselmiş sağlıklı ilerliyor bence öyle düşünüyorum
5+5 haftalığa göre düşük diyorlar kese felan görünmesi lazımdı şimdiye bakalım beklemekten baska yolum yok suan

Minik yukselmeler oluyodu bitliKedi de ama etiket yapamiyorm

Dur kuzum Allahtan ümit kesilmez Allah isterse herşey düzelir sen içini biraz ferah tutmaya çalış
ilerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.
beta hcg sonuçlarım;
29 agustos 293
5 eylül 390
7 eylül 526

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…