- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.221
Kuzum sonuçların aynı gün mü çıktı? Kimyasal olsa çoktan düşerdi kuzum o değil batın ne zamandı hepsini aynı yerde mi verdin kanların ? Belkide laboratuvar sonuçlarında bi aksaklık var olamaz mı ?bende okuduğuma göre şimdiye kanama sancı vs birşey olması gerekiyordu. kimyasal zaten olamaz diye düşünüyorum ama neden yavaş artıyor anlamadım., değerlerim aşağıdaki gibi canım.
29 agustosta 293
5 eylülde 390
7 eylül 526
Korkma kötüyü çağırma güzel düşün keyfini çıkar kuzum ❤❤Yaa öyleymiş doktorda öyle dedi gebesin korkma dedi inşallah 2 gün sonrada en az 2 katına çıkmış olur dedi inşallah sağlıklı ilerler
Ayy koysan mı aşko içim korkuyor bişey olcka diye yada koy kız takla atıp dursun orda bebişlerimiz
doktorda ondan bir karar veremiyor sanırım biraz bir yukselış var ve bende hiç bir agrı kanama sancı vs birsey yok 29 temmuzdan beri bugun 5+5 oluyorum ama değerlerim iyi değil kafam çok karıştıYa dış gebelik olsa bi ağrı kanama vs kendini coktan belli etmez miydi acaba
Koy kuzum
Progesteron bakıldı mi canimdoktorda ondan bir karar veremiyor sanırım biraz bir yukselış var ve bende hiç bir agrı kanama sancı vs birsey yok 29 temmuzdan beri bugun 5+5 oluyorum ama değerlerim iyi değil kafam çok karıştı
hepsi aynı hastanede verdim canım. en son adet tarihim 29 temmuzdu ben ilk kan testini 29 agustosta vermiştim.Kuzum sonuçların aynı gün mü çıktı? Kimyasal olsa çoktan düşerdi kuzum o değil batın ne zamandı hepsini aynı yerde mi verdin kanların ? Belkide laboratuvar sonuçlarında bi aksaklık var olamaz mı ?
inşallah canımKuzum düşük değil aslında inşallah sağlıklı ilerler
Folik asit kullanıyorsun değil mi eğer kullanmıyorsan başla hemen aşkoYaa öyleymiş doktorda öyle dedi gebesin korkma dedi inşallah 2 gün sonrada en az 2 katına çıkmış olur dedi inşallah sağlıklı ilerler
Ayy koysan mı aşko içim korkuyor bişey olcka diye yada koy kız takla atıp dursun orda bebişlerimiz
inşallah kuzum bakalım beklemekten baska çare yokKuzum başkalarıyla kıyaslama herkesin hikayesi yaşadıkları farklıdır üzme kendini bol bol dua et güzel artışlar olsun inşallah
5+5 haftalığa göre düşük diyorlar kese felan görünmesi lazımdı şimdiye bakalım beklemekten baska yolum yok suanKuzum ben çok anlamoyprum betam 62 çıktı diye yok sanırım diye ağlıyordm biraz önce ama anldığım kadarıyla bence güzel yükselmiş sağlıklı ilerliyor bence öyle düşünüyorum
oda bugun 5 te çıkacak sonuç canım kan verdim onun içinde.Progesteron bakıldı mi canim
Öyle yapıcam güzeli çağırcam hayatımaKorkma kötüyü çağırma güzel düşün keyfini çıkar kuzum ❤❤
Bırakmştm 2 ay önce umudu kesip başlıcam hemenFolik asit kullanıyorsun değil mi eğer kullanmıyorsan başla hemen aşko
Dur kuzum Allahtan ümit kesilmez Allah isterse herşey düzelir sen içini biraz ferah tutmaya çalış5+5 haftalığa göre düşük diyorlar kese felan görünmesi lazımdı şimdiye bakalım beklemekten baska yolum yok suan
Kuzum son bişey sorucam nekadardır deniyorsun ve nekadarlık evlisinÖyle yapıcam güzeli çağırcam hayatıma
Bırakmştm 2 ay önce umudu kesip başlıcam hemen
Minik yukselmeler oluyoduselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
@MarulkafakzMucizemmm16 @Gzmyts53 miraclebeyb @Lale95 R raainbow @Demgey3 @000umutlu000 @Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Ay sor kuzum nolcak 3 yıldır evliyim 1 yıl olmuştu bu ayda olmasaKuzum son bişey sorucam nekadardır deniyorsun ve nekadarlık evlisin
Ay hayırlı olsun kuzum ozmaan çok aratmadan göndermiş rabbim hediyeniAy sor kuzum nolcak 3 yıldır evliyim 1 yıl olmuştu bu ayda olmasa
ilerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.Dur kuzum Allahtan ümit kesilmez Allah isterse herşey düzelir sen içini biraz ferah tutmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?