- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.161
İyi yapmşsnda benm hcg düşük galiba bi baksana moralm bozulduKızlar kan verdim durmadiik
Sonuca etiketle bizi mutlakaKızlar kan verdim durmadiik
Yaaa çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤❤M mucizeOlduMucizemmm16 Lale95 miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan
Kuzum belki geç döllenmedir ondandır ama iyi bencemiraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M mucizeOldu vee kızlar doktor daha aramadı bende enabızdam baktm sonuç çıkmış mı ne hadi beni aydınlayn
Kuzum ya değerim 62 küsür sanırım sağlıklı gebelik değilYaaa çok sevindim kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤❤❤
Yaa doktorun aramasını beklemeden arasammı acaba böyle zaman geçmiyoKuzum belki geç döllenmedir ondandır ama iyi bence
Ara kuzum nolcakkiYaa doktorun aramasını beklemeden arasammı acaba böyle zaman geçmiyo
İnşallah benimkiler hiç gelmezlerhala umut var canım kesinlikle senin daha gelmediler belki geç döllenme oldu belli mi olur o yüzden çıkmayabilir daha inşallah güzel sonuçlar alırsın kuzummartık kendimi iyi anladım bende o zamanları biliyorum doğru zamanda geliyor hep şaşmıyor o günleri değerlendireyim bari :):)
Bebeğim olur mu hiç 62 çıkmış ne güzel hamilesin tabi ki değerin düşük değil önemli olan 2 gün sonra iki kat artış olması böyle şeyler düşünerek kendini üzme lütfen doktor bile görmüş muayenede eğer olmasaydı göremezdi kimiraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M mucizeOldu vee kızlar doktor daha aramadı bende enabızdam baktm sonuç çıkmış mı ne hadi beni aydınlayn
AhahahKızlar kan verdim durmadiik
Benimde o civar çıkar belkide daha düşükKızlar yaa değerim internetten baktımda çok düşük insanların 200-300-500 cıkmış yok mu gebelk şimdi çok üzüldüm
Ederim ama yarın da cikabilirmis öyle dediAhahahbiliyordum kimse yarına kadar duramazdı aşko etiketle muhakkak bebeğim
Kız bu mu düşük benim 16 çıktı diyorumİyi yapmşsnda benm hcg düşük galiba bi baksana moralm bozuldu
Ara kuzum nolcakki
Bebeğim olur mu hiç 62 çıkmış ne güzel hamilesin tabi ki değerin düşük değil önemli olan 2 gün sonra iki kat artış olması böyle şeyler düşünerek kendini üzme lütfen doktor bile görmüş muayenede eğer olmasaydı göremezdi kilütfen lütfen moralini bozmaaa için rahat etmeyecekse ara doktoru kuzum için rahatlasın
Aşko yeni olarak aslında şuan iyi sonuç kuzum böyle olması normal bencemiraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ Lale95 M mucizeOldu vee kızlar doktor daha aramadı bende enabızdam baktm sonuç çıkmış mı ne hadi beni aydınlayn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?