- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.181
Ayy evet öyleymiş doktorda hayır öyle düşünme gebesin 2 gün sonra tekrar bakalım kana dediKız saçmalama sonucun iyi kötüyü düşünmeee @Gzmyts53 16 değerle öğrendi ve çok sağlıklı ilerliyor maşallah
Ay kuzum bian int yazanlardan korktum ama doktorda gebesin hayırlı olsun dedi 2 gün sonra kontrol edelim dediKız bu mu düşük benim 16 çıktı diyorum
Şükür kuzum doktorda güzel dedi gebesin dediAşko yeni olarak aslında şuan iyi sonuç kuzum böyle olması normal bence
Sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah canım benim ❤❤❤Aradım kızlaar dediğin gibi hamilesin öyle düşünme çok erken böyle çıkması normal hayırlı olsun gebesin dedi2 gün sonra gel kan alıp değerine tekrar bakalım 2 katına çıkıyor düzenli olarak hem için rahat etsin hem değeri görelim dedi Ay inşallah sağlıklı ilerler
İnşallah tüpe gerek kalmaz bebeğim inşallah bu ay bebişin geliirrKuzuşum benim 25 eylülkırmızılar gelirse de regl ile beraber tüpe başlıyorum
İnşallah kuzumm teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah canım benim ❤❤❤
Kuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim ❤❤❤Eki Görüntüle 3125894 Eki Görüntüle 3125895 evet guzelliklerim sanırım bende hamileyim@Lale95 @melek076 @000umutlu000 R raainbow @fnd_50 Mucizemmm16 Demgey3 @Gzmyts53 ve diğer fıstıklarımm
Amin bebeğim ❤❤ bak depresyon yokmuş gördün müüüüİnşallah kuzumm teşekkür ederimRabbim sizede nasp etsin bizde sizin çift çizgilerinize sevinelim inşallah
Tamam kuzum ne zaman çıkarsaEderim ama yarın da cikabilirmis öyle dedi
Bak kuzum boşuna stres yaptın üzdün kendiniAradım kızlaar dediğin gibi hamilesin öyle düşünme çok erken böyle çıkması normal hayırlı olsun gebesin dedi2 gün sonra gel kan alıp değerine tekrar bakalım 2 katına çıkıyor düzenli olarak hem için rahat etsin hem değeri görelim dedi Ay inşallah sağlıklı ilerler
Valla benimde görmezdiOh be taş olsa çatlar çok iyi yapmışsın ben işten dolayı diye bişey diyemedim ama erken Alman iyi oldu benim şuan çift çizgi çoksa gözüm işi görmez uça uça giderim ahahaha
Bence kırmızılar gelmedikçe hala umut var bebeğim ❤❤❤ belki geç döllenme bilmeyiz kii ❤❤miraclebeyb R raainbow @000umutlu000 Mucizemmm16 @Lale95 @fnd_50 @Marulkafakz ve etiketleyemediğim diğer güzeller Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum kızlar hala umudum var yani
Amin kuzucumKuzum sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim ❤❤❤
Evet yaaa siz olmasanız ben bebek yok diye yapmazdımAmin bebeğim ❤❤ bak depresyon yokmuş gördün müüüü❤❤❤
Olabilir kuzumBen yazmiştim galiba arada kaynamiş 28 Eylül bat
Arada kaynadı sanırım bebeğim afedersinBen yazmıştım balım 28 Eylül
Tamamdır kuzum❤Canım 26 eylul yeni bat
Rabbim ol derse olur bebeğimBenim 20 Eylül kuzum ama bu ay imkansız çünkü ilişki falan olmuyor.
Tamam kuzum❤23 Eylül canim
Tamamdır kuzum❤30 Eylül kuzum
Dur bakalım kuzum regli gelmeden umut hep var❤❤ inşallah güzel haberler alırızR raainbowmiraclebeyb @000umutlu000 Mucizemmm16 @Marulkafakz @Lale95 @fnd_50 ve unuttuğum diğer bebekler Benim sonuç negatif diğer aylara kısmet artık
Eki Görüntüle 3125909
Sende iyi ki varsın kuzum ❤❤❤Evet yaaa siz olmasanız ben bebek yok diye yapmazdımbebe öğreneyim diye bekler dururdu yokmuş depresyon gerçekten iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?