- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.461
Gerçekten öyle olduNeye niyet neye kısmet
Selam canim nasılsin?sen sakın kötüyü düşünme eğer kısmetinde varsa Rabbim onu sana nasip edecek, değer az artdı çok artdi fark etmez Rabbim Ol derse olurselam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım
@MarulkafakzMucizemmm16 G Gzmyts53 miraclebeyb Lale95 R raainbow Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ @Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Ya hahahahahshahhsbunu atsaydın ona ay sinir gıcık şey ya
Nasilsin canim?bebişin nasıl?bulantilar geçti mu?Ya hahahahahshahhs
İyiyim canım bugün kontrolüm varNasilsin canim?bebişin nasıl?bulantilar geçti mu?
Oyy canımın içi teşekkür ederim inşallah hepimiz hamişizdir Rabbim hepimizin göbişini ve kucağını bebişlerle doldursunGünaydın kuzucuklarrrrrr nasilsıniz?Dün çok yoğundum misafirlerim vardı giremedim,şimdi okuyup bitire bildim
miraclebeyb kuzum sen o salak asistana bakma daha çok yeni olduğu için değerin 11çıkmış, inşaallah saglikli ilerler
R raainbow aşkoo sen nasılsin? gece uyuya bildinmi heyecan falan
Demgey3 kuzum sende üzülme bata var daha, geç döllenme ola bilir inşaallah sende hamilesindir
Hoşgeldinnnn kuzucuummm kız ben zaten haftasonundan beri uykudan ölcem 8 buçukta uyuypkaldım tee gözümü sabah açmışım uyandm hala uykum var heyecan meyecan dinlemiyor uyuyorumGünaydın kuzucuklarrrrrr nasilsıniz?Dün çok yoğundum misafirlerim vardı giremedim,şimdi okuyup bitire bildim
miraclebeyb kuzum sen o salak asistana bakma daha çok yeni olduğu için değerin 11çıkmış, inşaallah saglikli ilerler
R raainbow aşkoo sen nasılsin? gece uyuya bildinmi heyecan falan
Demgey3 kuzum sende üzülme bata var daha, geç döllenme ola bilir inşaallah sende hamilesindir
Kağıtta bile yazıyor 5 üstü gebelik 0.5-1 haftalık diye aglayacaktim kadın öyle yazınca hevesimi kursağımda bıraktı
Ver ver yarına kalmasın sinirim yatışır uyumadan halledelim
[/QUOTE
Yavrum üzülme kızıma hamileyken banada aynisini yapti doktor alerjik rinitim vardi kizimida testte erken öğrendim degerde düşük olduğundan gorunmemisti kese hemen bat gunumde falan gitmistim. Alerjik rinit astım cok rahatsiz etti doktora dedimki hangi ilaci kullansam zararsız olur. Hamileligin bile belirmemis daha dedi net konuşamam gebelik hakkinda dedi ben şokbide özel klinik ve özel muayneye gitmistim sirf ilac yazsin rahatsızım diye.
Şükür canim iyiyim bendeİyiyim canım bugün kontrolüm varkusmalar geçti ama yine ara ara hafif bulantılarım oluyor buna da şükür. Sen nasılsın
İnşallah görelim be canım beraber yaparız tabi_Umutlu_Pozitif_ kiz aşko biz seninle ayni gidiyoruz haa ay sonu bizde aynı günde test yapalim çift çizgiyi patlatalimnm
Hoşgeldinnnn kuzucuummm kız ben zaten haftasonundan beri uykudan ölcem 8 buçukta uyuypkaldım tee gözümü sabah açmışım uyandm hala uykum var heyecan meyecan dinlemiyor uyuyorum
Yarın kan vercem baklm eşimle çok sevindik ama bi dur bakalm güzel artcakmı sağlıklımı vs diye çok kaptıramıyoruz kendimizi sağlıklı olsun inşallahta yarn değer güzel artarsa daha çok sevincem
Amin kuzum aminnn Rabbim bidaha yaşatsın o duyguyu tüm isteyenlereOyy canımın içi teşekkür ederim inşallah hepimiz hamişizdir Rabbim hepimizin göbişini ve kucağını bebişlerle doldursun
Neden biliyor musun çünkü çocuk odaklı görev gibi yapıyoruzAy kızlar sizde de oluyor mu sanki büyük bir yük gibi geliyor bana şu değerlendirme günleri ya yoruluyorumbekleme süresi en güzeli bence
Ben de o kadar söyleniyorum ovülasyon testine, güvenmiyorum ama yine de kaşınıyorum yapsam mı diye. Yumurtlama gününden emin olduğum için bir de o batağa düşmüyorumtek sorun büyümesi işte, inşallah büyür.
İlaç kullanmadan sadece yumurta takibi mi yapacaksınız?
Bak onu bende duydum soğandan sonra ona başlayayım dedim ama başlasam mı ki benim günler başlamak üzereyken iyi olur belkiMucizemmm16 M mucizeOldu Demgey3 @bitliKedi M Mavimiresl @caca3344 fnd_50 kız aşkolar dün heyecandan kim sordu hatırlayamadım biri bana farklı bişi yaptınmı bu ay demişti aklım başıma gelince hatırladım elden ele yayın bu bilgiyi belki işe yarar o aşkoöada ulaşsın bilgi
Ben bir bir buçuk ay önce bu incir kürü dedikleri şeye başlamıştım benim amacm bağırsak düzenlemesiydi ama hamile kalanları o kadar çok duydumki valla o niyetle yedimkuru incir aldım ortadan ikiye böldüm kavanoza dizdim üzerini kapatacka kdar has zeytinyağ koydum bir iki gün beklettm her sabah bitanesini yedim üstüne su kız o mu işe yaradı yoksa kendiniz yapamazsanız satılıyorda güvendiğiniz bi markadan alın gitsn
Kıızz valla elimde değil normalde uyumam masaya kafamı koyup orda bile uyuyabilirim saçma sapanKiz bebemisin sen o saatde uyulurmu inşaallah çok güzel olucak herşey hiss ediyorummmm
Kız başla keşke bi ay önce başlasaydın ama bence deneBak onu bende duydum soğandan sonra ona başlayayım dedim ama başlasam mı ki benim günler başlamak üzereyken iyi olur belki
Hiç takma hiç hatırlama unut sen o asistanı. Sen bizi duy. Gayet de gebesin tabu gibi 11 in var hem şey olsa çoktan adetin gelirdi kuzum yarın bir daha kan ver o sonucu da götür o asistana gösterKağıtta bile yazıyor 5 üstü gebelik 0.5-1 haftalık diye aglayacaktim kadın öyle yazınca hevesimi kursağımda bıraktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?