Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim nasılsin?sen sakın kötüyü düşünme eğer kısmetinde varsa Rabbim onu sana nasip edecek, değer az artdı çok artdi fark etmez Rabbim Ol derse olur

Günaydın kuzucuklarrrrrr nasilsıniz?Dün çok yoğundum misafirlerim vardı giremedim,şimdi okuyup bitire bildim
miraclebeyb kuzum sen o salak asistana bakma daha çok yeni olduğu için değerin 11çıkmış, inşaallah saglikli ilerler
R raainbow aşkoo sen nasılsin? gece uyuya bildinmi heyecan falan
Demgey3 kuzum sende üzülme bata var daha, geç döllenme ola bilir inşaallah sende hamilesindir

Oyy canımın içi teşekkür ederim inşallah hepimiz hamişizdir Rabbim hepimizin göbişini ve kucağını bebişlerle doldursun

Hoşgeldinnnn kuzucuummm kız ben zaten haftasonundan beri uykudan ölcem 8 buçukta uyuypkaldım tee gözümü sabah açmışım uyandm hala uykum var heyecan meyecan dinlemiyor uyuyorum
Yarın kan vercem baklm eşimle çok sevindik ama bi dur bakalm güzel artcakmı sağlıklımı vs diye çok kaptıramıyoruz kendimizi sağlıklı olsun inşallahta yarn değer güzel artarsa daha çok sevincem

Kağıtta bile yazıyor 5 üstü gebelik 0.5-1 haftalık diye aglayacaktim kadın öyle yazınca hevesimi kursağımda bıraktı

Kiz bebemisin sen o saatde uyulurmu inşaallah çok güzel olucak herşey hiss ediyorummmm

Ay kızlar sizde de oluyor mu sanki büyük bir yük gibi geliyor bana şu değerlendirme günleri ya yoruluyorum bekleme süresi en güzeli bence
Neden biliyor musun çünkü çocuk odaklı görev gibi yapıyoruz sevişmenin tadını almıyoruz iki taraf içinde geçerli bende aylardır bunu fark ettim hiç tadı tuzu kalmıyor

ben testi deneme amaçlı yapıcam bakalım güvendiğimiz test bizi yanıltmış olabilir mi diye

Bak onu bende duydum soğandan sonra ona başlayayım dedim ama başlasam mı ki benim günler başlamak üzereyken iyi olur belki

Kağıtta bile yazıyor 5 üstü gebelik 0.5-1 haftalık diye aglayacaktim kadın öyle yazınca hevesimi kursağımda bıraktı
Hiç takma hiç hatırlama unut sen o asistanı. Sen bizi duy. Gayet de gebesin tabu gibi 11 in var hem şey olsa çoktan adetin gelirdi kuzum yarın bir daha kan ver o sonucu da götür o asistana göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…