- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.501
Maşallah kuzum çok sevindimTeyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
Başka nasıl değerlendirme yaptın canım takviye kullandın mıAyy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum
Yaa olsun bende heyecandan isimleri hayırlayp etiketleuemedim kiHayırlı olsun kuzum
Dün senin gebe olduğunu görmemişim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah
Aynen bebeğim ondan dolayı diyorum akılda bebek olmadığı zaman birliktelik daha keyifli oluyor ama ben aklımdan çocuk fikrini atamıyorum ki yani atabilen varsa helal olsunNeden biliyor musun çünkü çocuk odaklı görev gibi yapıyoruzsevişmenin tadını almıyoruz iki taraf içinde geçerli bende aylardır bunu fark ettim hiç tadı tuzu kalmıyor
Kuzum valla değerlendirme yaptm diyemem çünkü artık olmıcak galiba diye vazgeçmiştimBaşka nasıl değerlendirme yaptın canım takviye kullandın mı
Amin canım hepimiz güzel hayırlı haberlerle sevinelim inşallahYa yerim onu ben minnoşum benimGözün aydın olsun canım hep iyi haberlerini alalım inşallah
Ayyy nasıl sabrediyorsun canım yaBu sabah da gelmemiş benimkieşimin yanında olmayı bekliyorum şimdi de test için
Çok şükür canım benim teşekkür ederimMaşallah canım benim çok sevindim her şeyin yolunda olmasına
Duyacaksın canım Allah'ın izniyle bu zamanlarında tadını çıkar stres yapma herşey güzel olcakMaşallah kuzum çok sevindim
İnşallah benimde sağlıklı ilerler yarın bir betam yükselmiş olsa sonrada kalp atışını duysam varya o zaman oh diyebilcem herhhaldr
Ay kuzum bizim için de birşeyler hissediyor musun
İyiyim canim beklemedeyizSelam canim nasılsin?sen sakın kötüyü düşünme eğer kısmetinde varsa Rabbim onu sana nasip edecek, değer az artdı çok artdi fark etmez Rabbim Ol derse olur
Oy maşallah maşallah kuzumTeyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
Tmm canım şuan takvime bakarak değerlendirme yapmıyorum ama akıntıma bakıyorumKuzum valla değerlendirme yaptm diyemem çünkü artık olmıcak galiba diye vazgeçmiştim
Genelde ben yumurtlama zamanında vucudumu dinliyorum anlıyorum o zamanlara önem veriyorum
Takvimde de yumurtalama günüm kendi hissettiğimde tutmuştu yumurtlama öncesi 2 gün yumurtalama günü be yumurtlama 2 gün sonrasın değerlendirdim kuzum
Senin mesajlarını okudum canımAy kuzum bizim için de birşeyler hissediyor musunvalla iki dediğinde de denk gelmiştim ikisi de tuttu maşallah
Amiiin canım amiinOy maşallah maşallah kuzumSağlıklı bir şekilde de kucağına almak nasip olsun inşallah
Betan da yükselecek kalp atışını da duyacaksın Allah’ın izniyle kuzummmMaşallah kuzum çok sevindim
İnşallah benimde sağlıklı ilerler yarın bir betam yükselmiş olsa sonrada kalp atışını duysam varya o zaman oh diyebilcem herhhaldr
Evett normalde incir kürünü duydumMucizemmm16 @mucizeyimben Demgey3 @bitliKedi M Mavimiresl caca3344 @fnd_50 kız aşkolar dün heyecandan kim sordu hatırlayamadım biri bana farklı bişi yaptınmı bu ay demişti aklım başıma gelince hatırladım elden ele yayın bu bilgiyi belki işe yarar o aşkoöada ulaşsın bilgi
Ben bir bir buçuk ay önce bu incir kürü dedikleri şeye başlamıştım benim amacm bağırsak düzenlemesiydi ama hamile kalanları o kadar çok duydumki valla o niyetle yedimkuru incir aldım ortadan ikiye böldüm kavanoza dizdim üzerini kapatacka kdar has zeytinyağ koydum bir iki gün beklettm her sabah bitanesini yedim üstüne su kız o mu işe yaradı yoksa kendiniz yapamazsanız satılıyorda güvendiğiniz bi markadan alın gitsn
AhahahahSenin mesajlarını okudum canımama tam net birşey hissedemedi zalımın hissi çok arada kaldım ama sanki sende de var gibi
İnşallah vardır çok isterim herkesin olsun
Amin canım çok teşekkür ederimAmiiin canım amiinsizlere de nasip olsun en kisa zamanda hayırlı haberlerinizi alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?