Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neden biliyor musun çünkü çocuk odaklı görev gibi yapıyoruz sevişmenin tadını almıyoruz iki taraf içinde geçerli bende aylardır bunu fark ettim hiç tadı tuzu kalmıyor
Çocuk odakli yapmak insanı ilişkiden sogutur baya da strese sokar
Çok şükür bizde öyle sorun yok)) mfk ilaçları etkisinden ilişki günlerini iple çekiyoruz

R raainbow fnd_50 Sevgicik kızlar yumurtlamanın üstünden tam 14. Gün bugün o yüzden korkuyla bekliyorum 24 günde bir ortalama döngüm takvime göre gecikmenin üçüncü günündeyim. Karnım taş gibi kasığım batıyor dün gece baya zorladı. Sanki regl oldum ama olmadım dediğiniz gibi varsa çıkar ama yoksa burada tek başımayım çok heveslenmişken kendimi toparlayamam. Cumartesi dönmüş olucam eşimin yanına zaten

Canim sen gebe misin ? Bende yapayim incirim var incir kaç tane koydun kaç gün yedin heo yağın içinde mi durdu onlar

Neyin var canım ?

ben testi deneme amaçlı yapıcam bakalım güvendiğimiz test bizi yanıltmış olabilir mi diye
Ben 2 yıl önce 2-3 ay kullandım, o sıralar yumurta takibi de yapıyorduk doktorda. Benim tutmuyordu mesela. Hepsinin yumurta büyüklüğüne göre hassasiyeti farklı bence. Ama öyle takip edip hamile kalan da çok

İnşallah bebişin seninledir kuzum Senden güzel haberler bekliyoruz

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
Ya yerim onu ben minnoşum benim Gözün aydın olsun canım hep iyi haberlerini alalım inşallah

Benim belirtilerimde aynıydı biliyormusun regl olmuşum gibi ama olmamıştım bebiş bize merhaba dedi ay yapsan mı test acaba

Canim sen gebe misin ? Bende yapayim incirim var incir kaç tane koydun kaç gün yedin heo yağın içinde mi durdu onlar
Ayy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum

Hayırlı olsun kuzum
Dün senin gebe olduğunu görmemişim
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…