- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.421
Ne mutlu banaBana çok iyi geliyorsunuz gerçekten içim çok rahat şuan sadece uyumak istiyorum şuankendimi yatağıma atacam
Ne mutlu banaama asla seni avutmak İçin söylemiyorum gerçekler bunlar kuzum yat dinlen keyfine bak kendini yorma bebiş tutunuyor yardımcı ol ona iki gün sonra tekrar aynı işlemleri yaparsın sakin ol taze hamişlerimizsiniz siz bizim
Bütün dualarım seninle kuzum sen yeter ki moralini bozma üzülmeİnşallah kuzum hepinizden dua istiyorum
İnşallah canım hayırlısıyla olur inşallah siz bi sağlıcakla ilerleyen bizde geliriz ardınızdan inşallahCanım benim sizide görsek süper olucak
Naz yapıyo koca kazıkNe demek kuzumohhhh iyi yapmışsın kuzum arada da dinleneceksin doktorluk kadar kötü değil demek ki erkekler öyle kuzum boşver sen gidelim dediysen yeter
Heeehh yesin tabi yaaaAhaha ayyy tamam kız bosverin asistanı bebisin bokunu yesin
Canım merhaba malesef bu konuda sana yardımcı olamıycam daha önce sadece doğum kontrol hapı kullanmıştım korunmak için sonra bıraktım göğsümde kist yaptığı için iğne spiral vs hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden kanaman için doktora görünmeni tavsiye ederim en kısa zamanda. Çok geçmiş olsunÇok özür dilerim başlığa konu dışı yazacağım ama 17 Haziran da 3 aylık korunma iğnesi olarak depo provera iğne yaptırmıştım, 3 aydır geçmeyen kanamam var bu tarz bir durum yaşayan var mı üstelik tam tarihi hatırlamadığım için de dün korunmasız ilişki yaşamıştık iğnenin etkisi geçmiştir diye Ertes72 kullandım meğer daha 10 gün varmış iğne de 3 ayın dolmasına, şimdi de aşırı kanamam var bu tarz olay başına gelen var mıgebelik hiç istemiyorum eşim ile yeni evliyiz
Naz yapıyo koca kazıksen nasılsın bebeğim ❤
Ayy bebeğim inşallah senden de güzel haberler alırız yaabizden daha nazlılar valla
İyiyim kuzum sabah negatif test çıkınca biraz üzüldüm ama çoktan kendime geldim yoğundum birazama hala regl olmadım değişik belirtilerim var umudumu kesmiyorum ama çokta umutlanmıyorum
Bende 12. Veya 14. Gün yumurtluyorum haftaya dr çağırdı 11.Gün oluyor o gün bende hem kendim de test yapıcam hemde dr ne diyor bakayım bi ona göre ekşın yapcamBen 12.gün yumurtluyorum. İlk kez doğal yolla hamile kaldığım ay yani 2 ay önce, 9. 10. ve 12. 13. günlerde ilişkiye girmiştik yine öyle denicemdaha önce hep gün aşırıydı
İnşallah bebeğim kırmızılar gelmeden umudu yitirmiyorumAyy bebeğim inşallah senden de güzel haberler alırız yaa❤❤
Çok özür dilerim başlığa konu dışı yazacağım ama 17 Haziran da 3 aylık korunma iğnesi olarak depo provera iğne yaptırmıştım, 3 aydır geçmeyen kanamam var bu tarz bir durum yaşayan var mı üstelik tam tarihi hatırlamadığım için de dün korunmasız ilişki yaşamıştık iğnenin etkisi geçmiştir diye Ertes72 kullandım meğer daha 10 gün varmış iğne de 3 ayın dolmasına, şimdi de aşırı kanamam var bu tarz olay başına gelen var mıgebelik hiç istemiyorum eşim ile yeni evliyiz
Yitirme bebeğim❤❤ biz daha değerlendirmeye geçemedik bebeğim hastayım hala 3. Günüm daha mübarek hiç bitmiycek gibi kanamamİnşallah bebeğim kırmızılar gelmeden umudu yitirmiyorumsenden de güzel haberler bekliyorum değerlendirmeler nasıl gidiyor
Yitirme bebeğim❤❤ biz daha değerlendirmeye geçemedik bebeğim hastayım hala 3. Günüm daha mübarek hiç bitmiycek gibi kanamambitse de ekşınlayıp bekleme kısmına gelsek
Ayy değerlendir değerlendir bekle bekle 1 ay bekliyoruz bitmiyorduuAhahaha aynı düşüncelerdeğerlendir değerlendir bitmiyor günler çoğalıyor sanki bende beklemeye geçmek istiyorum artık daha yumurtlama akıntısı az az bu gün başladı iki üç güne çatlasa sonra zaten bişey kalmıyor 3-2-3-2 uyguladığımız İçin bitecek inşallah bakalım
Yaaaa ben baya oldu sanıyorum ya sen adet olalıYitirme bebeğim❤❤ biz daha değerlendirmeye geçemedik bebeğim hastayım hala 3. Günüm daha mübarek hiç bitmiycek gibi kanamambitse de ekşınlayıp bekleme kısmına gelsek
Ay kızlar sizde de oluyor mu sanki büyük bir yük gibi geliyor bana şu değerlendirme günleri ya yoruluyorumAhahaha aynı düşüncelerdeğerlendir değerlendir bitmiyor günler çoğalıyor sanki bende beklemeye geçmek istiyorum artık daha yumurtlama akıntısı az az bu gün başladı iki üç güne çatlasa sonra zaten bişey kalmıyor 3-2-3-2 uyguladığımız İçin bitecek inşallah bakalım
Hepimiz bu sefer çift çizgi görelim inşallah bebeğim ❤❤Yaaaa ben baya oldu sanıyorum ya sen adet olalıçok az olmuş biter biter sonrada inşallah tam gaz devam bu sefer çift çizgi senden bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?