Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana çok iyi geliyorsunuz gerçekten içim çok rahat şuan sadece uyumak istiyorum şuan kendimi yatağıma atacam
Ne mutlu bana ama asla seni avutmak İçin söylemiyorum gerçekler bunlar kuzum yat dinlen keyfine bak kendini yorma bebiş tutunuyor yardımcı ol onaiki gün sonra tekrar aynı işlemleri yaparsın sakin ol taze hamişlerimizsiniz siz bizim

Canım merhaba malesef bu konuda sana yardımcı olamıycam daha önce sadece doğum kontrol hapı kullanmıştım korunmak için sonra bıraktım göğsümde kist yaptığı için iğne spiral vs hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden kanaman için doktora görünmeni tavsiye ederim en kısa zamanda. Çok geçmiş olsun

Ayy bebeğim inşallah senden de güzel haberler alırız yaa ❤❤

Ben 12.gün yumurtluyorum. İlk kez doğal yolla hamile kaldığım ay yani 2 ay önce, 9. 10. ve 12. 13. günlerde ilişkiye girmiştik yine öyle denicem daha önce hep gün aşırıydı
Bende 12. Veya 14. Gün yumurtluyorum haftaya dr çağırdı 11.Gün oluyor o gün bende hem kendim de test yapıcam hemde dr ne diyor bakayım bi ona göre ekşın yapcam

Canım yakın bi arkadaşımda olmuştu leke şeklinde kanama yaşıyordu doktora gitti bu iğneleri kullandığını söyleyince doktor çok kızmıştı bu iğnelerle kendinizi mafediyorsunuz diye canım sende daha yeni evlisin bunlarla hormonlarını bozmamalısın sonra çocuk isteyeceğin zaman çok sıkıntılar çıkar önüne daha sağlıklı korunma yöntemi seçmelisiniz. Kanaman İçin doktora gitmeni öneririm

İnşallah bebeğim kırmızılar gelmeden umudu yitirmiyorum senden de güzel haberler bekliyorum değerlendirmeler nasıl gidiyor
Yitirme bebeğim❤❤ biz daha değerlendirmeye geçemedik bebeğim hastayım hala 3. Günüm daha mübarek hiç bitmiycek gibi kanamam bitse de ekşınlayıp bekleme kısmına gelsek

Yitirme bebeğim❤❤ biz daha değerlendirmeye geçemedik bebeğim hastayım hala 3. Günüm daha mübarek hiç bitmiycek gibi kanamam bitse de ekşınlayıp bekleme kısmına gelsek

Ahahaha aynı düşünceler değerlendir değerlendir bitmiyor günler çoğalıyor sanki bende beklemeye geçmek istiyorum artık daha yumurtlama akıntısı az az bu gün başladı iki üç güne çatlasa sonra zaten bişey kalmıyor 3-2-3-2 uyguladığımız İçin bitecek inşallah bakalım

Ayy değerlendir değerlendir bekle bekle 1 ay bekliyoruz bitmiyorduu zaman geçene kadar meraktan çatlamasak bari aşko

Kızlar heellppp yahu bu liste niye böyle oldu düzelmiyoda güncelleyemiyorum ki böyleyken

Eklentiler

• Screenshot_20220908-023025_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 36
Yaaaa ben baya oldu sanıyorum ya sen adet olalı çok az olmuş biter biter sonrada inşallah tam gaz devam bu sefer çift çizgi senden bekliyoruz

Ay kızlar sizde de oluyor mu sanki büyük bir yük gibi geliyor bana şu değerlendirme günleri ya yoruluyorum bekleme süresi en güzeli bence

Yaaaa ben baya oldu sanıyorum ya sen adet olalı çok az olmuş biter biter sonrada inşallah tam gaz devam bu sefer çift çizgi senden bekliyoruz
Hepimiz bu sefer çift çizgi görelim inşallah bebeğim ❤❤ banada çok uzun ve bitmiycekmiş gibi geliyo aşko eşime yürüme bana daha 3 gün diyorum çüş diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…