Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani etrafımdaki insanlar der kuvvetli olduğunu
Ya kendime de gelince hissetmiyor
İnşallah hepimiz görürüz

Benle M Mavimiresl döngümğz aynıymış aynı gündeyiz
O da benim gibi yumurtlama görür görmez çatlama olanlardan
Acaba niye böyle oluyor kızlar
Bu iyi birşey mi
Kuzum inanki hem erken yumurtlama gorenlerdenim… hemde hemen catladi bu ayda gecen ayda bide iki aydir letu kullaniyorum yani genelde ayni seyirde devam ediyordu lh testlerim. Sanirim letuylada alakali

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
Kuzu ne cabuk 10 haftalik oldunuz saglikla ilerleyin. Erkekse belki belli eder bidaki gittiginde

Kuzum inanki hem erken yumurtlama gorenlerdenim… hemde hemen catladi bu ayda gecen ayda bide iki aydir letu kullaniyorum yani genelde ayni seyirde devam ediyordu lh testlerim. Sanirim letuylada alakali
Benim de döngüm çok düzenlidir ama 1 ay önce 23 gün sonra adet gördüm ve ben şok
Yani benim de aynı sorunlarım var senin gibi

Benim de döngüm çok düzenlidir ama 1 ay önce 23 gün sonra adet gördüm ve ben şok
Yani benim de aynı sorunlarım var senin gibi
27 ile 31 gun arasi degisiyor döngü günüm ama reglim uzun sürüyor hele letu kullandigimdan buyana 7 gunu buluyor.. gecen ay cok gec yumurtlama gordum bu ay yine normale döndüm

Yani etrafımdaki insanlar der kuvvetli olduğunu
Ya kendime de gelince hissetmiyor
İnşallah hepimiz görürüz
Öyle olur zaten kuzum herkese doğru hissedersin kendine gelince çalışmaz inşallah kuzum inşallah ama bende hissediyorum bu topicte ki kızlarımız çok kısa zamanda hepimiz hamiş olacağız

Duyacaksın canım Allah'ın izniyle bu zamanlarında tadını çıkar stres yapma herşey güzel olcak
İnşallah teşekkür ederim kuzumm
Betan da yükselecek kalp atışını da duyacaksın Allah’ın izniyle kuzummm her zaman pozitif düşünelim sağlıklı bir hamilelik süreci olsun inşallah bebeğim
Ayyy sagol kuzum İnşallah isteyen herkes kavuşsun bian önce

İnşallah tutar bebişin kuzumm stresten kesin uzak dur

Canım hayırlı olsun gebeliğin saglıkla tutunsun insallah

Aşko ne kadar süre kullandin yağlı incirleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…