- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.521
Yani etrafımdaki insanlar der kuvvetli olduğunuAhahahahbana gelince bozuldu demek ki hayattaki şansım kuzum gerçekten hislerin kuvvetli midir normal hayatta da maşallah ne güzel çok severim hisleri kuvvetli olanı oyyy kuzum amin inşallah hepimiz çift çizgiler görelim inşallah
Maşallah kuzumTeyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
Kuzum inanki hem erken yumurtlama gorenlerdenim… hemde hemen catladi bu ayda gecen ayda bide iki aydir letu kullaniyorum yani genelde ayni seyirde devam ediyordu lh testlerim. Sanirim letuylada alakaliBenle M Mavimiresl döngümğz aynıymış aynı gündeyiz
O da benim gibi yumurtlama görür görmez çatlama olanlardan
Acaba niye böyle oluyor kızlar
Bu iyi birşey mi
Kuzu ne cabuk 10 haftalik oldunuzTeyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
Benim de döngüm çok düzenlidir ama 1 ay önce 23 gün sonra adet gördüm ve ben şokKuzum inanki hem erken yumurtlama gorenlerdenim… hemde hemen catladi bu ayda gecen ayda bide iki aydir letu kullaniyorum yani genelde ayni seyirde devam ediyordu lh testlerim. Sanirim letuylada alakali
27 ile 31 gun arasi degisiyor döngü günüm ama reglim uzun sürüyor hele letu kullandigimdan buyana 7 gunu buluyor.. gecen ay cok gec yumurtlama gordum bu ay yine normale döndümBenim de döngüm çok düzenlidir ama 1 ay önce 23 gün sonra adet gördüm ve ben şok
Yani benim de aynı sorunlarım var senin gibi
Öyle olur zaten kuzum herkese doğru hissedersin kendine gelince çalışmazYani etrafımdaki insanlar der kuvvetli olduğunu
Ya kendime de gelince hissetmiyor
İnşallah hepimiz görürüz
İnşallahDuyacaksın canım Allah'ın izniyle bu zamanlarında tadını çıkar stres yapma herşey güzel olcak
Ayyy sagol kuzumBetan da yükselecek kalp atışını da duyacaksın Allah’ın izniyle kuzummmher zaman pozitif düşünelim sağlıklı bir hamilelik süreci olsun inşallah bebeğim
İnşallah tutar bebişin kuzumm stresten kesin uzak durTmm canım şuan takvime bakarak değerlendirme yapmıyorum ama akıntıma bakıyorum
Akıntıya göre yumurtlama dönemindeyim
Bugünü değerlendirdik ve 2 gün önce
Bugün ovulasyon pikse 3 gün daha devam edeceğim
Çok az ovulasyon yapıyorum bu ay cünkü strese girmek istemiyorum
Ayy inşallah kuzum yaaa bir ooh diyebilsek keşke bizdeMaşallah kuzumdarısı basimiza
Canım hayırlı olsun gebeliğin saglıkla tutunsun insallahAyy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum
Amiiin canim benimMaşallah kuzumdarısı basimiza
12 haftasa tahmin yapacakmış bakalımKuzu ne cabuk 10 haftalik oldunuzsaglikla ilerleyin. Erkekse belki belli eder bidaki gittiginde
İyiyiz kuzum sen nasılsınKızlarrrr nasılsınız napıypsunuz yolundamı herşey varmı bat günü yaklasannn
Yaaaa ayy hadi güzel haberler gelir insallah test varmı yaptınmı pekiİyiyiz kuzum sen nasılsınbenim bat dündü hala olmadım olacak gibi de değilim
Aşko ne kadar süre kullandin yağlı incirleriAyy kuzum eveeet dün öğrendik beta 62.86 yarın kontrol için yine kan vericem inşallah düzenli yükselir
Kuzum ben elimdeki incirleri küçük bi kavanoza ortadan ikiye böldüm koydum valla sayı yok yagıda üzerlerini kapatacak kadar koydum evet kuzum yağın içinde durcak eğer yağ azalırsa yine üsttünü geçicek kadar ekle çünkü üstünü geçmesi lazım inşallah işe yarar kuzum
bugün yapınca atsana canım bakalım nasıl çıkacakBenimde şimdi yaptigim senin sonki gibi cikti ama cok sancim var
Bennnn varımmmAynen bebeğim ondan dolayı diyorum akılda bebek olmadığı zaman birliktelik daha keyifli oluyor ama ben aklımdan çocuk fikrini atamıyorum ki yani atabilen varsa helal olsun
Evet kuzum dün yaptım ama negatifti gecikme olursa tekrar yapacağımYaaaa ayy hadi güzel haberler gelir insallah test varmı yaptınmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?