- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.643
- 248
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.561
cok gecmıs olsun canım, ınsallahhh en hayırlısı olur hakkındaİyiyim canim beklemedeyizAllah'ım nasip ederse olur. Dua etmekten baska carem yok. Pazartesi yine kan vericem bakalim.
Ayyy inşallah kuzum çok isterim çookkk pazartesiye kadar olmazsam pazartesi test yapacağımAyy lütfen çift çizgiyi atbebiş seninle olsun inşallah
Hepinizi etiketleyeceğim inşallah olumlu yada olumsuz sonuçtatesti tekrarlayınca etiketle kuzum benide mutlaka merak ediyorum ama bence sende var gibi hissediyorum
İyi bari kuzum düzeldiyseEvet hepsi aynı vallagüncelleme gelmiş bebeğim bi kaç kez hayır güncellemeye demiştim demekki ondanmış neyse onu öğrenmiş oldum sayende
İnşallah canım ya dua et. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikCanım illa belirti olcak diye bişey yok belirtilerin cogu zaman 6-7 haftadan sonra oluyor ins güzel haberler gelir
Sağol canımİnşallah tutar bebişin kuzumm stresten kesin uzak dur
Canım sen hissediyorsan bende var derim mutlaka
Bir farklılık hissediyorum kuzum var gibi de yok gibi de ama var gibiye daha yakınım bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım sen hissediyorsan bende var derim mutlaka
Benim bol bol öğürmeli tiksinmeli uykulu geçiyor canımİnşallah canım ya dua et. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikilk hamileliğimde sadece tek belirtim iç çamaşırımı ıslatacak şekilde sarı akıntım olmuştu onun dışında başka belirtim olmamıştı. Yine öyle olsa şüphe duyacağım :)
İnsallah canımİnşallah canım ya dua et. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikilk hamileliğimde sadece tek belirtim iç çamaşırımı ıslatacak şekilde sarı akıntım olmuştu onun dışında başka belirtim olmamıştı. Yine öyle olsa şüphe duyacağım :)
Ben ilk gebeliğimi sadece 9 la öğrenmiştim. doktoruma gece sonucu atınca "tebrik ederim hamilesiniz" yazmıştı sonra da iki günde bir gayet güzel artışlar görmüştüm canım. Sonra değerden bağımsız grip olup kaybetmiştim ben o ayrı.Gece gece güldürdün beni ya
Merhaba. En son degerim 526 cikti. Doktor pazartesi günü tekrar kan vermemi istedi takip ediyoruz şuan bilmiyorum acikcasi ne olcagini. Es zamanlı olarak iki ayrı doktora gidiyorum. İkiside pazartesine kadar beklememi ve beta hcg baktirmami söylediaynı seylerı yasamısız ,bende hazıranda dıs gebelık geıcrdım son durumunuz nedır acaba ?
ılk yazınızı okurken anlamıstım bır sorun oldugunu cunku benımde 4,5 haftaıkken kese gorunmemısti..
Teşekkürler canım. İnşallah... Dis gebelik teşhisini nasil koyuyorlar anlatabilir misin benim ilk gebeligim ve bilmiyorum endiseleniyorum. Bebegi gectim artık kendi sagiligimi dusunmeye basladim. Var yok net birsey demiyorlar bana. Benim kanamam sancim vs hic hirseyim yok suan en son 29 temmuzda regl oldumcok gecmıs olsun canım, ınsallahhh en hayırlısı olur hakkında
Bencede var bişeyler sende bebeğim
cok mantıklı bende ıkı doktora gorunmustum canımMerhaba. En son degerim 526 cikti. Doktor pazartesi günü tekrar kan vermemi istedi takip ediyoruz şuan bilmiyorum acikcasi ne olcagini. Es zamanlı olarak iki ayrı doktora gidiyorum. İkiside pazartesine kadar beklememi ve beta hcg baktirmami söyledi
Dış gebelik olsaydı ağrı yapardi canım sanki ya inşallah herşey güzel ilerleyecek sen hiç sıkma canınıTeşekkürler canım. İnşallah... Dis gebelik teşhisini nasil koyuyorlar anlatabilir misin benim ilk gebeligim ve bilmiyorum endiseleniyorum. Bebegi gectim artık kendi sagiligimi dusunmeye basladim. Var yok net birsey demiyorlar bana. Benim kanamam sancim vs hic hirseyim yok suan en son 29 temmuzda regl oldum
canım ınsan o duruma gelıyor ınsallah dıs gebelık degıldır.Teşekkürler canım. İnşallah... Dis gebelik teşhisini nasil koyuyorlar anlatabilir misin benim ilk gebeligim ve bilmiyorum endiseleniyorum. Bebegi gectim artık kendi sagiligimi dusunmeye basladim. Var yok net birsey demiyorlar bana. Benim kanamam sancim vs hic hirseyim yok suan en son 29 temmuzda regl oldum
Hoşgeldin canım ekledim❤ amin inşallahYaa bu gruba bayıldım ne kadar hareketli
Mucizemmm16 beni de ekler misin?
Bat değişti geç yumurtlama olunca,17 eylül olacak artık.
Haydi hepimiz güzel haberleri alalım bu ay inşallah
Beta hcg cok yavas yukseliyor. En son adet tarihime gore bugun 5+6 yani benim beta 526 cikti dun. Benim normalde kese felan gormem gerekiyordu.Dış gebelik olsaydı ağrı yapardi canım sanki ya inşallah herşey güzel ilerleyecek sen hiç sıkma canını
içini ferah tut, ıkı doktor ıle ılerlemek cok mantıklı bu surecte..Teşekkürler canım. İnşallah... Dis gebelik teşhisini nasil koyuyorlar anlatabilir misin benim ilk gebeligim ve bilmiyorum endiseleniyorum. Bebegi gectim artık kendi sagiligimi dusunmeye basladim. Var yok net birsey demiyorlar bana. Benim kanamam sancim vs hic hirseyim yok suan en son 29 temmuzda regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?