Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
testi tekrarlayınca etiketle kuzum benide mutlaka merak ediyorum ama bence sende var gibi hissediyorum
Hepinizi etiketleyeceğim inşallah olumlu yada olumsuz sonuçta ayyy ne güzel bir his ya inşallah kuzum Senin hislerin çıkar mı ya genelde M melek076 gibi Bende kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bende var gibi hissediyorum ya bi değişik vücudum çünkü

Evet hepsi aynı valla güncelleme gelmiş bebeğim bi kaç kez hayır güncellemeye demiştim demekki ondanmış neyse onu öğrenmiş oldum sayende
İyi bari kuzum düzeldiyse rica ederim canıımm

Canım illa belirti olcak diye bişey yok belirtilerin cogu zaman 6-7 haftadan sonra oluyor ins güzel haberler gelir
İnşallah canım ya dua et. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik ilk hamileliğimde sadece tek belirtim iç çamaşırımı ıslatacak şekilde sarı akıntım olmuştu onun dışında başka belirtim olmamıştı. Yine öyle olsa şüphe duyacağım :)

Canım sen hissediyorsan bende var derim mutlaka

Benim bol bol öğürmeli tiksinmeli uykulu geçiyor canım benimde belirtim regl agrısıydı regl olucam sanıp cantamda 5 gün ped tasmıstım bide mide yanmam vardı uyku haliyle birlikte

İnsallah canım bol pozitifli haberler gelsin hepinizden

Gece gece güldürdün beni ya
Ben ilk gebeliğimi sadece 9 la öğrenmiştim. doktoruma gece sonucu atınca "tebrik ederim hamilesiniz" yazmıştı sonra da iki günde bir gayet güzel artışlar görmüştüm canım. Sonra değerden bağımsız grip olup kaybetmiştim ben o ayrı.
Yani çok yeni tutunmaya çalışan bir gebelik var ne demek gebe değilsin

aynı seylerı yasamısız ,bende hazıranda dıs gebelık geıcrdım son durumunuz nedır acaba ?
ılk yazınızı okurken anlamıstım bır sorun oldugunu cunku benımde 4,5 haftaıkken kese gorunmemısti..
Merhaba. En son degerim 526 cikti. Doktor pazartesi günü tekrar kan vermemi istedi takip ediyoruz şuan bilmiyorum acikcasi ne olcagini. Es zamanlı olarak iki ayrı doktora gidiyorum. İkiside pazartesine kadar beklememi ve beta hcg baktirmami söyledi

cok gecmıs olsun canım, ınsallahhh en hayırlısı olur hakkında
Teşekkürler canım. İnşallah... Dis gebelik teşhisini nasil koyuyorlar anlatabilir misin benim ilk gebeligim ve bilmiyorum endiseleniyorum. Bebegi gectim artık kendi sagiligimi dusunmeye basladim. Var yok net birsey demiyorlar bana. Benim kanamam sancim vs hic hirseyim yok suan en son 29 temmuzda regl oldum

Bencede var bişeyler sende bebeğim inşallah yanılmayız ❤❤❤

cok mantıklı bende ıkı doktora gorunmustum canım

Dış gebelik olsaydı ağrı yapardi canım sanki ya inşallah herşey güzel ilerleyecek sen hiç sıkma canını

canım ınsan o duruma gelıyor ınsallah dıs gebelık degıldır.
ben gecen sene kımyasal gecırdım o en masumu zaten beta yukselmemıstı benım 24-12 oldu ve adet oldum.
dıs gebelıkte ıse ılk degerım 26 ,sonra 55 sonra 164 cıktı ıkı gun ara ıle artısım cok guzeldı sorun yoktu..
bır hafta sonra kese ıcın gıttık degerım 1500-2000 olması gerkeıyordu 4,5 haftalıktı gebelık..
ama benım degerım 829 cıktı. doktor zaten kesede gorememıstı cok endıshelendı..
alttan da muayene ettı sol tüpte bır alan gördü hemen detaylı ulturasına gırdım onlarda aynı seyı soyledıler ..
ordan cıktık tup bebek doktorma gıttım aynı ıslemlere gırdım ama bu sırada ne agrım ,ne kanama, ne lekelenme hıc bıseyım yoktu.. cok sasırdılar hatta.. sag kasıgıma bastırdılar doktor suan acıdan duramaman lazım senın dedı ama hıc agrım yoktu benım.. kanama alanı baslamıstı tüpte...hemen ıgne oldum
ama maalesef sag tupteydi kucuk bısey. hemen metotraksate ıgnesı oldum ve onu takıp ettık ıkı gunde bır kan vererek düşmesini bekledim.. cok sukur ıse yaradı ve 8gun sonra adet oldum canım

Dış gebelik olsaydı ağrı yapardi canım sanki ya inşallah herşey güzel ilerleyecek sen hiç sıkma canını
Beta hcg cok yavas yukseliyor. En son adet tarihime gore bugun 5+6 yani benim beta 526 cikti dun. Benim normalde kese felan gormem gerekiyordu.

içini ferah tut, ıkı doktor ıle ılerlemek cok mantıklı bu surecte..
ınsallah hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…