Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde hic agrim yok canim ve cok yavas yukseliyor deger. 29 agustosta gittim 293 cikmisti 5 eylul de gittim ultrasonla bakti kese goremedi ve kan vermeye yolladi 390 cikti 7 eylul 526 cikti. Doktor pazartesine kadar bekleyelim dedi insallah tuplerime zarar gelmez bu bekleme ile ondan endiseliyim suan

hıc korkma senı telaslandırmak ıcın yazmadım kesınlıkle benı yanlıs anlama,
bu surecte ınsan bılmıyor ve bılen bırılerını arıyor endıshelenıyor..
Ama deger dusuk ıken fark edilir ise ıgne hemen etkı ediyor yanı en kotusunu dusunerek yazıyorum. tüplerine zarar gelmez Allahın ıznıyle. bende haftaya rahım fılmı cektırcem tüplere bakmak ıcın bakalım..

Ben kendi tecrübemi detaylı anlatayım belki soru işaretlerine biraz yardımcı olur.
Benim 5 haftalıkken geçirdiğim grip ile o güne kadar iyi giden beta değerlerim de bir düşüş bir yükseliş oluyordu ama iki günde bir iki katı değildi yükseliş.
Dr larımın aklına ilk dış gebelik şüphesi geldi ama ağrım kanamam vs yoktu. Beta henüz belli seviyeye gelmediği için (1.000 ve üzeri) kese de görünmüyordu ( ne içeride ne tüplerde) .
Sonra dr dedi ki ; "zaten son beta değerlerin sağlıksızlaştı bebek olsa da sağlıklı bir gebelik değil, devam ettirmemek en iyisi.en azından tanı amaçlı kürtaj yapalım. Kürtaj sonrası beta değerinde düşüş olursa dış gebelik şüphesini kaldırmış oluruz."
Mecburen kürtaj yapıldı canım sonra patolojiden gelen sonuç ve beta değerlerimin hızlıca düşmesi ile dış gebelik olmadığı, sağlıksız bir gebelik olduğu teyit edilmiş oldu.
Ama betan 1.000 üzerine çıkarsa ve eğer dış gebelikse kese rahim dışında bir yerde ve çoğunlukla tüplerde görünür.
Umarım sağlıklı bir normal gebeliktir de hiç bu stresleri yaşamazsın tabi sen aksatmadan beta takibine devam et canım.

Ben netten de arastirdim canim genelde oyle yaziyor. Suan benim dis gebelik mi bilmiyorum acikcasi doktorlar bekletiyor beni ikiside pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Bilen kisilere burdan ulasmak bilgi sahibi yapiyor beni tesekkur ederim

Bu saaatten sonra saglikli bir gebelik beklenebilir mi benim durumumdan ?

Ben netten de arastirdim canim genelde oyle yaziyor. Suan benim dis gebelik mi bilmiyorum acikcasi doktorlar bekletiyor beni ikiside pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Bilen kisilere burdan ulasmak bilgi sahibi yapiyor beni tesekkur ederim
evet belkıde degıldır temkınlı olmakta fayda var.
ınsallaahhh en az hasarla atlatırsın canım.cok gecmıs olsun.
doktor artıs var mı vs dıye bakmak ıstıyordur

Ay inşallah kuzum hepinizin ağzından bal damlıyor Birşeyler yoksada kısmet bebeğim kendimi çok kaptırmıyorum her ihtimale karşı

Bata kaç kaldı şuan kuzum senden ben bu ay umutluyum aslında testte çıkmasa bile çünkü daha erken inşallah nasipse hayırlısıyla vardırr

İnşallah canim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Bende yapayim bakalim belki diyete faydasi olur bebise olmasa da
Amiin amiin inşallah
Yap ne kaybedersin zararı yok yararı var
Ayyy inşallah kuzum çok isterim çookkk pazartesiye kadar olmazsam pazartesi test yapacağım
Ay hadi inşallah bebiş seninledir ya
Sağol canım sizin desteğiniz çok güzel
Biz birbirimize destek olmak için burdayız

Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
ay ay o minikhızlanmış mı ya haftasını falan mı yakalıyor bi de havalara bak hele bi de doğunca nasıl havalı olacak kim bilir :) maşallah kuzuya

Geçmiş olsun canım bugün tekrar aradılar kuara bakma asistan bilemedi diye bir gebelik var ama daha çok yeni dikkat edin felan filan iki günde bir artışa bakalım

10 dakika önceSelam Kızlar Benim son adet tarihim 10 Agustos........ bugun ve 2 gun once kan tahlili verdim. Kan sonucum 2 gun oncede simdide 5 mis ve negatif. Normalde adet takvimime gore 5 yada 6 eylulde adet olmam gerekiyordu. Bugun 8 eylul daha adet olmadim. Bugunku kan tahlilim 5 mis. Acaba makinami bozuk bilemedim. Korunmasiz iliskiden sonra ilk defa Adetim gecikti bu yasimda hayatimda ilk defa. Hic gecikmezdi. Acaba kac gun sonra kanda pozitifi gordunuz. Hamilemiyim degilmiyim anlamadim

valla hislerimi genelde kendimden yana kullanıyorum genelde tutar ben bu ay olmayacağını hissediyordum çok umutlanmadım hep sanki biraz uğraşacak sonra olacakmış gibi geliyor bana :) sen konusunda inşallah tutar hislerimiz ne güzel olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…