Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 18F81D37-9FF2-4612-B2B4-C3E44D8C2A72.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 36
  • F81CA525-60FD-4AF8-A536-5C2B52D05526.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 40
Benim zaten ilaçtan sanirim genelde hep orta koyulukta cikmaya baslamisti bugunde böyle
kuzum valla bence senin dün çatlamış gece hatta çatlamış gözüküyor dün bana pik gibi gelmişti eşitti sen dün deneme yapmadıysan bugünü kesinlikle kaçırma canım

kuzum valla bence senin dün çatlamış gece hatta çatlamış gözüküyor dün bana pik gibi gelmişti eşitti sen dün deneme yapmadıysan bugünü kesinlikle kaçırma canım
Dün yaptık canim. Valla sancili sancili yaptik bir gun oncede yapmıştık ama testim silikti dün gunduz 5 gibi baya koyulasti. Gece 12 de yaptigim test ortadaki cokta sivi alimina dikkat etmedim. Bencede dün yumurtlama oldu bu aksamda degerlendiriyim sabah sancim gecmisti

:) iyi yapmışsın değerlendirerek canım :)bence bugünüde kaçırma kesinlikle çünkü belli ki dün yumurtlama olmuş bugün artık geçmeye başlamış hadi iyi sağlıklı tutunmalar olsun :):):)

İnşallah canim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah . Bende yapayim bakalim belki diyete faydasi olur bebise olmasa da

Ahahah bu erkekler hepsi aynı ya

Geçen bana da olmuştu ondan mı acaba dedim canım

Rica ederim canım iyi bari düzeldiyse
Evet hepsi aynı valla güncelleme gelmiş bebeğim bi kaç kez hayır güncellemeye demiştim demekki ondanmış neyse onu öğrenmiş oldum sayende

Gece 11 i bulur degerlendirme yapmam. Ve ozamana kadarda buyuk ihtimal yumurta etkisini kaybeder

Haziran ayinda sadece tup bebek diyorlardi Rabb'im cok sukur olabilcegini gosterdi bize olabilcegini bunada sukur napalim.. cok uzuldum ama yapcak birsey yok maalesef
aynı seylerı yasamısız ,bende hazıranda dıs gebelık geıcrdım son durumunuz nedır acaba ?
ılk yazınızı okurken anlamıstım bır sorun oldugunu cunku benımde 4,5 haftaıkken kese gorunmemısti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…