Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teyzeleri bizde doktordan çıktık az önce bir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım

Allah’ım maşallah kuzuşuma benim Rabbim böyle sağlıcakla gelişip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin canım şimdi okuyabildim geride kalmış msjlar

Kızlar sonunda yaptım testi hem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
fnd_50 R raainbow Tiniminimavihanim Sevgicik M melek076

Eklentiler

• 5FCC33AC-E911-4F0A-AE9D-E61FD7D1AEA2.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 61
  • D046DB7D-EC5A-4273-AFC7-706FB0FD99FC.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 64
Yaa canım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤

Yaaaa gecenin muhteşem haberi şu görüntünün güzelliği kalp ben Hadi gözün Aydın olsun kuzum çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah bize de dua et

Beklemek çok zor biliyorum şuan bende bekliyorum zorlanıyorum daha iyi kuzum kendini dinleyip belirti aramamak umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz her zaman umudumuz var
Beraber bekleyelim kuzum inşallah hayırlı haberler alalım zor ama ne yapalım bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…