- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #5.701
Teyzeleri bizde doktordan çıktık az öncebir hafta gerideydi ya yakalamış haftasını birebir uyumlu çıktı ultrasonla iyiyiz çok şükür bi daha 3 hafta sonra gidicez bakalım
Bende daha şimdi geldim eveKızlaaar ne konuşmuşsunuz yeni gördüm normalde gündüz aktif olmuyordu burası bu kadar aaa çok şey kaçırmışım gibi hissettim şuan
Geçmiş olsun canımVirüs gibi birsey kaptık heralde şiddetli ishal bulantı halsızlık var kuzum doktora gidemedim hala
Bana bakKızlar ben geldim
Hemen haberleri aktarın
Çok mantıklı aşkoAhahaha benimde bi 10 günüm kaldı işte beklemeye bakalım inşallah tutar bu ay ya ben artık kağıda yazdım tarihleri eşime dedim burdan bak ben unutursam sen hatırlat
Yaa canım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤Kızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
fnd_50 R raainbow Tiniminimavihanim Sevgicik M melek076
Allah isteyen herkese nasip etsinYaa canım maşallah sağlıkla kucağına al inşallah ❤❤
Yaaaa gecenin muhteşem haberiKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
Kuzum tebrik ederim hemen kan ver yarınKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
Beraber bekleyelim kuzum inşallah hayırlı haberler alalımBeklemek çok zor biliyorum şuan bende bekliyorum zorlanıyorumdaha iyi kuzum kendini dinleyip belirti aramamak umudumuzu hiç bir zaman kaybetmiyoruz her zaman umudumuz var
Yine hislerim yanıltmadıKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
Bana bakoldum ya ben anne bir ağlıyorum bi gülüyorum
İnşallah canımmm valla hepiniz dediniz yap yap diye anca yapabildim o korkumu yenipYaaaa gecenin muhteşem haberişu görüntünün güzelliği kalp ben Hadi gözün Aydın olsun kuzum çok sevindim sağlıkla ilerler inşallah bize de dua et
Kuzum batını yazar mısın yazmıştım öyle hatırlıyorum ama bi ara liste karıştı silinen isimler oldu seninde gitmiş
Ah canım ya
Bende şimdi ovu yaptım
Kafam karıştı
Allah en kısa zamanda sana da nasip etsinYine hislerim yanıltmadı
Hayırlı olsun canım benim
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonunda yaptım testihem de sıvıya falan dikkat etmedim ilk yaptığım gebelik innovita marka ikinciye yapıyorum çok silik çıkardı C si bile silikti. Ovulasyon yapayım dedim kıpkırmızı çıktı. Sonra ucuz kaset testim freely marka çizgimi gösterdi. Ovulasyon gerçekten gebelik gösterirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?