Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tamam işte sen yarın test yap

Valla bebeğim kimlerin kimlerin bebesi oluyor Allah yiyeceği ekmeği verince herşey hikaye inşallah senden güzel haberler alacağız kuzum pazartesi neredeyse 5-6 gün gecikme oluyor kuzum
Ya sende hisler karışık
Yüzde 40 gebe diyorum
Yüzde 60 da yok diyorum
Bilemedim inşallah benden önce alırsın

Kız daha tam gecikmem olmadı ki belki yarın olcam heveslenmek istemiyorum aşkım ya ahahah cuma hayırlı evet ama pazartesi koskoca bir haftanın başlangıcı belki benim sayemde haftaya güzel başlayacaksınız ben hep sizi düşünüyorum
Ay bende çatlıycam çıldırıcam ama sakin kalmaya çalışıyorum Demgey3 kız bebeğim yap şu testi artık valla dayanamıyoooomm dayanamıyooommm
Sakin aşko sakin ben çok aradayım var gibi yok gibi ondan biraz daha geçsin diyorum bebeğim eğer bebişim varsa teyzelerine daha net bir şekilde el sallasın istiyorum

loirily tebrik ederm canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah Ne bereketli bi grup oldu burası ya maşallah

Ya sen nasılll tatlısın Yok normalde inat yapmam ama bu sefer cidden benimde sabrım tastı. Sürekli stres sürekli Mac izliyo sürekli maç yorumları. Onun muhabbet sohbete ihtiyacı yokken bende onu damızlık gibi kullanmak istemiyorum saka bir yana yeni evli değiliz sonucta kuzum o bebek isini 2.plana attıysa bende cok takmam. Hevesi kaçıyor zaten insanın. Yenş ev inşaAllah hakkımızda hayırlısı olsun. Ben zaten o kaybımdan tam 16 ay sonra onun ısrarıyla bu bebek düşüncesine tekrardan adapte olmuştum destek vermiyorsa tek basına cabalayamam. İnsan zamanla anlıyor evlilikte hiç bir konuda gereksiz ve tek taraflı caba işe yaramıyor yoruluyorsun bu sadece bebek konusunda da değil her konuda böyle. Ama bu ay ciddi anlamda bebege dair tüm heyecanım gitti. Ufacık bir bitki cayı bile içsem bebek için, heyecanlanıyordum. Şimdi 0 yani.

Sen bilirsin daha da bişey demiyorum hafta sonu eczanede bulamazsın çatlarsın biz gibi sende görürüm ozaman ben seni iki gün çıldırırsın

Tamam işte sen yarın test yap
Aşkım bari bir kaç gün daha sonra yapayım ya
Ya sende hisler karışık
Yüzde 40 gebe diyorum
Yüzde 60 da yok diyorum
Bilemedim inşallah benden önce alırsın
işte ben sistemi böyle çökertirim bebeğim valla bende %50-%50 yim o yüzden normal böyle düşünmen inşallah aynı ayda alırız bebeğim

Hay sabrını sevdiğim cumartesiye alsak bu işi olmuyo mu pazartesiye kadar ortadan ikiye ayrılcaz yavru kuşum

Sen bilirsin daha da bişey demiyorum hafta sonu eczanede bulamazsın çatlarsın biz gibi sende görürüm ozaman ben seni iki gün çıldırırsın
Aşko bizim apartmanın altında eczane var sadece pazar kapalı cumartesi bile alabilirim ya birazda pazartesiyi şundan istiyorum eşim sabah işe gidince yapayım istiyorum baktım pozitif (inşallah) hemen hastaneye gider kan testi yaparım akşama da sürpriz yapayım diye düşündüm ama tabi pazartesiye olmazsam

Sürprizi bize yap önce aşko eşini sonraya sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…