- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.321
Muhtemelen kuzumAaaa kız çatladığında beyaz akıntı mı oluyor azcık beyaz pütürlü akıntı dün düğünden geldiğimde çamaşırımda vardı aaa acaba çatlamamıydı ay bir buçuk iki günde yumurtladım bu ay ozaman ben
İnşallah kuzum artık sıra bizde o zaman R Random3Ay ne biliyim kız topic topic geziyordukburda sabitiz dedin burda bebişlencez gitmicez dedin Allahın açık kapısına denk geldin tuttu demek
Muhtemelen kuzumdeğerlendirdin dimi yanlış hatırlamıyorum aşko
Hergun yapmıyor musunM Mavimiresl @loirilyGinnys miraclebeyb @mehrunnisa ve şuan aklıma gelmeyen aşkolar
Sanırım carşamba günü yumurtlama olup dün çatlamış
Şimdi yaptım aynı saate ve çıkmadı
Erken yumurtlama olmuş sanırım 2 ay önceki gibi
Yada yarın da olabilir kestiremiyorum
amin amin amin çok aminİnşallah kuzum artık sıra bizde o zaman R Random3_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 bitliKedi M MiuLego ve diğer kızlar❤❤
İnşallah kuzum artık sıra bizde o zaman R Random3_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 bitliKedi M MiuLego ve diğer kızlar❤❤
Ama t C kadar koyulaştı mı önce o olacakKuzu benimkide siliklesmeye basladi ama dün yapsaydim iyiydi olmadi kacirdiysam artik bu ay boşa gitti
Bugünü de değerlendir aşko işi sağlama alalımAhahaha evet hatta ilk defa bir saat yattım kalkmadan iyi denk gelmiş çok sevindim buna kasık bel ağrım var halen ay iyi iyi valla mutlu oldum bi an sorun oldu sandım
Uzun ince bir aletle sokup sokup çıkarttı ve 5 dakika bekletti sonra baya bı kanamam oldu yavaş yavaş yaptı korktum ama güzel geçtimiraclebeyb askim cok sordum ama bisey daha sorcam. Rahim agzi genisletmesini nasil yapti doktor sende zor bi islemmi
Ayy çok amin bebeğim çok çok çok aminŞu mübarek günün hürmetine İnşallah bu ay hepimiz müjdeli haberler alırız
Evettt aşkooo bu ay bizim ayımizzz sıra bizdeeeİnşallah kuzum artık sıra bizde o zaman R Random3_Umutlu_Pozitif_ M Mavimiresl Lale95 bitliKedi M MiuLego ve diğer kızlar❤❤
Kız bildiyin seni baya şişlemişUzun ince bir aletle sokup sokup çıkarttı ve 5 dakika bekletti sonra baya bı kanamam oldu yavaş yavaş yaptı korktum ama güzel geçti
Kuzum birşey sorucam yaa , bizim seninle sat,bat, ilişki günlerimiz hep ayniAhahaha evet hatta ilk defa bir saat yattım kalkmadan iyi denk gelmiş çok sevindim buna kasık bel ağrım var halen ay iyi iyi valla mutlu oldum bi an sorun oldu sandım
Yok güya hiç yapmayacaktım bu ayHergun yapmıyor musun
Bugünü de değerlendir aşko işi sağlama alalım
Ay korkunc kizUzun ince bir aletle sokup sokup çıkarttı ve 5 dakika bekletti sonra baya bı kanamam oldu yavaş yavaş yaptı korktum ama güzel geçti
Üşeniyorum değerlendirmeye deseydin bariiYok aşko çatlamanın gecesini değerlendirmiş olduk zaten Ya3-2-3-2 ye uyacağım bozmak istemiyorum zaten bak tam denk geldi doktorda bişey biliyor denk geldi
Kuzum birşey sorucam yaa , bizim seninle sat,bat, ilişki günlerimiz hep aynigece ilişkiden sonra karnim bi tuhaf oldu,sanki neyin nereye nasıl gitdiyini hiss eder gibi oldum
Yok aşko çatlamanın gecesini değerlendirmiş olduk zaten Ya3-2-3-2 ye uyacağım bozmak istemiyorum zaten bak tam denk geldi doktorda bişey biliyor denk geldi
Üşeniyorum değerlendirmeye deseydin bariihe aşko o zaman doktorun dediğine devamke ayy hadi güzel haberlerle inşallah hokus pokus yapıp battan bi gün önce gidilmiyo muğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?