- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.341
Ayy hadi amin aminHarikaevet ben dün akşam düğüne gittim Ya geldim çamaşırda beyaz pütürlü akıntı vardı ve akşam kasık ağrım vardı 3-2-3-2 ye göre değerlendirme günümde zaten gece değerlendirdik ben bunları hiç bağdaştırmamışım kasık ağrısını üşüttüm sandım hala devam ediyor belimde ağrıyor az önce aklım başıma geldi inşallah aynı günlerdede güzel haberler alırız bu ay
Evet gerçekten çok biliyor Mfk hocamiz
Ben 3gundur bal tamponu kullaniyorum
O yüzden akıntım ne zaman oldu bilemedim
Bu sabah kullanmadigim için şeffaf akintiyi gördüm ama ağrım falan yok
Benim bu sefer yumurta kafamda her haldeçatladi çatliycak kasık ağrısı niyetine baş ağrısı
Hadi çağıralim selenayiTam onu düşündüm madem yumurtladım hemen sonucu görebildiğim günlere gitsekaynen aşko bozmayayım günleri
Evet canim koyulasti ayni koyuluktaydi. Cook uzun zamandir ben lh yapıyorum ama dedigim gibi ilac kullanimi oldugu icin cok net sonuclar alamıyorum lh dan. Son 2 aydir. Keske eski testlerim olsaydida atsaydim sana sıralı dizili inci gibiAma t C kadar koyulaştı mı önce o olacak
Bozma bebeğim ❤❤ ben daha yumurtlama dan bu aşamaları atlayıp o güne dönmek istiyorum bi mucize olup unutmam lazımTam onu düşündüm madem yumurtladım hemen sonucu görebildiğim günlere gitsekaynen aşko bozmayayım günleri
Aaanaa gördünmü bak bilmiyordum bunu , söyledim işte benimki kafadan geliyorAaa yumurtlamada bazılarının baş ağrısıda oluyor canım bak haberin olsun
Bozma bebeğim ❤❤ ben daha yumurtlama dan bu aşamaları atlayıp o güne dönmek istiyorum bi mucize olup unutmam lazım
Selena kurtarmaz biziHadi çağıralim selenayi
zamanı ireli akıtsın
Selena kurtarmaz bizibize perihan teyze lazım perihan teyze perihan teyzeeee
Sihir hatlarını kapamış alçak karıAllahim nerde kaldi bu yaa hava bulutlu yolumu bulamadi ne
Allahim yaSihir hatlarını kapamış alçak karı
Bende yaAllahim yagülme krizine girdim yine
Yok kız korkmaAy korkunc kiz
Kiz aşko Recep ivedik dediği gibi sen görmüş geçirmiş,forumun çete lideri kadinsin
EvetBende yayoruldum sapıtma saatim geldi sanırım gitti akl-i melakelerim
Kekik suyu geldi aklıma hahahahaha recep ivedik diyinceKiz aşko Recep ivedik dediği gibi sen görmüş geçirmiş,forumun çete lideri kadinsin
Benim baş ağrısı yumurtlama yüzünden ola bilirmi yaa
Aylar dolunaylar hilallere biseyler olmus ondan olabilir dedi ya kizlarKiz aşko Recep ivedik dediği gibi sen görmüş geçirmiş,forumun çete lideri kadinsin
Benim baş ağrısı yumurtlama yüzünden ola bilirmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?