Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bence yoktur ya ikimizde
Yalan yok yani

Bende dün gec oldu degerlendiremedim ama pozitif ve bir gun oncesini degerlendirdim hatta yattim hic kalkmadım insallah ulasmstr spermler bulusup opusup koklasmislardir yumurtayla nede olsa 9 senedir hasretlik cekiyorlar
İnşallah canım benim inşallah iyi yaptın kalkmayın yatın en az 20 dk sonra çişinizi yapabilirsiniz ama yatabilen yatsın uyusun

Aşko ben testler kraliçesi elimde sadece bu var siparişte etmedim almadım da ama eğer dışarı çıkarsam dm bakayım başka markaya
Miratech erken gebelik ve artimed erken gebelikten başka şaşma. Benim geçen ay yaptigim predictor testine bak atiyim sana

Eklentiler

• D8D87868-C22D-40AA-941E-3191AA575212.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 60DF21EE-226D-4066-924C-6685128680AB.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 36
  • B65C5965-B4C4-44AC-A28C-B68F2EA12A2A.webp
    98,5 KB · Görüntüleme: 45
Bende öyle düşünüyorum canım
Belki daha olur
Evde 2 test kaldı ne yapsam be

Çatlama olabilir bebeğim belki erken büyümüş olabilir yumurtan çatlamış olabilir bende öyle oluyo 2 3 gün şeffaf akıntı sonra akıntım birden kesilip az az beyaz akıntı geliyo çatladığını öyle anlıyorum

Miratech erken gebelik ve artimed erken gebelikten başka şaşma. Benim geçen ay yaptigim predictor testine bak atiyim sana
Kız almanyada onlar yok ki Türkiye’de prediktör ile buranın clear blue aynı eş değer diyebilirim kalite olarak ama şey diğerlerinin burada muadili yok bulduğumuzu alıyoruz ben tüm markaları denedim burada

Kız almanyada onlar yok ki Türkiye’de prediktör ile buranın clear blue aynı eş değer diyebilirim kalite olarak ama şey diğerlerinin burada muadili yok bulduğumuzu alıyoruz ben tüm markaları denedim burada
Ben bu ay da olmazsa bütün sigaraları deneyeceğim
Belki onunla olur

İnşallah kuzum❤❤ kız benle ne alakası var olayın Rabbim ol derse oluyo kuzum şükürler olsun ❤❤ bana denk gelmiştir sadece ondandır

Yaa haklisin kuzum ozaman baska bulabilirsen bak bakalim

Bilinmiyor sorun morun aşko
Denmeye devam
Ozman hergün yap aşko eğer sıkıntı varsa gün aşırı diyorlar ama şöyle bir haber var doktorlar diyor adet bitince 3 2 böyle ara vererek ama rahimi de boş bırakmayarak en fazla 3 en az 2 gün arayla gidince tutar diyorlar

Aaaa kız çatladığında beyaz akıntı mı oluyor azcık beyaz pütürlü akıntı dün düğünden geldiğimde çamaşırımda vardı aaa acaba çatlamamıydı ay bir buçuk iki günde yumurtladım bu ay ozaman ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…