- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.301
Bu ay zevke göre gidiyoruz aşkoOzman hergün yap aşko eğer sıkıntı varsa gün aşırı diyorlar ama şöyle bir haber var doktorlar diyor adet bitince 3 2 böyle ara vererek ama rahimi de boş bırakmayarak en fazla 3 en az 2 gün arayla gidince tutar diyorlar
Aşko bence erken yumurtladık ikimizAaaa kız çatladığında beyaz akıntı mı oluyor azcık beyaz pütürlü akıntı dün düğünden geldiğimde çamaşırımda vardı aaa acaba çatlamamıydı ay bir buçuk iki günde yumurtladım bu ay ozaman ben
Tabi hemde 2 tane teyzesi aminnSenin çocukların varmışoy Allah bağışlasın
Ben sana dilimin senin yumurtana var daha bence sen rahimi boş bırakma toprak dolsun ki ekin versin anamBu ay zevke göre gidiyoruz aşko
Bi bakalım bugün nasıl bir şey olacak
Bence daha yumurtlama olmadı gibi geliyor bana
Yada geçmiş ama eğer carsamba olmuşsa bile pazartesi ve perşembe değerlendirme olmuştu
Allah bağışlasınTabi hemde 2 tane teyzesi aminnkocaman oldular. Kızım 8 yasinda,oğlum 11 buçuk. Ama onlarda bu kadar ugrasmadim 2 ayda oldular
Amiinn canım inşalllahhsağlıkla ilerlesin inşallah canım ne güzel bir haber
Tmm aşkoBen sana dilimin senin yumurtana var daha bence sen rahimi boş bırakma toprak dolsun ki ekin versin anam
3 gun bence cok geliyor ya gebelik plani icin. Haftada 3 iliski olmali kesin demisti doktorumdaOzman hergün yap aşko eğer sıkıntı varsa gün aşırı diyorlar ama şöyle bir haber var doktorlar diyor adet bitince 3 2 böyle ara vererek ama rahimi de boş bırakmayarak en fazla 3 en az 2 gün arayla gidince tutar diyorlar
Aşko bence erken yumurtladık ikimiz
Ay ne biliyim kız topic topic geziyordukİnşallah kuzum❤❤ kız benle ne alakası var olayınRabbim ol derse oluyo kuzum şükürler olsun ❤❤ bana denk gelmiştir sadece ondandır
inşallah canım hepimiz vereceğiz şöyle güzel haberleriAmiinn canım inşalllahhsizdende güzel haberler almayı sabırszlıkla bekliyorum
Kuzu benimkide siliklesmeye basladi ama dün yapsaydim iyiydi olmadi kacirdiysam artik bu ay boşa gittiBen sana dilimin senin yumurtana var daha bence sen rahimi boş bırakma toprak dolsun ki ekin versin anam
O zaman bende bat 22 Eylüle kaymış oluyor tahminenAy galiba canım yaDün akşam başladı kasık ağrım hatta ben düğün salonu açık denize karşıydı esiyordu gaz oldu sanırsam dedim bugünde devam ediyor dün düğünden döndüğümde çamaşırımda beyaz akıntı vardı ama peçeteye falan bişey gelmedi başka demek çatlama olmuş ben bunu niye anlamadım acaba iyi bari dünde değerlendirmiştim ahahaha denk gelmiş ozaman
Bende öyle hissediyorum şuan kendim içinKuzu benimkide siliklesmeye basladi ama dün yapsaydim iyiydi olmadi kacirdiysam artik bu ay boşa gitti
Delirmeden bebeişlenmek en iyisiAy ne biliyim kız topic topic geziyordukburda sabitiz dedin burda bebişlencez gitmicez dedin Allahın açık kapısına denk geldin tuttu demek
Senle ayni pik gorduk kuzu siliklesmeye ayni zamanda basladi ben dün degerlendirme yapmadim. Sen yapmissin iyi olduBende öyle hissediyorum şuan kendim için
Olsun aşko bugün yaparızSenle ayni pik gorduk kuzu siliklesmeye ayni zamanda basladi ben dün degerlendirme yapmadim. Sen yapmissin iyi oldu
O zaman bende bat 22 Eylüle kaymış oluyor tahminen
Beline kuvvet bakımTmm aşko
10 gün sonra belli olur ak koyun kara koyunOlsun aşko bugün yaparız
Ekmeden de biçilir belki de nerden bileceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?