Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay zevke göre gidiyoruz aşko
Bi bakalım bugün nasıl bir şey olacak
Bence daha yumurtlama olmadı gibi geliyor bana
Yada geçmiş ama eğer carsamba olmuşsa bile pazartesi ve perşembe değerlendirme olmuştu

Bu ay zevke göre gidiyoruz aşko
Bi bakalım bugün nasıl bir şey olacak
Bence daha yumurtlama olmadı gibi geliyor bana
Yada geçmiş ama eğer carsamba olmuşsa bile pazartesi ve perşembe değerlendirme olmuştu
Ben sana dilimin senin yumurtana var daha bence sen rahimi boş bırakma toprak dolsun ki ekin versin anam

Tabi hemde 2 tane teyzesi aminn kocaman oldular. Kızım 8 yasinda,oğlum 11 buçuk. Ama onlarda bu kadar ugrasmadim 2 ayda oldular
Allah bağışlasınacılarını göstermesin inşallah
Ne güzel o zaman sen bizde yaşça büyüksün

3 gun bence cok geliyor ya gebelik plani icin. Haftada 3 iliski olmali kesin demisti doktorumda

Aşko bence erken yumurtladık ikimiz

Ay galiba canım ya Dün akşam başladı kasık ağrım hatta ben düğün salonu açık denize karşıydı esiyordu gaz oldu sanırsam dedim bugünde devam ediyor dün düğünden döndüğümde çamaşırımda beyaz akıntı vardı ama peçeteye falan bişey gelmedi başka demek çatlama olmuş ben bunu niye anlamadım acaba iyi bari dünde değerlendirmiştim ahahaha denk gelmiş ozaman

İnşallah kuzum❤❤ kız benle ne alakası var olayın Rabbim ol derse oluyo kuzum şükürler olsun ❤❤ bana denk gelmiştir sadece ondandır
Ay ne biliyim kız topic topic geziyorduk burda sabitiz dedin burda bebişlencez gitmicez dedin Allahın açık kapısına denk geldin tuttu demek

O zaman bende bat 22 Eylüle kaymış oluyor tahminen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…