Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy bu ayni ben yayataga girmeden tamponu koyup uzandim 10 dakika geçmedi patlayacak gibiydim yatsam mi dursammi karar verene kadar karnim çatladicanım bal heder oldu

Ahahaha aynı aynı ama advictor yapıyorlar galiba iştahımı kesti tatlı krizimi kesti idrara çıkmamızın sebebide galiba ödem attırıyor

Ay evet kuzum mutfak dolapları gardıroplar ay ölüyorum valla dolaplar hayatımı kaydırdı sesim gitti hem yorgunluktan hem telefonla konuşmaktan

Ahahah sende benim gibi iş yaparken telefonla konuşanlardanmısın hızlıca bitiyor iş sanki ozaman yeter kız yeter temizlik bitmez yarın dön bak yine aynı ev işi nankör

Ahahah sende benim gibi iş yaparken telefonla konuşanlardanmısın hızlıca bitiyor iş sanki ozaman yeter kız yeter temizlik bitmez yarın dön bak yine aynı ev işi nankör
Ben telfonla konuşurken bide whatsapp sesli msj atarken evin ortasından geziniyorum aşağı yukari mutfak ohoo gez gez bitmiyor asla oturup konuşamiyoring huyum kurusun

Evet kuzum advictor bir mucize,bitsin bidaha sipariş edicem ,benimki Athenadan dolayi daha sıklaştı öyle değerlendiriyorum

İyi geliyor çok şükür ben öyle internette gördüğüm herşeye inanmam kürler mürler de hiç yapmadım ama mfk yı gördüğüm andan beri umutluyum instada keşfette videosuna denk geldim esprili diye girdim profiline aylar sonra boşuna gözümün önüne gelmedi bu vardır bundada bir hayır diyip takviyelerini aldım pat diye

Ben telfonla konuşurken bide whatsapp sesli msj atarken evin ortasından geziniyorum aşağı yukari mutfak ohoo gez gez bitmiyor asla oturup konuşamiyoring huyum kurusun

Ay ben ben bendeeee çamaşır katlarım bulaşık makinesi yerleştiririm hiç iş yok mu balkona çıkar içerim

Evet tesadüf diye bişey yoktur iyi ki almışız
Ben mfk önce insulin direncim yüksek olduğu için aciktigim zaman elim ayağım titrerdi tansiyonum firlardı,yemek yedikten sonra daha da kötü olurdum halsiz kalirdim kolumu bile kaldıramazdim
Çok şükür Advictor iyi geldi şimdi o kötü etkilerin hiç biri yok

Evet evet bende çook uzun süre aç kalınca kahvaltı ile akşam yemeği arasında akşam üstü bi kötü oluyordum onlar yok oldu Allah karşımıza birini çıkarıyorsa bu tesadüf değil Allah’ın hikmetindendir inşallah hepimiz faydasını görüp hayırlısıyla güzel sonuçlara erelim

Eveet canim aynen bende de öyleydi, çok şükür kötü günler bitdiii sırada bebişli günler var
Rabbim tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…