- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.481
Evet asla duramamAhahah sende benim gibi iş yaparken telefonla konuşanlardanmısın hızlıca bitiyor iş sanki ozamanyeter kız yeter temizlik bitmez yarın dön bak yine aynı ev işi nankör
3gün sonra hatirlatirim sana bu lafiniEvet asla duramamYarında süpürüp siliyorum ve bitiyo artık daha ev yalvarsa yapmam iş miş canım çıktı valla
Benim akıntı bittiğinde bitmiş oluyor ama yinede değerlendirseydin canımMucizemmm16 @miresl @raainbow @fnd_50 Demgey3 Lale95 @Cgh @asunny @loirily @Sevgicik M mucizeOldu ve diğer canlar bişey soracağım bugün döngümün 13. Günü normalde bu zamanlar yumurtlama akıntım olur 3-4 gün sürer yumurtlama gerçekleşir ve biterdi ben 11. Günü iki kere az biçimde şeffaf uzayan akıntı gördüm dün sabah bir kere gördüm daha da akıntı falan yok normalde bayağı yoğun olurdu 1 gün sürer mi ya bu ilk defa böyle oldum normalde 3-4 gün yoğun akıntı görürdüm yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemedim anlam veremedim dün akşamdan beri kasığımda hafif ağrı var yumurtlama ağrısı gibi ama akıntım niye yok çıldıracağım ya
Ay 4 mü oluyorrrr daha çok heyecanlandım şuannnnNe 3 günü kız 4 gün gecikmen varerken gebelik ile yap
Bilmiyorum ama böyle iyi ya akıllı olmakta güzel bişey değil bence hahahahhaİçimizde bitane oturup konuşan yokmu yahuneden sıyırdik biz kafalari neden
Evet asla duramamYarında süpürüp siliyorum ve bitiyo artık daha ev yalvarsa yapmam iş miş canım çıktı valla
Bende heycanlandim şimdiiiAy 4 mü oluyorrrr daha çok heyecanlandım şuannnnevet bebeğim özellikle gittim erken gebelik aldım değer felan düşükse eğer iyi ölçsün diye
Benim akıntı bittiğinde bitmiş oluyor ama yinede değerlendirseydin canım
Ayy Şimdi bile vazgeçerim yarın iş yapmaktan az gaz ver aşko zirveden dönmemem lazımEh Yani dur atrık
Kızlar ben geldim
Misafirim vardı ancak bitirdim bulaşık falan
Kız bana gel de şu evi temizleyelim yerleştirelimAyy Şimdi bile vazgeçerim yarın iş yapmaktan az gaz ver aşko zirveden dönmemem lazım
İçimizde bitane oturup konuşan yokmu yahuneden sıyırdik biz kafalari neden
Hmmm … kırmızılar gelmedikçe umut hep varYaptığım teste su damlattım o çizgi gitti :/
Ayy Şimdi bile vazgeçerim yarın iş yapmaktan az gaz ver aşko zirveden dönmemem lazım
Daha işim bitti bebeğim örgü örüyorum ya onun için kendime bir kuytu köşe hazırlıycam salonda daha da bitti valla yoruldum belim kopuyo ya ağrıdan3gün sonra hatirlatirim sana bu lafinihele bi iş yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?