Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende heycanlandim şimdiii etiketle mutlakaaa
Yani ki kuzum hepiniz aklımdasınız inşallah olumlu olumsuz haber vereceğim etiketleyeceğim
kız bu mesajın kalp çarpıntısı yaptı bende yaaa öyle mi hissetmeye başladınnnnn Allahım inşallah inşallah
Bencede bende öyle hissettim
Ya kızlar siz bunları yazınca bile heyecanlandım ya inşallah size güzel haberler verebilirim yarın

Belirti var mı kuzu

Hadi hadi içindeki ses git adamı dürtükle de uyar diyor dimi neyse canım zaten Rabbim isterse tek ilişkide yine tutar

Ahahaha yok aşko ya değerlendirmekten yoruldum artık Allah değerlendirdiklerimizi tuttursun inşallah aklımız değerlendiremediğimiz günlerde kalmasın

Belirti var mı kuzu
Valla bu ay vücudumu çok değişik hissediyorum aslında çok fazla belirtim var gibi ama eğer gebelik varsa onları tek tek açıklarım ama en önemlisi bu ay göğüslerimde çok hassaslık oluştu ve şu son 1 haftadır ateşim hep 37 üstünde şuan bile mesela 37.2 hep hiç düşmüyor

Ateşin hiç dinmesin emi kuzucum sabah olsun hemen Ya şöyle yapalım biz seni iki saat bekleyelim sen iki saat uyu alarm kur iki saat sonra uyan test yap 7 saat çoook uzun

Tmm kıvırmak yok aşko ilk dediğimde kalıyorum 50/50
Ama o anda var gibi geldi dün kararsızdım
Ufacık bir var gibi gelme olduysa o bile bana yeter aşko

Ateşin hiç dinmesin emi kuzucum sabah olsun hemen Ya şöyle yapalım biz seni iki saat bekleyelim sen iki saat uyu alarm kur iki saat sonra uyan test yap 7 saat çoook uzun
Ay amin inşallah normalde adet öncesi ateş düşer diye biliyorum ama benimki düşmedi bir türlü ay evet ya hemen sabah olsun bende merak ediyorum sonucu ya büyük ihtimal uyuyamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…