- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.501
Misafir gitti şimdi de sigaramı içiyorumBebiş lazım bize ondan
Dimi ya tamamYok canım yarım kalmasın bitir yarın ondan sonrada bırak
Misafir gitti şimdi de sigaramı içiyorum
Bütün gün 3 tane içtim alt tarafı
Ayy nasıl sabah olar şimdi gelde uyu asla yatamamAy 4 mü oluyorrrr daha çok heyecanlandım şuannnnevet bebeğim özellikle gittim erken gebelik aldım değer felan düşükse eğer iyi ölçsün diye
Bencede var kaç gündür yırtınıyorum negatif çıktığında bile dedim bat gününe neler değişiyor neler inanmıyor bana ahaha
Bence en iyisini yapıyor erken test yapmıyor benim gibiOh süper süper
Hadi hadi içindeki ses git adamı dürtükle de uyar diyor dimiAşko bozmak istemedim düzenieşimde uyudu uyandırayım mı adamı gerçi yarın haftasonu işede gitmeyecek aman neyse dinlensin üç ikiye devam
Dimi ya tamamsen napıyosun aşko
Yani ki kuzum hepiniz aklımdasınız inşallah olumlu olumsuz haber vereceğim etiketleyeceğimBende heycanlandim şimdiiietiketle mutlakaaa
kız bu mesajın kalp çarpıntısı yaptı bende yaaa öyle mi hissetmeye başladınnnnn Allahım inşallah inşallahBence var
Ya kızlar siz bunları yazınca bile heyecanlandım ya inşallah size güzel haberler verebilirim yarınBencede bende öyle hissettim
Aşko kararsızdın birşey hissedemiyorum gibi demiştin en ilk
Belirti var mı kuzuYani ki kuzum hepiniz aklımdasınız inşallah olumlu olumsuz haber vereceğim etiketleyeceğim
kız bu mesajın kalp çarpıntısı yaptı bende yaaa öyle mi hissetmeye başladınnnnn Allahım inşallah inşallah
Ya kızlar siz bunları yazınca bile heyecanlandım ya inşallah size güzel haberler verebilirim yarın
Kız anam böyle deneyin siz böyle derseniz ben hiç uyuyamam heyecandanAyy nasıl sabah olar şimdi gelde uyu asla yatamam
Hadi hadi içindeki ses git adamı dürtükle de uyar diyor dimineyse canım zaten Rabbim isterse tek ilişkide yine tutar
Bence en iyisini yapıyor erken test yapmıyor benim gibi
Oh yarasın
Valla bu ay vücudumu çok değişik hissediyorum aslında çok fazla belirtim var gibi ama eğer gebelik varsa onları tek tek açıklarım ama en önemlisi bu ay göğüslerimde çok hassaslık oluştu ve şu son 1 haftadır ateşim hep 37 üstünde şuan bile mesela 37.2 hep hiç düşmüyorBelirti var mı kuzu
Tmm kıvırmak yok aşko ilk dediğimde kalıyorum 50/50Aşko kararsızdın birşey hissedemiyorum gibi demiştin en ilk
Valla bu ay vücudumu çok değişik hissediyorum aslında çok fazla belirtim var gibi ama eğer gebelik varsa onları tek tek açıklarım ama en önemlisi bu ay göğüslerimde çok hassaslık oluştu ve şu son 1 haftadır ateşim hep 37 üstünde şuan bile mesela 37.2 hep hiç düşmüyor
Ufacık bir var gibi gelme olduysa o bile bana yeter aşkoTmm kıvırmak yok aşko ilk dediğimde kalıyorum 50/50
Ama o anda var gibi geldi dün kararsızdım
Ay amin inşallah normalde adet öncesi ateş düşer diye biliyorum ama benimki düşmedi bir türlüAteşin hiç dinmesin emi kuzucumsabah olsun hemen Ya şöyle yapalım biz seni iki saat bekleyelim sen iki saat uyu alarm kur iki saat sonra uyan test yap 7 saat çoook uzun
Kız ben bu mesajını görmemişimBencede var kaç gündür yırtınıyorum negatif çıktığında bile dedim bat gününe neler değişiyor neler inanmıyor bana ahaha
Yaaa evet dediniz bat geçti bile 4 günYaptı yapmaz mı negatif gördü strese girdi dedik daha bat gelmedi dur herşey değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?