Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendeeğğ

Bekliyoruz ben uyuyamıcam sanki

Bu kadar heyecanlanmaya inşallah negatif çıkmaz

Ne çıkarsa önce nasip canım herşey Allah’tan bunu biliyoruz pozitif çıkarsa kiiii bence çok yüksek ihtimal neyse çoook seviniriz negatif çıkarsa önümüzdeki maçlara bakarız ne olmuş yani ama sen iyi düşün iy olsun inşallah

Şüphelerimiz doğru yönde çıksın inşallah
İnşallah bebeğim inşallahhhh
Tabi ki kuzum nasip hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah ama o ay bu aydır inşallah Ben çok umutluyum ama bakalım kuzum yarın sabah belli olur herşey

İnşallah bebeğim inşallahhhh

Tabi ki kuzum nasip hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah ama o ay bu aydır inşallah Ben çok umutluyum ama bakalım kuzum yarın sabah belli olur herşey

İnşallah canım benim evet bende umutluyum gerçi ben nickten kaynaklı galiba hep umutlu ahahaha ama bu ay kimden umutluysam çıktı sıra sende hayırlısıyla

Ay eskiden çok izliyodum şimdi bıraktım herkes herkesi öldürüyo arkasından iş çeviriyo kalbim dayanmadı

Kesinlikle ben esra erolcuyum bütün manyaklar orda eğleniyorum ama mügede içim kararıyor hayata bakış açımı değiştiriyor Müge izlemem oyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…