- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.521
Benimki az önce geldi aşko ben uyutamadımmmGündüz evdeydim işlerimi yaptım akşam dışardaydık geldik yattım yatağımın rahatlığını özlüyorum gün içinde ahahahaeşimide uyuttum sizlerleyim
Çok amin çok aminAhahaha yok aşko ya değerlendirmekten yoruldum artıkAllah değerlendirdiklerimizi tuttursun inşallah aklımız değerlendiremediğimiz günlerde kalmasın
BendeeğğUfacık bir var gibi gelme olduysa o bile bana yeter aşko
Ay amin inşallah normalde adet öncesi ateş düşer diye biliyorum ama benimki düşmedi bir türlüay evet ya hemen sabah olsun bende merak ediyorum sonucu ya büyük ihtimal uyuyamayacağım
Ufacık bir var gibi gelme olduysa o bile bana yeter aşko
Ay amin inşallah normalde adet öncesi ateş düşer diye biliyorum ama benimki düşmedi bir türlüay evet ya hemen sabah olsun bende merak ediyorum sonucu ya büyük ihtimal uyuyamayacağım
Yettim geliyorum aşko ne demek sen otur gebesin ben yaparımKız bana gel de şu evi temizleyelim yerleştirelim
Bu kadar heyecanlanmaya inşallah negatif çıkmazBekliyoruz ben uyuyamıcam sanki
Kız ben bu mesajını görmemişimevet ya ben iyice ümidi kesmiştim çarşamba günü ama hala adet olmamak iyice şüphelendirdi beni
Benimki az önce geldi aşko ben uyutamadımmmayy bende yatabilirsem inşallah
Bu kadar heyecanlanmaya inşallah negatif çıkmaz
Tabiii biz yapalım gebişlerimizi yoramayız bizYettim geliyorum aşko ne demek sen otur gebesin ben yaparım
İnşallah bebeğim inşallahhhhŞüphelerimiz doğru yönde çıksın inşallah
Tabi ki kuzum nasip hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah ama o ay bu aydır inşallahNe çıkarsa önce nasip canım herşey Allah’tan bunu biliyoruz pozitif çıkarsa kiiii bence çok yüksek ihtimal neyse çoook seviniriznegatif çıkarsa önümüzdeki maçlara bakarız ne olmuş yani ama sen iyi düşün iy olsun inşallah
Bende heyecanlandımBekliyoruz ben uyuyamıcam sanki
Yapmıyorum aşko bişey yoruldum vallaYat artık yahu yorulmadın mı
Bende bugün Müge anlı izleyemedim yaYapmıyorum aşko bişey yoruldum vallagüllüşah izliyorum çay içiyorum
Kız ne demek negatif çıkarsa cıkmıycak çıkarsa da Allahın takdiri bebeğim yola devamkee ama bu kadar gecikme fazla benceeeğğğBu kadar heyecanlanmaya inşallah negatif çıkmaz
Ay eskiden çok izliyodum şimdi bıraktım herkes herkesi öldürüyo arkasından iş çeviriyo kalbim dayanmadıBende bugün Müge anlı izleyemedim ya
İnşallah bebeğim inşallahhhh
Tabi ki kuzum nasip hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah ama o ay bu aydır inşallahBen çok umutluyum ama bakalım kuzum yarın sabah belli olur herşey
Bende bıraktım bu aralarAy eskiden çok izliyodum şimdi bıraktım herkes herkesi öldürüyo arkasından iş çeviriyo kalbim dayanmadı
Benle sen kaldık deseneİnşallah canım benim evet bende umutluyum gerçi ben nickten kaynaklı galiba hep umutlu ahahahaama bu ay kimden umutluysam çıktı sıra sende hayırlısıyla
Ay eskiden çok izliyodum şimdi bıraktım herkes herkesi öldürüyo arkasından iş çeviriyo kalbim dayanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?