Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay noldu ki aşko baş ağrın hala geçmedi mi yahu
Yok kuzum ya zerre kadar geçmiyor gece bagiracak gibiydim ağrıdan
Bizde Türkiyeden ve diğer yurtdışı ülkelerden sipariş etmek için kargo şirketleri var
Aylık 300 dolar limit var ,limiti geçdikte kdv falan bi sürü şey için para öduyorsun
Oğlumun öğretmeni rica etdi onun için sipariş etdim ,olmaz olaydim,limiti geçmişiz hava alaninda siparişim saklanılmış
Sabahin köründe aradilar mutlaka gitmeliymiş falan filan,korku stres falan derken 870 tl ücret ödedik siparişi geri aldık
Olay bu

Sagol canım benim,kısa şekilde yazdim
Türkçe sözleri iyi bilmediyim için biraz zorlandim yazarken umarim anlata bilmişimdir

Ay Benim de başıma benzer şeyler gelmişti
Gerçekten çok stresli ve uğraştırmalı
Mesela burada çok mfk dan bahsediyorlar ama sırf kargo laneti yüzünden cesaret edemiyorum almaya

Ay Benim de başıma benzer şeyler gelmişti
Gerçekten çok stresli ve uğraştırmalı
Mesela burada çok mfk dan bahsediyorlar ama sırf kargo laneti yüzünden cesaret edemiyorum almaya
Ayy benim ilk kez geldi yayemin billah etdim bi daha kimseye sipariş vermiycem diye

Biraz dengesizler kusura bakma aşko hatlar karıştı
Ne kusuru ay olur mu
Normalde öyleler de bazen beşer şaşar gibi bir şey oluyor şuan yemek fikri arıyorum mesela o bile aklıma gelmedi
O olur kuzum ama yakında sende güzel haber vereceksin bize öyle hissediyorum
Benle _Umutlu_Pozitif_ bide Mucizemmm16 ve M Mavimiresl beklemedeyiz
M Mavimiresl benim bat ikizim
Bendeki tek karşıklık yumurtlama oldu mu olacak mı daha
Ama ovularim bitti bugün yapmadim Mesela
Bu güzel dörtlüden de bu ay güzel şeyler bekliyoruz bol bol çift çizgiler

Hmmm anladım canım iyilik yapmak istemişsin ama sıkıntısı stresi sana kalmış çok normal kuzum insanın sinirini bozar stres yapar insan ama olacağı varmış kulağına küpe olmuş olur bir daha da yapmazsın kimse için canım ben öyle düşünüyorum yoksa düşüne düşüne kendime ediyordum hastalanıyordum bak senin de başın ağrımış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…