- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.781
Ya niye öyle diyorsun kuzum enerjin çok güzel maşallah bu enerjiyle iyi düşünelim iyi enerjiler ve bebişler gelsinBen hariç herkes için güzel hisler var
Biraz dengesizler kusura bakma aşkoKusuruma bakmasınlar
Normalde öyleler de bazen beşer şaşar gibi bir şey oluyorYa niye öyle diyorsun kuzum enerjin çok güzel maşallah bu enerjiyle iyi düşünelim iyi enerjiler ve bebişler gelsin
BenleYa niye öyle diyorsun kuzum enerjin çok güzel maşallah bu enerjiyle iyi düşünelim iyi enerjiler ve bebişler gelsin
Yok kuzum ya zerre kadar geçmiyor gece bagiracak gibiydim ağrıdanAy noldu kiaşko baş ağrın hala geçmedi mi yahu
Sagol canım benim,kısa şekilde yazdimKuzum ne olursa olsun kendine stres yapma her ihtimale karşıama tabi maalesef insan gün içerisinde stres oluyor konuyu bilmiyorum ama üzme kendini kuzum maalesef insanlar böyle canını sıkma anlatmak istersen içini dökmek istersen her zaman dinleriz bebeğim
Ay Benim de başıma benzer şeyler gelmiştiYok kuzum ya zerre kadar geçmiyor gece bagiracak gibiydim ağrıdan
Bizde Türkiyeden ve diğer yurtdışı ülkelerden sipariş etmek için kargo şirketleri var
Aylık 300 dolar limit var ,limiti geçdikte kdv falan bi sürü şey için para öduyorsun
Oğlumun öğretmeni rica etdi onun için sipariş etdim ,olmaz olaydim,limiti geçmişiz hava alaninda siparişim saklanılmış
Sabahin köründe aradilar mutlaka gitmeliymiş falan filan,korku stres falan derken 870 tl ücret ödedik siparişi geri aldık
Olay bu
Kendimi gördüm şuanSagol canım benim,kısa şekilde yazdim
Türkçe sözleri iyi bilmediyim için biraz zorlandim yazarken umarim anlata bilmişimdir
Nassilsin aşkoo? kız bana karşı hisslerin nedir?Benle_Umutlu_Pozitif_ bide Mucizemmm16 ve M Mavimiresl beklemedeyiz
M Mavimiresl benim bat ikizim
Bendeki tek karşıklık yumurtlama oldu mu olacak mı daha
Ama ovularim bitti bugün yapmadim Mesela
Ayy benim ilk kez geldi yaAy Benim de başıma benzer şeyler gelmişti
Gerçekten çok stresli ve uğraştırmalı
Mesela burada çok mfk dan bahsediyorlar ama sırf kargo laneti yüzünden cesaret edemiyorum almaya
Ne kusuru ay olur muBiraz dengesizler kusura bakma aşkohatlar karıştı
O olur kuzum ama yakında sende güzel haber vereceksin bize öyle hissediyorumNormalde öyleler de bazen beşer şaşar gibi bir şey oluyorşuan yemek fikri arıyorum mesela o bile aklıma gelmedi
Bu güzel dörtlüden de bu ay güzel şeyler bekliyoruz bol bol çift çizgilerBenle_Umutlu_Pozitif_ bide Mucizemmm16 ve M Mavimiresl beklemedeyiz
M Mavimiresl benim bat ikizim
Bendeki tek karşıklık yumurtlama oldu mu olacak mı daha
Ama ovularim bitti bugün yapmadim Mesela
Ya bence aşko sende de var gibi hissediyorum şuan ama yok gibi de geldi aynıNassilsin aşkoo? kız bana karşı hisslerin nedir?aceba baş ağrısı yumurtlama yüzündenmi t
İnşallah canım aşkomNe kusuru ay olur mu
O olur kuzum ama yakında sende güzel haber vereceksin bize öyle hissediyorum
Bu güzel dörtlüden de bu ay güzel şeyler bekliyoruz bol bol çift çizgiler
Hmmm anladım canım iyilik yapmak istemişsin ama sıkıntısı stresi sana kalmışYok kuzum ya zerre kadar geçmiyor gece bagiracak gibiydim ağrıdan
Bizde Türkiyeden ve diğer yurtdışı ülkelerden sipariş etmek için kargo şirketleri var
Aylık 300 dolar limit var ,limiti geçdikte kdv falan bi sürü şey için para öduyorsun
Oğlumun öğretmeni rica etdi onun için sipariş etdim ,olmaz olaydim,limiti geçmişiz hava alaninda siparişim saklanılmış
Sabahin köründe aradilar mutlaka gitmeliymiş falan filan,korku stres falan derken 870 tl ücret ödedik siparişi geri aldık
Olay bu
Ne desen haklısınAyy benim ilk kez geldi yayemin billah etdim bi daha kimseye sipariş vermiycem diye
Ahahahah ben ortalığı karıştırdım ya benden önce net hissediyorduYa bence aşko sende de var gibi hissediyorum şuan ama yok gibi de geldi aynıDemgey3 gibi hisler karıştı @safiye19 ve mehrunnisa da tam netti hislerim ya
Benim bata daha çok var))) şimdi değerlendirme günleri)))Ya bence aşko sende de var gibi hissediyorum şuan ama yok gibi de geldi aynıDemgey3 gibi hisler karıştı @safiye19 ve mehrunnisa da tam netti hislerim ya
Aynen sende karıştı vallahiAhahahah ben ortalığı karıştırdım ya benden önce net hissediyordu
Evet yaa kızın ayarlarını bozdunAhahahah ben ortalığı karıştırdım ya benden önce net hissediyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?