- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.761
Ben hep burda duruyoriiinnggg aşkım yalnız değilsinBen geliyoringggg sizler gidiyoringgg
Katibe diyorlar sanırım aşkoAnaaam 6 neymiş kııızzz ne işi o
Hee yaa bende koltukta uyuyom içim geçiyor ne zor
Derin ruh ve sinir hastalıklarında yatınca kıyamadım hahahahaha orda yatmak her delinin harcı değil
Bu sefer eminim aşko gebesinAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 @raainbow @Safiye19 @miresl M melek076 @Minicikfzt Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Oy maşallah annesiSabah erkenden yola çıktım ne uyumasıbetamız 271 teyzesi
Ancak ve ancak yarım gidebiliyoringBen geliyoringggg sizler gidiyoringgg
Özletme kendini aşkoKızlar gidiyorum yine çakıldım koltuğa Ya RabbelAleminişlerimi yapayım yine geliciğim
Yatırsalardı aşko belki aklı başına gelirdiOzaman volkanda yatırılsaydı madem öyle sıyrılıyorlar
Allahım sana şükürler olsunGaranticiiiiitamam aşko pazartesi tekrar yaparım
Kız gidemiyom ki özletiyimÖzletme kendini aşko
Yeriimm maşallah
Ancak ve ancak yarım gidebiliyoringnapıyosun aşko
Ay seni yerim yaBu sefer eminim aşko gebesin
Kız öyle deme bi gitcekler hisler bi daha gelmiycekler sonra uğraş dur güzel şeyler söyle şu hislerineSustu Allah’ın belasi diyor ki adet bitsin belki hislerm oluşur
Ay noldu kiBugün aşırı stressli bir gün oldu benim için başım çatlayacak gibi
Siz siz olun kendi adınıza hiç kimse için bişey sipariş etmeyin
Olmaz aşko biz kaldık gebe kalmayan başka kim varKız gidemiyom ki özletiyimkovun beni Allah rızası için
Sende karışıktılar bayağıAy seni yerim yasenin hislerinin biraz kafasını karıştırdım ama kusura bakmasınlar aşko inşallah bebeğim inşallah
Kuzum ne olursa olsun kendine stres yapma her ihtimale karşıBugün aşırı stressli bir gün oldu benim için başım çatlayacak gibi
Siz siz olun kendi adınıza hiç kimse için bişey sipariş etmeyin
Ben hariç herkes için güzel hisler varKız öyle deme bi gitcekler hisler bi daha gelmiycekler sonra uğraş dur güzel şeyler söyle şu hislerine❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?