- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.821
Ahahahhaha sesli güldümKız su icmiyorum bekliyorum saatlerce çişi niye ziyan olsun asko
Amannn alıştık artik negatif lere cokta koymuyo eskisi gibihele bu yalancilara daha bi alistim. Prodoctor yadacomfort ta cikiyor ya hemen diyorum hadi ordan s..tir yalanci sey seni
Gelirim de aşko arasa kaynarım
Biliyorum tercüme edersin de başım döner merak etmektenacaba bu ne demek bu ne demek
En iyisi gelmemem okurum sessizce kenardan
Anladim canimKız su icmiyorum bekliyorum saatlerce çişi niye ziyan olsun asko
Amannn alıştık artik negatif lere cokta koymuyo eskisi gibihele bu yalancilara daha bi alistim. Prodoctor yadacomfort ta cikiyor ya hemen diyorum hadi ordan s..tir yalanci sey seni
Ayy senii gülmelere girdim yine Koriş gibi
Ben bu gün itibarile havuç yiycem günde 2-3taneİnşallah aşko çatlasın da biz çatlamayalım negatif görmekten
Lütfen beni de kovun yapiştim kaldimm yine koltuga
Bende
Allah rızası için kovun beni
Söz verdim buraya girmemeye bu ay
Ne oldu dünden beri çıkmıyorum yine
Kumar mı bu
Bende yemekten tavşan oldumBen bu gün itibarile havuç yiycem günde 2-3tane
Çok iyi çatlatiyor
Tmm bende kaçtım aşkoLütfen beni de kovun yapiştim kaldimm yine koltuga
Hadi ben kaçayrum gece buluşuruz yine aynı saatde
Geçmiş olsun canım bir daha tekrarlamaz inşallah kötü bir durum ama allahtan daha kötüsü olmamışEvet canim, olay uzun ben kısa olarak yazdım
Yemin etdim zatenbu gün yaşadığım korku bana yetdide artdı, tanımadığım biyer suç hata diye dolanip durdular ortalikda kalbim duracak gibiydi
Ahahahahah kız pazartesi dedim daha ne diyim anaaa
Ay çok güldüm yaaaMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 @000umutlu000 ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
Ay İn şa Allah ya..Azeri bilende gele bilirYok kız ne sigarasibi kez bile içmedim ben aa evet dün akşam Niqu açti o topiği inşaallah uğur getiricek çok eminim Kız Azerice biliyormusun? yazdiklarimizi okuyup anladinmi?
Bu mesajın her kelimesine saatlerce gülebilirim yaKız su icmiyorum bekliyorum saatlerce çişi niye ziyan olsun asko
Ay ne bilim aşkım tamam koyar etiketlerimmmmAşk olsun ben nelere nelere on kere etiketledim sizi sık boğazmı etmiş olduum döverim valla hamileyim demeeem hamilesin demeem girişirim
Yok kuzum olmuyor bende ara ara regl ağrısı gibi bişi oluyor
Bende mi ?Çatlamış sende canim
İç kuzum ,sana kolay gelsinTmm bende kaçtım aşko
Sigaramı içip yemek yapmam lazım
Hala aklımda birşey yok
Anaaaa resmen gebesin teste göre aşko aman AllahımMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 @000umutlu000 ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
Ziyan oldu çişimMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 @000umutlu000 ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?