Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herşeye bi cevabın var aşko bu iş böyle olmaz bizi oyalama yaa bari pazartesi yap kurban olayım salı çarşamba çok geç hem salı benimki evde giremiyorum buralara o evdeyken

Amaa vaaarrr bunu bebiisss

Kuzum inşaallah ki hamilelikdir,ama sonradan çıkan testlere güvenemeyiz,en iyisi sen güzelce bekle pazartesi yeniden test yap
Evet bebeğim bende güvenemedim o yüzden gittim su damlattım genelde kuruma çizgisi sudan sonra gidiyor hatta geçen ay benimkide gitmişti ama bu gitmedi daha belirdi ama evet kuzum salı gibi tekrar yapacağım

Maşallah aşkım koyulaşmış tabi kiiiii ama hala minicik annesi Değerinde güzel artmıştır bebeğim inşallah sağlıkla ilerler
Ayy eveet pazartesi kan vericeemmm tahminen değerim o zamana 50-60 olur sanki
Kıız çok güldüm doğru miraclebeyb yeni testmi yapmş etiketlememişmi bende görmeidm tüüüüü ona
Atmayacaktim sık boğaz etmeyeyim diye ahshdj
Yaaa koyulaşmııışş o asistanın gözüne sokarmısım şunu yada ver ben götüreyim hala gıcıgım o asistana

İnşallah kuzummm inşallaaah
Sokacam valla inşallah sağlıkla ilerler de kız komik birşey dicem bazen vajinalde zonklama oluyor bu nedir ahahaha bu da mı belirtiler arasında ahshdj ayy sende de oluyor mu

Burda meraktan ölelim mi istiyosun he test yap
Ay aman Allah korusun aşkımmm birbirimizin bebelerini görene kadar ölmek felan yok
Herşeye bi cevabın var aşko bu iş böyle olmaz bizi oyalama yaa bari pazartesi yap kurban olayım salı çarşamba çok geç hem salı benimki evde giremiyorum buralara o evdeyken
Kız herşeye cevap vermesem iki taraflı sıkıştırıyorsunuz köşeye sıkıştım gel salıda anlaşalım aşkım
Amaa vaaarrr bunu bebiisss
Yaaaa inşallah vardır kuzum beniiiimm

Yok olmaz salı geç pazartesi de anlaşalım aşko istersen salı bi daha yaparsın hshshhshsh

Aşk olsun ben nelere nelere on kere etiketledim sizi sık boğazmı etmiş olduum döverim valla hamileyim demeeem hamilesin demeem girişirim
Yok kuzum olmuyor bende ara ara regl ağrısı gibi bişi oluyor

Iyı yapıyorsun aşko
En iyisi kendin yapınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…