- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.741
Kız var resmî sabah ki ama doğru düzgün bile çekmemişim zavallıyı
Herşeye bi cevabın var aşko bu iş böyle olmaz bizi oyalamaBebeğim bence 7sinde pik olmuş o sancı da galiba yumurtlama sancısıydı 8inde sanki hala çatlamamış gibi 9unda tam çatlama olmuş gibi geldi bana bugünü muhakkak değerlendirin bebeğim
normalde zaten pazartesi yapacaktım bugün yaptım hiç tatmin olmadım ya ondan yoksa bende her dakika test yapabilirim
Ben iyidir diye düşünmüyordum ama demek ki hassasmış ❤
Yok kızlar bu sefer beni gaza getiremeyeceksinizsizi çok seviyorum ama o vicdansız t çizgisini daha koyu görmem lazım
Amaa vaaarrr bunu bebiisssAşklarım_Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 R raainbow miraclebeyb @miresl M melek076 @Minicikfzt Lale95 @Gzmyts53 ve diğer canlarım sabah ben aynı zamanda kaset testte yaptım iki ayrı test olmuş olsun diye ona çok dikkatli bakmadım ama az önce baktım üzerinden çok saat geçti evet ama kuruma gibi değilde pembe çizgi gibi bir çizgi vardı su damlattım özellikle gitmedi. Bu doğru bir sonuç değildir değil mi?Eki Görüntüle 3128026 Eki Görüntüle 3128027 Eki Görüntüle 3128029
Evet bebeğim bende güvenemedim o yüzden gittim su damlattım genelde kuruma çizgisi sudan sonra gidiyor hatta geçen ay benimkide gitmişti ama bu gitmedi daha belirdi ama evet kuzum salı gibi tekrar yapacağımKuzum inşaallah ki hamilelikdir,ama sonradan çıkan testlere güvenemeyiz,en iyisi sen güzelce bekle pazartesi yeniden test yap
Ayy eveet pazartesi kan vericeemmmMaşallah aşkım koyulaşmış tabi kiiiii ama hala minicik annesiDeğerinde güzel artmıştır bebeğim inşallah sağlıkla ilerler
Atmayacaktim sık boğaz etmeyeyim diye ahshdj
Sokacam valla inşallah sağlıkla ilerler de kız komik birşey dicem bazen vajinalde zonklama oluyor bu nedir ahahahaYaaa koyulaşmııışşo asistanın gözüne sokarmısım şunu yada ver ben götüreyim hala gıcıgım o asistana
İnşallah kuzummm inşallaaah
Bunu kabul edemem bak kendin diyosun düzgün çekmemişim diyeKız var resmî sabah ki ama doğru düzgün bile çekmemişim zavallıyıay ay zaten bugün _Umutlu_Pozitif_ ısrarları ile yaptım Eki Görüntüle 3128044
Ay aman Allah korusun aşkımmm birbirimizin bebelerini görene kadar ölmek felan yokBurda meraktan ölelim mi istiyosun hetest yap
Kız herşeye cevap vermesem iki taraflı sıkıştırıyorsunuz köşeye sıkıştımHerşeye bi cevabın var aşko bu iş böyle olmaz bizi oyalamayaa bari pazartesi yap kurban olayım salı çarşamba çok geç hem salı benimki evde giremiyorum buralara o evdeyken
Yaaaa inşallah vardır kuzum beniiiimmAmaa vaaarrr bunu bebiisss
Yok olmaz salı geç pazartesi de anlaşalım aşko istersen salı bi daha yaparsın hshshhshshAy aman Allah korusun aşkımmm birbirimizin bebelerini görene kadar ölmek felan yok
Kız herşeye cevap vermesem iki taraflı sıkıştırıyorsunuz köşeye sıkıştımgel salıda anlaşalım aşkım
Yaaaa inşallah vardır kuzum beniiiimm
Nee kan mı verdinSabah erkenden yola çıktım ne uyumasıbetamız 271 teyzesi
Ben bidahaki doktor randevusuna kdar kendimi oyalıcak bişielr bulmam lazım zaten yazın bana tüm dizileri izlicemİzle aşko zaman geçer her gün 2 bölüm izlesen kafii
2 ekim olarak yazdım canım hoşgeldin ❤Cahilliğime verin Pek anlamıyorum şuan çözmeye çalışıyorum uygulamayıreglimin son günündeyim ayın 5 de başlamıştı, bi sonraki başlangıcı ise ekim 2-3 arası olması gerekiyor
Nee kan mı verdinkaç haftalıkmış pekiii
Ben bidahaki doktor randevusuna kdar kendimi oyalıcak bişielr bulmam lazım zaten yazın bana tüm dizileri izlicem
Aşk olsun ben nelere nelere on kere etiketledim sizi sık boğazmı etmiş olduum döverim valla hamileyim demeeem hamilesin demeem girişirimAyy eveet pazartesi kan vericeemmmtahminen değerim o zamana 50-60 olur sanki
Atmayacaktim sık boğaz etmeyeyim diye ahshdj
Sokacam valla inşallah sağlıkla ilerler de kız komik birşey dicem bazen vajinalde zonklama oluyor bu nedir ahahahabu da mı belirtiler arasında ahshdj ayy sende de oluyor mu
Bende çakıldm kaldım amaan boşver aşkoo gitme gitsn napcan oturKızlar gidiyorum yine çakıldım koltuğa Ya RabbelAleminişlerimi yapayım yine geliciğim
Bak cidden zaten bebeği bekleyene kadar delirdim ordam seslenirim perihaaan perii zamanıı ileriii aaallSihirli annem tavsiye ederim
Bakalım aşko belki pazartesi de yapabilirim bana belli olmazYok olmaz salı geç pazartesi de anlaşalım aşko istersen salı bi daha yaparsın hshshhshsh
GidiyoringBende çakıldm kaldım amaan boşver aşkoo gitme gitsn napcan otur
Bak cidden zaten bebeği bekleyene kadar delirdim ordam seslenirim perihaaan perii zamanıı ileriii aaall
Söz alırım bunu kabul edememBakalım aşko belki pazartesi de yapabilirim bana belli olmaz
GaranticiiiiiSöz alırım bunu kabul edemem
Ben geliyoringggg sizler gidiyoringggGidiyoringben delirmediysem sende delirmezsin aşko
Iyı yapıyorsun aşkoBen calismiyorum ama camlarim cok buyuk 3. Kat ama 4. Kat gibi duruyor binamiz yuksek altta dukkanlar var sanirim ondanCocuklarim kucukken 20 günde yarim gün geliyordu. Ama buyuduler daha rahat yapiyorum islerimi. 3-4 ayda bir geliyor simdi, gecenlerde 2 sefer kendim sildim camları ama yok arkadaş ya mahfoldum utanmasalar camdan ev yapacaklarmis her odada koca koca camlar, balkon cam, mutfak koca kapi cam ekstra camda var. Salondaki fransiz balkonlu camı hic saymiyim. Baktim ki haşatım cıkıyor mecbur cagiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?