- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.801
Bend aynı durumdayımBenim bata daha çok var))) şimdi değerlendirme günleri)))
Evet canim, olay uzun ben kısa olarak yazdımHmmm anladım canım iyilik yapmak istemişsin ama sıkıntısı stresi sana kalmışçok normal kuzum insanın sinirini bozar stres yapar insan ama olacağı varmış kulağına küpe olmuş olur bir daha da yapmazsın kimse için canım ben öyle düşünüyorum yoksa düşüne düşüne kendime ediyordum hastalanıyordum bak senin de başın ağrımış
Aşko al eline bir sigara bak nasıl rahatlatıyorEvet canim, olay uzun ben kısa olarak yazdım
Yemin etdim zatenbu gün yaşadığım korku bana yetdide artdı, tanımadığım biyer suç hata diye dolanip durdular ortalikda kalbim duracak gibiydi
Yok kız ne sigarasiAşko al eline bir sigara bak nasıl rahatlatıyor
Şaka yapıyorum ne kadar hislerimi söylesem de isterim ki herkes benden önce gebe kalsın
Sizin Azeri gurubu gördümLale95 aşko katılmak istedim çok hoşuma gitti
Dedim Türkçe topiği Uğur getirmedi şimdiye kadar oraya atayım kendimi
Bence de uzak kalmak daha iyiYok kız ne sigarasibi kez bile içmedim ben aa evet dün akşam Niqu açti o topiği inşaallah uğur getiricek çok eminim Kız Azerice biliyormusun? yazdiklarimizi okuyup anladinmi?
Ay bu testler varya bu testlerMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
Kuzum oldu bence yumurtlama sendeBenle_Umutlu_Pozitif_ bide Mucizemmm16 ve M Mavimiresl beklemedeyiz
M Mavimiresl benim bat ikizim
Bendeki tek karşıklık yumurtlama oldu mu olacak mı daha
Ama ovularim bitti bugün yapmadim Mesela
Allah iyiliğini versin ne kadar güldüm yaMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
Beni yanıltan en büyük şey akıntı 0Kuzum oldu bence yumurtlama sende
Hoşuna gitdiyse buyur gel, biryerdə danışarıqBence de uzak kalmak daha iyi
Maalesef anlamıyorum sadece Türkçeye benzeyen bazı kelimeleri anlıyorum
Ama acayip hoşuma gitti oraya atlamak geldi içimden
Ay bu testler varya bu testler
Ee lh testi ne oldu aşko bitti mi yumurtlama?
Gelirim de aşko arasa kaynarımHoşuna gitdiyse buyur gel, biryerdə danışarıqbaşa düşmədiyin nəsə olsa tərcümə edərik
Kız su icmiyorum bekliyorum saatlerce çişi niye ziyan olsun askoAllah iyiliğini versin ne kadar güldüm yacişim ziyan oldu nneydi
Evet kuruma çizgisi yalanci cizgihep bunlar bizim hayallerimizle oynadı
Kuzu ben pik gordugum gun catlamada gördüm zatenSenin yumurta çatlamış bence
İnşallah aşko çatlasın da biz çatlamayalım negatif görmektenSenin yumurta çatlamış bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?