Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata daha çok var))) şimdi değerlendirme günleri)))
Bend aynı durumdayım
Ovu tek 3 defa yaptım o da yarım yamalak
Yumurtlama akıntısı hiç birsey yok daha
Zaten ben vücudumu ne kadar dinlesem de bende belirti hiç olmaz
Kupkuruyum

Evet canim, olay uzun ben kısa olarak yazdım
Yemin etdim zaten bu gün yaşadığım korku bana yetdide artdı, tanımadığım biyer suç hata diye dolanip durdular ortalikda kalbim duracak gibiydi

Evet canim, olay uzun ben kısa olarak yazdım
Yemin etdim zaten bu gün yaşadığım korku bana yetdide artdı, tanımadığım biyer suç hata diye dolanip durdular ortalikda kalbim duracak gibiydi
Aşko al eline bir sigara bak nasıl rahatlatıyor
Şaka yapıyorum ne kadar hislerimi söylesem de isterim ki herkes benden önce gebe kalsın
Sizin Azeri gurubu gördüm Lale95 aşko katılmak istedim çok hoşuma gitti
Dedim Türkçe topiği Uğur getirmedi şimdiye kadar oraya atayım kendimi

Yok kız ne sigarasi bi kez bile içmedim benaa evet dün akşam Niqu açti o topiği inşaallah uğur getiricek çok eminim Kız Azerice biliyormusun? yazdiklarimizi okuyup anladinmi?

Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi

Eklentiler

• 26CCE466-733B-4BFE-9C44-A228191F67F0.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 41
  • 94530299-C33E-4631-A375-D36319A453FB.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 46
Yok kız ne sigarasi bi kez bile içmedim benaa evet dün akşam Niqu açti o topiği inşaallah uğur getiricek çok eminim Kız Azerice biliyormusun? yazdiklarimizi okuyup anladinmi?
Bence de uzak kalmak daha iyi
Maalesef anlamıyorum sadece Türkçeye benzeyen bazı kelimeleri anlıyorum
Ama acayip hoşuma gitti oraya atlamak geldi içimden

Ay bu testler varya bu testler
Ee lh testi ne oldu aşko bitti mi yumurtlama?

Allah iyiliğini versin ne kadar güldüm yacişim ziyan oldu nneydi
Evet kuruma çizgisi yalanci cizgi hep bunlar bizim hayallerimizle oynadı

Bence de uzak kalmak daha iyi
Maalesef anlamıyorum sadece Türkçeye benzeyen bazı kelimeleri anlıyorum
Ama acayip hoşuma gitti oraya atlamak geldi içimden
Hoşuna gitdiyse buyur gel, biryerdə danışarıq başa düşmədiyin nəsə olsa tərcümə edərik

Hoşuna gitdiyse buyur gel, biryerdə danışarıq başa düşmədiyin nəsə olsa tərcümə edərik
Gelirim de aşko arasa kaynarım
Biliyorum tercüme edersin de başım döner merak etmekten acaba bu ne demek bu ne demek
En iyisi gelmemem okurum sessizce kenardan

Allah iyiliğini versin ne kadar güldüm yacişim ziyan oldu nneydi
Evet kuruma çizgisi yalanci cizgi hep bunlar bizim hayallerimizle oynadı
Kız su icmiyorum bekliyorum saatlerce çişi niye ziyan olsun asko

Amannn alıştık artik negatif lere cokta koymuyo eskisi gibi hele bu yalancilara daha bi alistim. Prodoctor yadacomfort ta cikiyor ya hemen diyorum hadi ordan s..tir yalanci sey seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…