Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama günü ne zamandi senin canım baya belli pembe çıkmış kız şaka gibi

Markası ne canım bazıları çıkarıyormuş böyle yalancı çizgi keşke gerçek olsaaa

Yapcam kuzularım yapcam ballarım yapcam benim kocaya kalsak çarşamba hatta perşembe yap diyor bu erkekler nasıl böyle rahat ya bizde öyle olabilsek
Çünki onlarin karnında bebek yok
Sen vücut ısıni ölçtünmü? eğer ölçmediysen sabah yataktan kalkmamiş mutlaka ölç ve yaz bakalim 37 üzeri hamilelik çıkıyor

Çünki onlarin karnında bebek yok
Sen vücut ısıni ölçtünmü? eğer ölçmediysen sabah yataktan kalkmamiş mutlaka ölç ve yaz bakalim 37 üzeri hamilelik çıkıyor
Ahahahahhah kuzum valla 1 haftadır ben hep 37 üzeri çıkıyorum genelde 37.2 yim ama yataktan kalkmadan ölçmedim hiç yarın ölçeyim bi
Benim ayaklarım çok üşüyor normal alnımdan ölçüyorum 37.3 çıkıyor mesela ayağım 33 çıkıyor

Kızlar mabersınız :) öbür başlıklar cok sıkıcı herkes birbirini etıketlıyo çokta yorum yapmak istemiyorum yoksa kavgacı ruhum kabaracak kimler hamiş ben 15 ci gündeyim bu Ay kaşık agrım olmadı ya ona taktım mfk tam gaz devam hem takviyelere hem günlere : 2 3 2

Bende o hamile kalmaya çalışan hanımlar gelin sohbet edelim topiğindeydim buradaki enerjili hiçbir yerde görmedim
Bende 13. Gündeyim
Yumurtlama oldu mu olmadı mı belirsiz
Öyle gidiyor

Canım hoş geldin Eylül topiğinden bahsediyorsun demi gördüm ordaki yazdığını evet orası biraz daha az aktif biz burda sürekli aktifiz hatta hiç susmuyoruz ben oraya yazacaktım canım bizim başka topik var gel diye neyse dedim şimdi yanlış anlarlar hamişlerimiz çok bereketli bu ay iyi değerlendirmeler canım sana da

_Umutlu_Pozitif_ canım napıyosun 27 Eylül
Bende o hamile kalmaya çalışan hanımlar gelin sohbet edelim topiğindeydim buradaki enerjili hiçbir yerde görmedim
Bende 13. Gündeyim
Yumurtlama oldu mu olmadı mı belirsiz
Öyle gidiyor
ya aynıyız biliyomusun ben bu ay dan hiç bişi anlamadım akıntı devam ediyp ama kaşık agrısı hiç olmadı ya ilginc evet Eylül topiğindryim ve hep aynı kısıler ve birbirilerini etiketliyorlar cok yanlış

Kuzu bende burdayım aldılar benı açar açmaz da ben cok aktıf olamadım bende tam gaz devam mfk denedik bu ay bakalım ne olacak kız baya para gitti ona da artık olana kadar hangisi ise
Eylül. Topiğine sevmedim

Bende Eylül topigine ismimi yazdırmıştım ama neye yarar bu aydan birşey anlamadım daha doğrusu 1-0-1-0 olarak değerlendirme olmuş
Tamamen zevke bıraktık bu ayı ama bende de belirti hep yok zaten bu sefer de akıntı hiç yok
Yani adımızı dağlara yazdırsak neye yarar

Kuzu bende burdayım aldılar benı açar açmaz da ben cok aktıf olamadım bende tam gaz devam mfk denedik bu ay bakalım ne olacak kız baya para gitti ona da artık olana kadar hangisi ise
Eylül. Topiğine sevmedim
Ağustos topiği güzeldi de Eylül gerçekten biraz sakin ben de daha çok burdayım o yüzden canım burası daha eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…