- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.841
Çok iyi kanka devamke
Yumurtlama günü ne zamandi senin canımMucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
İyi yaptın vallahiİç kuzum ,sana kolay gelsin
Ben etli lahana sarmasi yaptim yeriniz məlumbizim evin en çok sevilen yemeyi
Deliririiimm sen pozitifi yollamazsam takacam huniyi karar verdimGidiyoringben delirmediysem sende delirmezsin aşko
Ayyy aşkoomm kıyamaaam benim o saate kafam çalışmazKatibe diyorlar sanırım aşko
Mucizemmm16 Lale95 Demgey3 M melek076 _Umutlu_Pozitif_ ve diger arkdaslarim benim kız. Benim testlerimi acmisti. Birtane lh birtane hcg vardi bende lh kontrol edecekken ilk hcg ye damlattim hatta sonra bagirdim kız bu testleri karistirdin bak ziyan oldu testimde cisimde dedim ama bikac damla çiş vardi lh icin lh a döktüm 2-3 damla neyse orasini gectim aceleyle hallettim lh size cektim attim buda banyoda duruyordu hic biseyde yoktu 3 bucuk gibi yapmistim 4e geliyodu simdi cikana bakin yumurtlama gününü bilmesek kancaz yalanci cizgi resmen kuruma cizgisi
Kız akşam oldu daha nekadar düşünücenİyi yaptın vallahi
Bende daha düşünüyorum
Yapcam kuzularım yapcam ballarım yapcamÇok iyi kanka devamkeanca pazartesi ye ikna edebildim salı çarşamba diyo yaa patlatcak bizi burda
Çünki onlarin karnında bebek yokYapcam kuzularım yapcam ballarım yapcambenim kocaya kalsak çarşamba hatta perşembe yap diyor bu erkekler nasıl böyle rahat ya bizde öyle olabilsek
AhahahahhahÇünki onlarin karnında bebek yok
Sen vücut ısıni ölçtünmü? eğer ölçmediysen sabah yataktan kalkmamiş mutlaka ölç ve yaz bakalim 37 üzeri hamilelik çıkıyor
Mecbur çalışmalı aşkoDeliririiimm sen pozitifi yollamazsam takacam huniyi karar verdim
Ayyy aşkoomm kıyamaaam benim o saate kafam çalışmazsana helal olsun
Deliririiimm sen pozitifi yollamazsam takacam huniyi karar verdim
Ayyy aşkoomm kıyamaaam benim o saate kafam çalışmazsana helal olsu
Kuru fasulye pilav ikilisini yaptımKız akşam oldu daha nekadar düşünücen
Bende o hamile kalmaya çalışan hanımlar gelin sohbet edelim topiğindeydim buradaki enerjili hiçbir yerde görmedimKızlar mabersınız :) öbür başlıklar cok sıkıcı herkes birbirini etıketlıyoçokta yorum yapmak istemiyorum yoksa kavgacı ruhum kabaracak kimler hamiş ben 15 ci gündeyim bu Ay kaşık agrım olmadı ya ona taktım mfk tam gaz devam hem takviyelere hem günlere : 2 3 2
Canım hoş geldinKızlar mabersınız :) öbür başlıklar cok sıkıcı herkes birbirini etıketlıyoçokta yorum yapmak istemiyorum yoksa kavgacı ruhum kabaracak kimler hamiş ben 15 ci gündeyim bu Ay kaşık agrım olmadı ya ona taktım mfk tam gaz devam hem takviyelere hem günlere : 2 3 2
ya aynıyız biliyomusun ben bu ay dan hiç bişi anlamadım akıntı devam ediyp ama kaşık agrısı hiç olmadı ya ilginc evet Eylül topiğindryim ve hep aynı kısıler ve birbirilerini etiketliyorlar cok yanlışBende o hamile kalmaya çalışan hanımlar gelin sohbet edelim topiğindeydim buradaki enerjili hiçbir yerde görmedim
Bende 13. Gündeyim
Yumurtlama oldu mu olmadı mı belirsiz
Öyle gidiyor
Kuzu bende burdayım aldılar benı açar açmaz da ben cok aktıf olamadım bende tam gaz devam mfk denedik bu ay bakalım ne olacak kızCanım hoş geldinEylül topiğinden bahsediyorsun demi gördüm ordaki yazdığını evet orası biraz daha az aktif biz burda sürekli aktifiz hatta hiç susmuyoruz ben oraya yazacaktım canım bizim başka topik var gel diye neyse dedim şimdi yanlış anlarlar hamişlerimiz çok bereketli bu ay iyi değerlendirmeler canım sana da
Bende Eylül topigine ismimi yazdırmıştım ama neye yarar bu aydan birşey anlamadım daha doğrusu 1-0-1-0 olarak değerlendirme olmuş_Umutlu_Pozitif_ canım napıyosun 27 Eylül
ya aynıyız biliyomusun ben bu ay dan hiç bişi anlamadım akıntı devam ediyp ama kaşık agrısı hiç olmadı ya ilginc evet Eylül topiğindryim ve hep aynı kısıler ve birbirilerini etiketliyorlar cok yanlış
Ağustos topiği güzeldi de Eylül gerçekten biraz sakin ben de daha çok burdayım o yüzden canım burası daha eğlenceliKuzu bende burdayım aldılar benı açar açmaz da ben cok aktıf olamadım bende tam gaz devam mfk denedik bu ay bakalım ne olacak kızbaya para gitti ona da artık olana kadar hangisi ise
Eylül. Topiğine sevmedim
Oldu hatta çatladı onda sanırım_Umutlu_Pozitif_ kız naptn yumurtlama oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?