Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya bi dur öyle deme Allah seni
Sen elinden geleni yapda devam yola
Aynı yolda olan arkadaşlarım gecen ay hamıle kaldılar kendımı cok yanlız hissediyorum

Kız ayaktan ölçümmü alınır termometre cıvali mi elektronikmi?

Ağustos topiği güzeldi de Eylül gerçekten biraz sakin ben de daha çok burdayım o yüzden canım burası daha eğlenceli
Aynen aynen hanıle kalan arkadaşlarımız da yazıyor onları da görüyorum :) iyi ki açmısısnzı ben biraz aktif değildim geri geldim

ya bi dur öyle deme Allah seni
Sen elinden geleni yapda devam yola
Aynı yolda olan arkadaşlarım gecen ay hamıle kaldılar kendımı cok yanlız hissediyorum
Bende buraya girdim ben hariç herkes maşallah gebe kaldı
Uğursuzluk yüne üstümde kız

Kiz sen bizim topiği bırakip neden başka topige giriyorsunkibenimde adetin 14cu günü agri falan hicbişey yok sanki kasıklar bana ait değil bende mfk kullaniyorum

Kiz sen bizim topiği bırakip neden başka topige giriyorsunkibenimde adetin 14cu günü agri falan hicbişey yok sanki kasıklar bana ait değil bende mfk kullaniyorum
Ya valla ne bilim oraya yazdım direk burası da aktif değildir diye bi de bneım şey vardı 2022 yılında anne olmak isteyenler onu da seviyodum oda durgunlaştı
Nasıl 14 cu günde misin aynıyız kız benım bat 27 Eylül mfk ürünlerinden dolayı kaşık agrım olmamıs olabilir mi mfk es paketi ekstra advictor ve athena da içiyorum kız ben

Bat da belirsiz
Eğer carşamba yumurtlama olduysa ki ben o zaman tahmin ediyorum o zaman bat 22 Eylül
Eğer daha takvimin dediği gibi yarınsa bat 27 Eylül
Senin ne zaman canım
27 kuzum sen liste de 27 yazmışım yanlış görmediysem :) ana ins hamıleyiz kız

Kuzu bende burdayım aldılar benı açar açmaz da ben cok aktıf olamadım bende tam gaz devam mfk denedik bu ay bakalım ne olacak kız baya para gitti ona da artık olana kadar hangisi ise
Eylül. Topiğine sevmedim
Olacak olacak inşallah kuzum umudumuz hep var olsun Bu yolda çok para dökülüyor ama yeter ki sonu güzel olsun
Kız ayaktan ölçümmü alınır termometre cıvali mi elektronikmi?
Ya ayaklarım donuyor diyordum eşimde inanmıyordu bende üşüyorum havalar soğudu felan diyordu al bak dedim elektronik ısı ölçer var onunla ölçtüm ondan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…