- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 31
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #6.861
Bende Eylül topigine ismimi yazdırmıştım ama neye yarar bu aydan birşey anlamadım daha doğrusu 1-0-1-0 olarak değerlendirme olmuş
Tamamen zevke bıraktık bu ayı ama bende de belirti hep yok zaten bu sefer de akıntı hiç yok
Yani adımızı dağlara yazdırsak neye yarar
Kız ayaktan ölçümmü alınırAhahahahhahkuzum valla 1 haftadır ben hep 37 üzeri çıkıyorum genelde 37.2 yim ama yataktan kalkmadan ölçmedim hiç yarın ölçeyim bi
Benim ayaklarım çok üşüyor normal alnımdan ölçüyorum 37.3 çıkıyor mesela ayağım 33 çıkıyor
Aynen aynen hanıle kalan arkadaşlarımız da yazıyor onları da görüyorum :) iyi ki açmısısnzı ben biraz aktif değildim geri geldimAğustos topiği güzeldi de Eylül gerçekten biraz sakin ben de daha çok burdayım o yüzden canım burası daha eğlenceli
Bende buraya girdim ben hariç herkes maşallah gebe kaldıya bi dur öyle deme Allah seni
Sen elinden geleni yapda devam yola
Aynı yolda olan arkadaşlarım gecen ay hamıle kaldılar kendımı cok yanlız hissediyorum
İyi yapmışsın canımAynen aynen hanıle kalan arkadaşlarımız da yazıyor onları da görüyorum :) iyi ki açmısısnzı ben biraz aktif değildim geri geldim
Biz de varız biz deBende buraya girdim ben hariç herkes maşallah gebe kaldı
Uğursuzluk yüne üstümde kız
Sagol kuzum hosbulduk mfk basladım bende bu ay iştr bakalım düzenli içtik ve yaptık ılıskı günleriniİyi yapmışsın canımhoşgeldin
Kiz sen bizim topiği bırakip neden başka topige giriyorsunkiKızlar mabersınız :) öbür başlıklar cok sıkıcı herkes birbirini etıketlıyoçokta yorum yapmak istemiyorum yoksa kavgacı ruhum kabaracak kimler hamiş ben 15 ci gündeyim bu Ay kaşık agrım olmadı ya ona taktım mfk tam gaz devam hem takviyelere hem günlere : 2 3 2
Bat da belirsizBiz de varız biz deyanlız değilsinn bat ne zaman
Ya valla ne bilim oraya yazdım direk burası da aktif değildir diye bi de bneım şey vardı 2022 yılında anne olmak isteyenler onu da seviyodum oda durgunlaştıKiz sen bizim topiği bırakip neden başka topige giriyorsunkibenimde adetin 14cu günü agri falan hicbişey yok sanki kasıklar bana ait değil bende mfk kullaniyorum
27 kuzum sen liste de 27 yazmışım yanlış görmediysem :) ana ins hamıleyiz kızBat da belirsiz
Eğer carşamba yumurtlama olduysa ki ben o zaman tahmin ediyorum o zaman bat 22 Eylül
Eğer daha takvimin dediği gibi yarınsa bat 27 Eylül
Senin ne zaman canım
Ve bu yaziyi havuç yiyerken okumamOldu hatta çatladı onda sanırım
Şimdi onunla beraber dişlerimiz kırılana kadar havuç yiyoruz
Saol canim benimGel beraber olsun
İnşallah maşallah27 kuzum sen liste de 27 yazmışım yanlış görmediysem :) ana ins hamıleyiz kız
Afiyet olsun cnımmmmmBende yiyorum
Olacak olacak inşallah kuzum umudumuz hep var olsunKuzu bende burdayım aldılar benı açar açmaz da ben cok aktıf olamadım bende tam gaz devam mfk denedik bu ay bakalım ne olacak kızbaya para gitti ona da artık olana kadar hangisi ise
Eylül. Topiğine sevmedim
Kız ayaktan ölçümmü alınırtermometre cıvali mi elektronikmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?