Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen sabah yataktan kalkmamiş ölç en doğru sonuç o

İns kuzm İnan ki gözü kapalı herseyi yaptırıyoruz elimizden ne gelirse ins bu ay guzel haberler alırız hepimiz kalan kozlar felann

Nee kan mı verdin kaç haftalıkmış pekiii

Ben bidahaki doktor randevusuna kdar kendimi oyalıcak bişielr bulmam lazım zaten yazın bana tüm dizileri izlicem
271 çıktı beta sata göre 4+0 bugün henüz doktor bakmadı sadece mesajlaştık. Pazartesi günü tekrar beta baktırıcam duruma göre gelmem gereken günü söyleyecek

M MiuLego Demgey3 Mucizemmm16 Lale95 _Umutlu_Pozitif_ bitliKedi ve diger kizlar ben kaşlarimi sildirip (microblading) ama şekli iyi degil bide tenime göre koyu.. iste bunu sildirip yeniden kaş yaptırmak istiyorum silme ile iyilesip kaş yenileme arasi en az 15-20 gün olmali. Sizce bebek yoksa bu ay. Regl olmadan önce test yapsam negatif ise. sildirsem kaşımı 1 hafta regl dongu gunu 15-20 arasi da yaptirsam gebelik varsa zararı olurmuki 2.seans 1 ay sonra olur. Ona gitmesemde olur hamilelik olursa bi fikir verin bana yaa. Hatta bana kalsa yarin gidip sildiresim var. Ama gebeysem kaşsız gezemem 9 ay bu arada neredeyse kaşım hic yok benim

Kuzum gebelik zamanı olmazmi yaptirmak?yani benim fikrimce o.işlemin gebeliye neden zarari olsun ki

Benim yakın arkadaşim da silme işlemi yaptirmişdi ,sonra yeniden yaptirdi o daha güzel oldu

Kuzum bence bunu bi doktora sormak lazım ya bence bir zararı yoktur gebeliğe de bebeğe de ama diyorum ya en iyi doktor bilir valla kuzum ben bat günü test yaptım negatifti ama hala olmadım mesela sende bat günü negatif görünce gittiğinde sonradan pozitif olabilir yani tam zararı olup olmadığını bilip gitmen daha iyi olur kuzum Hem içinde rahat olur

Asko kalici makyaj nasil derim doktora erkek doktor utanirim kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…