Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya mesajı okurken saf saf bende gerçekten soru soruyorsun sanıyorum yani yapsa fena olmazdı aşko anlardık bizde işte
Kız yeter yaagülmekten yatak sallandi
kız valla aşırı gülüyorum bende her lafına _Umutlu_Pozitif_ aşko sen Mesajlar yaz biz gülelim ya valla mutlu olmaya birebirsin
Burada kendimi iyi hissediyorum ondan
Aşkolarım destekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız ya
Rica ederiz bebeğim ne demek sende iyi ki varsın
Ama napayım bizim kız çocuk içerde dile gelsin ben burdayım vallahi bak bak şimdi kordonu çekiyorum hooopppp desin diye bekliyor
Kız valla gece gece aşırı güldüm ya karnım ağrıdı kız sende farklı bir enerji var valla en başında anlamıştım

Aneyy gerçektenmibende öyleyim yaa hiç böyle olmamistim dolunay nasıl çarpmış yaa bizi
Burada 2 gün önce 30 dereceydi şimdi 10 derece bile yok
Her dk tuvalete gidiyorum
Biliyorum soğuktan gittiğimi yine de bunu gebelik belirtisi olarak kafama koydum

Topigimizi okuyup üfleyelim kendi nazarimiz deyicek
Gerçekten burda olan kızlar bir başka yaa

Burada 2 gün önce 30 dereceydi şimdi 10 derece bile yok
Her dk tuvalete gidiyorum
Biliyorum soğuktan gittiğimi yine de bunu gebelik belirtisi olarak kafama koydum
Amann çok soğuktur şimdibende öyleyim ya bıxtıhh tuvalete gitmekten

Ahahaha sizi güldürebiliyorsam ne mutlu bana aşko severim insanları güldürmeyi biraz genetik bizde söylemedim hiç daha önce Cem ylmaz kuzenim olur ahahaha ciddiye almayın canlar tabiki şaka yarın linç yiyormuşum cem yılmazdan ahahahah vallahi şaka aşkolar

Güldürebiliyorsam ne demek ya şurda karnımız ağrıdı ahahahha nasıl da korktu hemen tamam aşko inanmadık

Güldürebiliyorsam ne demek ya şurda karnımız ağrıdı ahahahha nasıl da korktu hemen tamam aşko inanmadık

Ağzımız gülmekten kapanmasın yüzümüzde sadece gülmekten çizgiler olsun inşallah ben gidiyorum kocamıda güldürmem lazım ki yumurtalarımda kahkaha atsın ağızları açılsın hooop gooool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…