Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bata 2-3,gün kala başliycam kuzum.
Ben ufaktan kaçayrum uykum geliyoi
İyi geceler hepimize
İnşallah güzel haberler verirsin bize bu ay kuzum İyi geceler bebeğiiiimm
İnşallah ben elimden geleni bugünde yaptım sıra onlarda ahahahah
Onlarda ellerinden geleni yapacaklar ve bu ay mutlu haberi alacağız inşallah kuzummmm
Sabah etiket bekliyor canısı uyanırım ben yine elbet ama her ihtimale karşın etiketle ayrıcaaaa 8:30 u geçme manyak gibi uyanıp seni bekliyorum arama butonu olsa iyi olacak burda böyle olmuyor
Aşkım ben etiketliycem hepinizi geçmemeye çalışacağım kuzum inşallah önceden Facebook’ta titretme özelliği vardı o olsaydı uyutmazdınız

Ahahaha olsun aşko bunlar güzel şeyler Ya ay kitap kaplama o kadar çok özledim ki çocukluğum geldi aklıma bana yolla ben yaparım ahahaha
Yaa bende yaparken diyorum ahh gençliğim çocukluğum her okul alışverişinde benimde alasım okula gidesim geliyo alsalar giderim yollarım aşko önceden unutmuştum yapamıyodum şimdi alıştım artık çok rahat geçiyo ama yorgunum ya gözümden herşey büyüyo

Dürtme vardı ahahahah o neydi Ya o olsa bak iyi olur dürte dürte uyandırır dürte dürte test yaptırırdık sözle yazıyla bi yere kadar sizi dürtmek gerekiyor

Ay valla benimki buraya girmeme bile uyuz oluyor valla telefonu alır elimden bilmiyor ki buradaki güzel muhabbeti

Onlar anlamaz biz anlarız bizim dilimizden halimizden tabi canım 6 ay boşa strese gire gire geçirmişim vaktimi 3 aydır buralardayım çok rahat çok keyifli sizlerle

Onlar anlamaz biz anlarız bizim dilimizden halimizden tabi canım 6 ay boşa strese gire gire geçirmişim vaktimi 3 aydır buralardayım çok rahat çok keyifli sizlerle
Valla bende bütün gün evdeyim tekim kızımla oda arkadaşlarıyla dışarda oynuyo siz olmasanız duvarlarla falan konuşurdum herhalde şimdiye kadar

İyiki varız biz beee ay kalkıcam artık sigara içmem lazım 35 dakika yattım yeterli bence
Aa ekşın dıkşın vardı dimi unutmuşuuummm haydi gol gol gol yeter herhalde aşko bende dün o kadar yattım valla daha fazla çişimi tutamadım iyi ki varız iyi ki varsınız bebeğim ❤❤

Heh süpersin aşko bi bitkilere işemediğimiz kaldı onuda yaparız be neler yapmadık bunu es geçmeyiz biz topikçe bu bilgiyi onaylarız
Hah işte tam da bu yüzden burda linçlenmeyeceğimi aksine onaylayıp test yapacağımızı da bildiğim için rahatça paylaştım
Anaağğğ çok ilginçmiş ya yarından itibaren arpa ve buğday ekiyorum
ekmiyoruzzzz üstüne işiyoruzz
Aşko kafam allak bullak zaten
AA lütfen ama
Yarısını anlamadım desem
gebelik şüphesi olanlar arpa buğdayın üzerine çiş yapıyorlar tutarsa gebelik var demek ve bide hangisi önce filizlenirse bebişin cinsiyeti de o arpa önce filizlenirse erkek, buğday önce filizlenirse kız

Dürtme vardı ahahahah o neydi Ya o olsa bak iyi olur dürte dürte uyandırır dürte dürte test yaptırırdık sözle yazıyla bi yere kadar sizi dürtmek gerekiyor
Hah dürtme aynen valla Allahtan yok yoksa uykular bile haram olurdu bana
Sabah güzel haberlerle buluşalım o zaman inşallah
İnşallah kuzumm
Anlamaz onlar ay kafaları farklı çalışıyo aşko yazar yazar isyan ederiz teli vermek zorunda kalır geri
Hemde çok ya değişik canlılar
Ay kesinlikle ya bende öyle burda daha rahat kafam ve daha mutluyum keyifliyim eşlerle konuşulmuyor herşey hele ki bunlar
İyiki varız biz beee ay kalkıcam artık sigara içmem lazım 35 dakika yattım yeterli bence
yeter aşko yeter akan aksın geride kalanlar bizimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…