- 23 Mart 2022
- 2.637
- 3.129
- 63
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.441
İnşallah güzel haberler verirsin bize bu ay kuzumBata 2-3,gün kala başliycam kuzum.
Ben ufaktan kaçayrum uykum geliyoi
İyi geceler hepimize
Onlarda ellerinden geleni yapacaklar ve bu ay mutlu haberi alacağız inşallah kuzummmmİnşallah ben elimden geleni bugünde yaptım sıra onlarda ahahahah
Aşkım ben etiketliycem hepiniziSabah etiket bekliyor canısı uyanırım ben yine elbet ama her ihtimale karşın etiketleayrıcaaaa 8:30 u geçme manyak gibi uyanıp seni bekliyorum arama butonu olsa iyi olacak burda böyle olmuyor
Yaa bende yaparken diyorum ahh gençliğim çocukluğum her okul alışverişinde benimde alasım okula gidesim geliyo alsalar giderimAhahaha olsun aşko bunlar güzel şeyler Ya ay kitap kaplama o kadar çok özledim ki çocukluğum geldi aklımabana yolla ben yaparım ahahaha
Ay valla benimki buraya girmeme bile uyuz oluyorVar ya bebeğim yaa ben diyorum ki burdan zor oluyo artıkın whatsapa geçelim
Bütün gün evde tekiz aşko nolcak konuşuyoruz birbirimize destek oluyoruz ❤❤Benim geçen ay testimde gölge var dediniz ya kızlar var dedi öyle farkettim baksana diyorum iyi alıştın sende oraya dedi ahahaha burası bağımlılık yaptı bana resmen ne güzel işte
İnşallah güzel haberler verirsin bize bu ay kuzumİyi geceler bebeğiiiimm
Onlarda ellerinden geleni yapacaklar ve bu ay mutlu haberi alacağız inşallah kuzummmm
Aşkım ben etiketliycem hepinizigeçmemeye çalışacağım kuzum inşallah önceden Facebook’ta titretme özelliği vardı o olsaydı uyutmazdınız
Sabah güzel haberlerle buluşalım o zaman inşallahBen bennn başkada yok galibaaa
Anlamaz onlar ayAy valla benimki buraya girmeme bile uyuz oluyorvalla telefonu alır elimden bilmiyor ki buradaki güzel muhabbeti
Kesinlikle katılıyorum hahahahahaDürtme vardı ahahahah o neydi Ya o olsa bak iyi olur dürte dürte uyandırır dürte dürte test yaptırırdık sözle yazıyla bi yere kadar sizi dürtmek gerekiyor
Ay valla benimki buraya girmeme bile uyuz oluyorvalla telefonu alır elimden bilmiyor ki buradaki güzel muhabbeti
Bütün gün evde tekiz aşko nolcak konuşuyoruz birbirimize destek oluyoruz ❤❤
Valla bende bütün gün evdeyim tekim kızımla oda arkadaşlarıyla dışarda oynuyo siz olmasanız duvarlarla falan konuşurdum herhalde şimdiye kadarOnlar anlamaz biz anlarız bizim dilimizden halimizdentabi canım 6 ay boşa strese gire gire geçirmişim vaktimi 3 aydır buralardayım çok rahat çok keyifli sizlerle
Valla bende bütün gün evdeyim tekim kızımla oda arkadaşlarıyla dışarda oynuyo siz olmasanız duvarlarla falan konuşurdum herhalde şimdiye kadar
Aferin enişteeeğğğ hep böyle olAynen öyle yok sağolsun psikolojime saygı duyuyor salıyor beni şuan bile adı kadar emin sizle yazıştığıma hahahaa
Aa ekşın dıkşın vardı dimi unutmuşuuummmİyiki varız biz beeeay kalkıcam artık sigara içmem lazım 35 dakika yattım yeterli bence
Aferin enişteeeğğğ hep böyle ol
Hah işte tam da bu yüzden burda linçlenmeyeceğimi aksine onaylayıp test yapacağımızı da bildiğim için rahatça paylaştımHeh süpersin aşkobi bitkilere işemediğimiz kaldı onuda yaparız be neler yapmadık bunu es geçmeyiz biz topikçe bu bilgiyi onaylarız
ekmiyoruzzzz üstüne işiyoruzzAnaağğğ çok ilginçmiş ya yarından itibaren arpa ve buğday ekiyorum
gebelik şüphesi olanlar arpa buğdayın üzerine çiş yapıyorlar tutarsa gebelik var demek ve bide hangisi önce filizlenirse bebişin cinsiyeti de oAşko kafam allak bullak zaten
AA lütfen ama
Yarısını anlamadım desem
Aa ekşın dıkşın vardı dimi unutmuşuuummmhaydi gol gol gol yeter herhalde aşko bende dün o kadar yattım valla daha fazla çişimi tutamadım iyi ki varız iyi ki varsınız bebeğim ❤❤
Koş aşko bunu beğenmedim bi daha yapalım deAhahahaçok severim kendisini diyip aşka gelip ikinci değerlendirmeye gidiyormuşum ahahahaha
Hah dürtmeDürtme vardı ahahahah o neydi Ya o olsa bak iyi olur dürte dürte uyandırır dürte dürte test yaptırırdık sözle yazıyla bi yere kadar sizi dürtmek gerekiyor
İnşallah kuzummSabah güzel haberlerle buluşalım o zaman inşallah
Hemde çok ya değişik canlılarAnlamaz onlar aykafaları farklı çalışıyo aşko yazar yazar isyan ederiz teli vermek zorunda kalır geri
Ay kesinlikle ya bende öyle burda daha rahat kafam ve daha mutluyum keyifliyimOnlar anlamaz biz anlarız bizim dilimizden halimizdentabi canım 6 ay boşa strese gire gire geçirmişim vaktimi 3 aydır buralardayım çok rahat çok keyifli sizlerle
İyiki varız biz beeeay kalkıcam artık sigara içmem lazım 35 dakika yattım yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?