Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzımız gülmekten kapanmasın yüzümüzde sadece gülmekten çizgiler olsun inşallah ben gidiyorum kocamıda güldürmem lazım ki yumurtalarımda kahkaha atsın ağızları açılsın hooop gooool
Git güldür kiz ben güldürüp uyutup geldiydimama sayende gülmekten bişey kalmadi hepsi akti gitdi

Ağzımız gülmekten kapanmasın yüzümüzde sadece gülmekten çizgiler olsun inşallah ben gidiyorum kocamıda güldürmem lazım ki yumurtalarımda kahkaha atsın ağızları açılsın hooop gooool
Oyyyy amin amiinnn inşallah kuzum seninde bu enerjin mutluluğun daim olsun bebeğim evet evet onu güldürmen en önemlisiiiii ay inşallah güzel güzel kaynaşırlar yumurtalarınla

Evet aralık içinde ama işte analık yüklendi hemen iyimi diye düşünmeye başladım sen nasılsın
Uyanamıyorum ben uyanıyorum beş dk sonra yine uykum geliyor sabah tekrar kan tahlili vericez bakalım neler olmuş sonra yine okul yolu bana ebebekten hamile yastığı aldım onu çok sevdim belimi rahatlattı sen neler yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…