Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 eylüle bebekli bir ben ekleyebilirsin listeye girmemişim

Oyyyy amin amiinnn inşallah kuzum seninde bu enerjin mutluluğun daim olsun bebeğim evet evet onu güldürmen en önemlisiiiii ay inşallah güzel güzel kaynaşırlar yumurtalarınla

Sabah etiket bekliyor canısı uyanırım ben yine elbet ama her ihtimale karşın etiketle ayrıcaaaa 8:30 u geçme manyak gibi uyanıp seni bekliyorum arama butonu olsa iyi olacak burda böyle olmuyor

Sabah etiket bekliyor canısı uyanırım ben yine elbet ama her ihtimale karşın etiketle ayrıcaaaa 8:30 u geçme manyak gibi uyanıp seni bekliyorum arama butonu olsa iyi olacak burda böyle olmuyor
Var ya bebeğim yaa ben diyorum ki burdan zor oluyo artıkın whatsapa geçelim

Aşko baktım olmuyo tek gecede bu işi halledelim dedim hahhahahhah
Yok bebeğim ya okul var ya yarın kızın odasını falan düzenledik öyle yorgunum ki bildiğin geberiyoring

Aaaa doğru okul başlıyor hadi bakalım hayırlı olsun yeni eğitim yılı haklısın tabi aşko Kolay değil Ben senden o performansı beklerim aşko sonunda kafayı yedi bu gece o buraya gelecek dedi ve gitti değerlendirmeye diye düşünmeye başlamıştım

Var ya bebeğim yaa ben diyorum ki burdan zor oluyo artıkın whatsapa geçelim

Valla ne yalan söyleyeyim teklif etmek benimde aklıma geldi ama eşi buraya kayıtlı olduğunu bilmeyenler falan vardır sorun olur falan diye kabul eden olmaz diyerek söylemedim

Valla ne yalan söyleyeyim teklif etmek benimde aklıma geldi ama eşi buraya kayıtlı olduğunu bilmeyenler falan vardır sorun olur falan diye kabul eden olmaz diyerek söylemedim
Benim ki bilmiyo ama bilmesine ne gerek var sanki biz onların her yaptığını biliyoz mu hıııhh

Sağol bebeğim inşallah ❤ daha kitap kaplama olayları var 2 güne perte çıkarım aşko yoksam anlayın ki yorgunluktan nalları diktim

Sağol bebeğim inşallah ❤ daha kitap kaplama olayları var 2 güne perte çıkarım aşko yoksam anlayın ki yorgunluktan nalları diktim

Ahahaha olsun aşko bunlar güzel şeyler Ya ay kitap kaplama o kadar çok özledim ki çocukluğum geldi aklıma bana yolla ben yaparım ahahaha

En güzeli aşko anlıycağını bilsem söylerim de anlamaz ki azacuk ayu olur kendisi

Benim geçen ay testimde gölge var dediniz ya kızlar var dedi öyle farkettim baksana diyorum iyi alıştın sende oraya dedi ahahaha burası bağımlılık yaptı bana resmen ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…