- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.461
Bu da iyi olabilir kafamızı başka bişeye torarsak bakarız ki bebişler kendiliğinden gelir haM mucizeOldu aşko acilen o bilgiyi kaldır bak bizim topik ottan buğdaydan bebeği bırakıp ticarete atılacak
Ayy okumama gerek kalmadı hahaha gidiyorum arpa buğday ekicem tutmayın beniiiğğğHah işte tam da bu yüzden burda linçlenmeyeceğimi aksine onaylayıp test yapacağımızı da bildiğim için rahatça paylaştım
ekmiyoruzzzz üstüne işiyoruzz
gebelik şüphesi olanlar arpa buğdayın üzerine çiş yapıyorlar tutarsa gebelik var demek ve bide hangisi önce filizlenirse bebişin cinsiyeti de oarpa önce filizlenirse erkek, buğday önce filizlenirse kız
Günümüz geçince işeyip bekşicezŞunu anlamadim şimdi çişi yapip 10-15gün bekliycezmi
Koş aşko bunu beğenmedim bi daha yapalım deyada direk atla üstüne açıklamaya gerek yok görüyorsunuz hahahhaha
Allah yaratmış saygı duyuyoruz işte Yaradan dan ötürü ❤Hah dürtmeaynen valla Allahtan yok yoksa uykular bile haram olurdu bana
İnşallah kuzumm
Hemde çok ya değişik canlılar
Ay kesinlikle ya bende öyle burda daha rahat kafam ve daha mutluyum keyifliyimeşlerle konuşulmuyor herşey hele ki bunlar
yeter aşko yeter akan aksın geride kalanlar bizimdir
Bu da iyi olabilir kafamızı başka bişeye torarsak bakarız ki bebişler kendiliğinden gelir haolaya iyi yönünden bakmak lazım
Vuhuuu sizi gidi antepliler siziiiiYok canım yeter bugünlük bana bugerçi bizim işler belli olmuyor gece uyurken uyanıp ekşınlanıyoruz bazen aşko biz bi değişiz ifşa etmiyeyim kendimi ahahaha neyse sigara içiyorum dur boğazımda kalmasın
Aşkım önce ekicem sonra işiycemHah işte tam da bu yüzden burda linçlenmeyeceğimi aksine onaylayıp test yapacağımızı da bildiğim için rahatça paylaştım
ekmiyoruzzzz üstüne işiyoruzz
gebelik şüphesi olanlar arpa buğdayın üzerine çiş yapıyorlar tutarsa gebelik var demek ve bide hangisi önce filizlenirse bebişin cinsiyeti de oarpa önce filizlenirse erkek, buğday önce filizlenirse kız
Hah dürtmeaynen valla Allahtan yok yoksa uykular bile haram olurdu bana
İnşallah kuzumm
Hemde çok ya değişik canlılar
Ay kesinlikle ya bende öyle burda daha rahat kafam ve daha mutluyum keyifliyimeşlerle konuşulmuyor herşey hele ki bunlar
yeter aşko yeter akan aksın geride kalanlar bizimdir
Aşko lazım onlar aman diyimAllah yaratmış saygı duyuyoruz işte Yaradan dan ötürü ❤yoksa dalasım geliyo hahahhaha
Vuhuuu sizi gidi antepliler siziiiihelal aşko helal maşallah aşko Rabbim korusun sizi inşallah ❤❤
Ahahah inşallah aşkımSeni biz tahminen 09:00 da kan vermeye göndericez şimdiden dürtüyoruuumm aşko ahahaha
Kim Antepli kızzzVuhuuu sizi gidi antepliler siziiiihelal aşko helal maşallah aşko Rabbim korusun sizi inşallah ❤❤
Ahahah inşallah aşkımYapma kız gıdıklanıyorum
Ay aşko tam iyi geceler yazmaya girmiştim sen yazmışsınAhahah hadi yat sen aşko artık sabah uyanıp bize çift cicili bicili çizgiler gösterceksin daha
Ay aşko tam iyi geceler yazmaya girmiştim sen yazmışsınAy inşallah bebeğim iyi geceler hepinize, öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?