- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.501
Kalabalık bebeğim çok fazla insanın kafası kaldırmıyo bazen gerçekten. Şimdi oturduğum yer daha merkeze uzak daha sakin bi yere gidince kafam kazan gibi dönüyorum evde durmaya sessizliğe öyle alışmışım kiAh İstanbul güzel kızama ben İstanbul için hep yaşanılası değilde gezilip görülesi yer derim kalabalık trafik ses gürültü alışık olmayınca tabi öyle diyorum Yani alışınca her yer güzel elbet
Benimde öyle ama aynen kafa dinliyoruz aşkoKışın ruhum daralıyor erkenden akşam oluyor falan bende sevmiyorum ama biraz duruluyoruz kafamı dinliyorum sanki yaz gibi hareketli olmuyor ya
Kalabalık bebeğim çok fazla insanın kafası kaldırmıyo bazen gerçekten. Şimdi oturduğum yer daha merkeze uzak daha sakin bi yere gidince kafam kazan gibi dönüyorum evde durmaya sessizliğe öyle alışmışım ki
Benimde öyle ama aynen kafa dinliyoruz aşkokış için zengin mevsimi diyorum ben paran olcak oturcan evinde dert yok tasa yok ohh mis alcaksın kahveni battaniyeyi yağmur kar izliycen en sevdiğim yanı bu kışın
Evet işte beni de pandemi çarptı aşko hiç çıkasım gelmiyo ilk başlarda markete bile gitmek istemiyodum sürünerek gidiyodumİşte bundan bahsediyorum okadar haklısın ki ah şu pandemiden sonra geçen yaz çıkıyorduk ama bu kadar değil bu sene tam açıldık ayak uydurduk ama öyle alışmışımki evde durmak istemeyen ben dışarı çıkarken yine mi Ya der oldum
Evet işte beni de pandemi çarptı aşko hiç çıkasım gelmiyo ilk başlarda markete bile gitmek istemiyodum sürünerek gidiyodum
Ben ben benbi müddet çok tedbirli davrandığım İçin çıkmıyorum sanıyorlardı sonra sonra yememeye başladılar gelmeler gitmeler olunca ahahahaha
bende bende çok şükür olmadık korona falan bi eşim oldu ben oldumsa da bilmiyorum olduysam bu yaz yalova da oldum
Alaplıyıyım aşko benKüçük şehrimde akraba çıkıcaz biz dur bakalımben evlendikten sonra Kozludayım aşko babamlar inağzında Sen neresinden
Töbe estağfirullah Allah korusun kız❤Aman olma olma Allah korusunben olmadım olmadım bu yaz kurban bayramından hemen sonra ilk defa oldum gittim geri geldim resmen
Alaplıyıyım aşko ben
Töbe estağfirullah Allah korusun kız❤bende gittim gibiydi ama yok ya ben tam gitmedim yarı yoldan döndüm
Aşko ben eşimin işi dolayısıyla şuan balıkesir deyim izinde gelicem ama. Bende ereğli bide Zonguldak merkez dışında pek bi ilçesine gitmedim kiAşko benim bi Alaplıya yolum düşmedi Ya kız her ilçeye gittim bi orası kaldı merak ederim orayı hep sürekli bi ara oraya gidelim diyorum nasip olmadı bi türlü ama sen buralara gelirsen valla görüşelim kız
Ooo Allah korumuş kuzum Rabbim bi daha göstermesin ❤Aman çok şükür geldi geçti ama etkisi uzun sürdü bir daha gelmesin3 kilo verdim 7 günde o derece etkiledi
Aa benide kaçırın görüşürsenizAşko benim bi Alaplıya yolum düşmedi Ya kız her ilçeye gittim bi orası kaldı merak ederim orayı hep sürekli bi ara oraya gidelim diyorum nasip olmadı bi türlü ama sen buralara gelirsen valla görüşelim kız
Aşko ben eşimin işi dolayısıyla şuan balıkesir deyim izinde gelicem ama. Bende ereğli bide Zonguldak merkez dışında pek bi ilçesine gitmedim kiiyi sen her yerini gezmişsin bu arada alaplının öyle çok bi albenisi yok
Aa benide kaçırın görüşürsenizözgür irademle gelemiyorum kocam var en iyisi kaçırın hahhahaha
Yaa canımsın inşallah bebeğim ya sende gel eşinle bebişinle beklerimValla misafirim olabilirsiniz aşkoal kocanı evladını buyur gel
Ooo Allah korumuş kuzum Rabbim bi daha göstermesin ❤hiç yemek yedirmiyo ama bende yiyemedim koronaydıysam emin değilim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?