Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkek koçlar tamamen farkli,iyi ki zıt olmuşsunuz,ayni olsaydınız anlaşmaniz zor olurdu,ablam da koç ben de
Farkli huylarimiz var,ablam iş yaparken hep beni çalıştirir elinin altinda şunu getir bunu getir falan
Ben asla ve asla kimseye şu işi yap yardim et falan diyemem,hastayken bile yatak döşek yatarim yine de kendi işimi kendim görürüm
Kv neden bana haber etmedin falan der yardim ederim söylermiyim asla

Ayy sen bensin aşko benim kv yokta ama kimseden yardım istemem aman aman

Uyuyakalmışım canım ya Olsun aşko bu ay nasip değilmiş ama kimyasal gebelik yaşadın biliyo musun tamda böyle işte üzülmek yok kuzum bu harika bi haber bir problem olmadan bebiş sahibi olabildiğini bil ve önümüzdeki ay işin daha kolay Rabbim güzelleştiriyor

Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)

Ben bir gölge görüyorum ama canım net bişeyde diyemiyorum kaç gün var bekle sen biraz daha kuzum

Evet ya eşim bazen kızıyor neden anneme soylemedin gelsin yardim etsin
Nayirrr söylememmmm diyip yolluyorum

Aşkolar tamamen doğrusunu yapıyorsunuz ve bizde aynıyız kv iyidir hoştur ama ondan hiç bişey istemem daha bir kere bile hasta olduğumuzda yanımıza çağırmadım çok geleyim dedi ben gelme boşuna senlik bişey yok ben yapıyorum sorun yok hallediyoruz diyorum eşimde çok derdi ilk başta grip olurduk mesela çok kötü ikimiz annemi çağırayım seninde halin yok gelsin yemek falan yapar diye asla dedim istemiyorum kimseye ihtiyacımız yok hasta olduğumuzda onlar koşacaksa bişey olduğunda onlara söyleyeceksek biz niye evlendik her şeyi iki kişi yaparız dedim hepte böyledir Yani

Yaptım ben ama negatif sanırım. Elli açıdan foto çektim neredeyse. İnceden sızı şeklinde çizgi var gibi yok gibi. Gözüm mü oyun oynuyor bilmiyorum ama yiter yaa :)
Kuzum silik bi çizgi görüyorum ama çok silik bi kaç gün daha bekleyip yapsan iyi olur sonra kalbimiz kırılıyo ya inşallah bebeğin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…