Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahahahahaaha🤣🤣🤣 aşko ben dün o msjı arkalarda bırakmıştım sen niye çıkarıyorsun kız böyle yaparsak tabi manşetleriniz ahahahahha🤣🤣🤣🤣
ahahahahah napıyım yetişemiyorum artık geriden geliyorum 🤣🤣🤣 idare ediverin azıcık🤣🤣🤣 zaten cuma gelmek bilmiyor stres doluyum 🤣🤣🤣
Aslında çok basit anlatın be kadınlar kulübü diye bir yer var kadınlar arası muhabbet bilgilendirme falan içeriyor diyiverin işte 🤣🤣🤣
ben onu anlatanaaa kadaaar o da anlayanaa kadar en temizi anlatmamak görürse söyleriz 🤣🤣🤣 sonra bana bi dünya dırdır gidiyon orda saçma şeyler okuyon geliyon burda kuruntu yapıyon vs vs uğraşamam 🤣🤣🤣
Benim için sorun yok be ben söylerim görür sorarsa görmez sormazsa gerek yok bilmesede olur yani 🤣🤣🤣
bencede sormazsa gerek yok herşeyide bilmesin 🤣🤣🤣

Askolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @Fang Demgey3 Demgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @asunny @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Niqu Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis 😃 döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Ayy kuzum inşallah aşılamaya gerek kalmaz ❤❤🤲🏻🤲🏻 asıl o sıvı ne sıvısıymış ki asistana gösterdi merakım depreşti şuan da 😍

Askolarim @sultansultan90 @Gzmyts53 @Fang Demgey3 Demgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @asunny @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Niqu Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis 😃 döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.

Aşko inşallah gerek kalmadan bebiş gelir çünkü çok var öğle aşılama İçin çatlatma iğnelerini olup aşılamayı tamamlamadan hamiş kalan🥰🌸🤲🏻 Güzel gidiyorsun hadi bakalım hayırlı haberlere🧿❤️

Bence başka kimse okumasın 🤣🤣🤣 bence yaşı çok küçük ondan dolayı herşeyi yoğun yaşıyor kız daha ergen ya birde çocuk yapmış yazık

evet kuzum gölge belliydi sanırım kimyasal oldu benimde aklıma geldi 😔 yok kuzum iyiyim artık sabah üzüldüm biraz ama şimdi iyiyim amin inşallah kuzummm Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda versin inşallah 🌸❤️
tabiki insan her seferinde üzülüyor bekliyoruz sonuçta amiin amiinn hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin 🌸❤️

Kuzum inşallah hiç birşeye gerek kalmadan bebiş gelir 😍❤️ Ay inşallah regl gelmez de bebek gelir ya ❤️😍😍

Hadi hayırlısı canım..belkide bir mucize olur😍

ahahahahah napıyım yetişemiyorum artık geriden geliyorum 🤣🤣🤣 idare ediverin azıcık🤣🤣🤣 zaten cuma gelmek bilmiyor stres doluyum 🤣🤣🤣

ben onu anlatanaaa kadaaar o da anlayanaa kadar en temizi anlatmamak görürse söyleriz 🤣🤣🤣 sonra bana bi dünya dırdır gidiyon orda saçma şeyler okuyon geliyon burda kuruntu yapıyon vs vs uğraşamam 🤣🤣🤣

bencede sormazsa gerek yok herşeyide bilmesin 🤣🤣🤣

Ahahaha tercih sizin aşkolar buraya girmenize kimse kızmasın engel olmasınlar yeter bana çok alıştım size aman diyim🤣🤣🤣🤣🤣

ayyy inşallah aşılamalara gerek kalmadan gelir bebişin sağlıkla 🌸❤️ çünkü baya var aşılamalara bu süreçlerde hamile kalanları çok duydum hadi inşallah 🌸❤️

Evetttt valla bomba gibi dönüyorum sahalara 😍😍 atlattım o üzülme Faslı’nı hemen bitsin şu regl ekşınlar başlasın istiyorum 🤣🤣😍❤️ Bu ay farklı değerlendirme yapayım diyorum aşko sen nasıl değerlendiriyorsun bu ay
R Random3 taktiği uyguluyorum bu ay 9. 10. Ve 12.13.Günlerde ekşın dıkşın yapcam aşko hatta 14 15 16 Allah ne verdiyse 🤣🤣🤣🤣 bide eşime zorla keçi boynuzu özü yediriyorum o unutuyo 🤣🤣🤣 bende yiyorum bakalım keçi boynuzu özü iyi geliyormuş özellikle erkekler için kuzum

Ahahaha tercih sizin aşkolar buraya girmenize kimse kızmasın engel olmasınlar yeter bana çok alıştım size aman diyim🤣🤣🤣🤣🤣
yoook öyle bi dünya bende alıştım valla hayır girme derse diyelim 2 gün girmem dır dır tepesinde konusurum yürü git arkadaşlarına yaz der kendi bilir valla 🤣🤣🤣

Amin inşallah kuzum isteyen herkese ❤️🌸 sen nasılsın bebeğim nasıl gidiyor bebişli günler 😍❤️
valla uykum geliyor hep bi yatsam tüm gün uyurum bide bel ağrım çok fazla cuma kontrolüm var her ne kadar sevinsemde bi yanım duada inşallah sağlıklı süreçtir diye keseyi görene kadar içimdeki kuşkuyu atamıyorum malesef ❤️

Hemen Cem Yılmaz’ın akrabası _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bizi güldür 🤣🤣🤣🤣

Aşko başlık milletin dırdır yapan kocası biz yazmadık bizim kocamızda değil çok şükür boşverin🤣🤣 ama karım çok dırdır yapıyor diye başlık görürseniz hemen etiketleyin dikkatimi çekebilir neden çünkü bizimkilerden biri olur nemelazım denk gelir falan lan bu başlığı hangimizin kocası açtı diye düşünürüz ahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bende burdan çok geriden geliyorum ya kaçırdığım çok mesaj vs var batları kaçırdım mesela en son yine 🤣🤣🤣 burdan yazması zor oluyo bide herkes yazdıklarımızı okuyo ya kızlar 🤣🤣🤣🤣 neyseki essah isimlerle değiliz yoksa aman Ya Rabbi 🤣🤣🙈

R Random3 taktiği uyguluyorum bu ay 9. 10. Ve 12.13.Günlerde ekşın dıkşın yapcam aşko hatta 14 15 16 Allah ne verdiyse 🤣🤣🤣🤣 bide eşime zorla keçi boynuzu özü yediriyorum o unutuyo 🤣🤣🤣 bende yiyorum bakalım keçi boynuzu özü iyi geliyormuş özellikle erkekler için kuzum
Aşko çok erken değil mi o günler ya sonrasında yumurtlama olursa 🤔🤔 ay bende bu ay eşime yedirmeye çalıştım ama zar zor yani tadını hiç sevmiyor ama önümüzde ay iyice düzenli yedircem inşallah iyi gelir bende duydum çok iyi geldiğini hatta bugünden başlarım yedirmeye 🤣🤣

Aşko başlık milletin dırdır yapan kocası biz yazmadık bizim kocamızda değil çok şükür boşverin🤣🤣 ama karım çok dırdır yapıyor diye başlık görürseniz hemen etiketleyin dikkatimi çekebilir neden çünkü bizimkilerden biri olur nemelazım denk gelir falan lan bu başlığı hangimizin kocası açtı diye düşünürüz ahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣 Heeehh kesin o benimki çıkar kesin 🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X