- 27 Mayıs 2022
- 1.465
- 987
- 53
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.781
Amin canim insallahKuzum sağ salim atlat bu dönemi inşallahsen sağlıklı ol iyi ol sağlıkla huzurla bebiş haberini vereceksin inanıyorum ❤❤
İnşallah kuzum hepimizden inşallah ❤Ahahhaahh kız yine yazmasaydın bari
inşallah bu ay güzel haber alırız senden bebeğiiiiimm
Ayyy ölüyorum gülmektenAllah senide güldürsün bebeğim ya ❤
Ahahahha aynen aşko savunman hazır olsunAhahaha bak bu çok mantıklısenin ne işin vardı oralarda derim şaka bi yana yakın çevrem dışında komşudur akrabadır kimseye söylemedim herkes hala biz yapmıyoruz sanıyorlar o yüzden benden kimse şüphelenmez
ahahahah işte bunu yapacağım galibasoran olursa biz yapmıyoruz demeye devamke oluncada aşko sürpriz oldu nasıl oldu anlamadım ki korunuyoduk dersin
Hiç anlaşılır yazmamışsın aslında bence anlamazlarAhahaha amin hep gülelim aşko durdu durdu gerideki msjlarımı ifşaladı ahahahaha
15 gün mü geçmiş yumurtlamadan onu da anlamadı. Son letü nedir en yenisiDur ben anlamadım tane tane anlat rahimdeki ne sıvısı. Neden letu ile başlıyor klomen falan değil bir de nereye gittin aşılama ücretsiz oldu
15 gün mü geçmiş yumurtlamadan onu da anlamadı. Son letü nedir en yenisi falan mı demek istediAskolarim @sultansultan90 G Gzmyts53 @FangDemgey3 @bitliKedi Mucizemmm16 Ginnys @Lale95 _Umutlu_Pozitif_ @Niqu ve diger arkadaslarim. Dr kontrolünden ciktim yumurta falan yok catlamis döngü günüm 15. Az bi miktar sivi vardi karin icinde hatta asistan kıza gosterdi. Dr bana Biraz daha sabretmeni istiyorum dedi. Adet olma bebek bekliyorum senden ama olursanda eğer uzulme son letu tedavisini uyguluycam dedi ve regl gunume göre ekim sonu, kasım gibi aşılama yapicam dedi. Letu kullanmam gerekliymis çünkü prosedürleri o sekildeymis ucretsiz asilama olacagi icin 3 kutu kullanmam gerekliymis.
Ahahahha aynen aşko savunman hazır olsunbenim kimse bilmiyor aşko sadece siz onun dışında en yakınlarım bile bilmiyor hala istemiyoruz zannediyorlar bizi bilseler susmazlar ki boşver bilmesinler
ahahahah işte bunu yapacağım galiba
Yap zaten aşko hepimiz yapalım neyimiz eksik süprayz bebekleri olanlardan Allah AllahAhahahha aynen aşko savunman hazır olsunbenim kimse bilmiyor aşko sadece siz onun dışında en yakınlarım bile bilmiyor hala istemiyoruz zannediyorlar bizi bilseler susmazlar ki boşver bilmesinler
ahahahah işte bunu yapacağım galiba
Hiç anlaşılır yazmamışsın aslında bence anlamazlar
Benim eşim nefret eder pekmez tarzı şeylerden bi ara öğürüyordu yerkenKız bizimki sevdi aslinda ama unutuyoruz hep. Bide rejimde suan. Diyoki 2-3 kasik yerdim aslinda.
Kız valla birde onlarla uğraşamam zaten stresli bir dönemAynen aynen bilmeyince hani niye olmadı halen kız diye sormuyor kimse
Ay aşko inşallah ya bazen boşluğa düşüyorum sanki hiç olmayacak gibi yoruldum gibi ama sonradan da o kadar aylar yıllar deneyip sonunda mutlu haberi alanları görünce de umutlanıyorumYap zaten aşko hepimiz yapalım neyimiz eksik süprayz bebekleri olanlardan Allah Allah
Neyse ben bi tatlı kaşığı vermeye devamkeBenim eşim nefret eder pekmez tarzı şeylerden bi ara öğürüyordu yerkenson bi kez deneyelim dedigi icin mecbur yemek zorunda kaldı 1 yemek kaşığı yedi her gün bazen 2 yemek kaşığı kadar
Öncelikle çok geçmiş olsunKız sana bisi diyimmi anasinifi ogretmeniyim kac sene ogretmenlik yaptim sonra biraktim. 2 yil once kızım kaza gecirdi skntili döneme girdim. Suan psikolojik olarak hic bir (öğrenci) kabul edecek gibi degilim. Devam etseydim meslege eminimki skntili gecerdi benim icin korkularim var sanki hep bisey olacak gibi. Olsun herseyden haberin oluyo bide oyle bak olayasorumlulugun yok en azindan
Kız asma o suratınıKız valla birde onlarla uğraşamam zaten stresli bir dönem
Ay aşko inşallah ya bazen boşluğa düşüyorum sanki hiç olmayacak gibi yoruldum gibi ama sonradan da o kadar aylar yıllar deneyip sonunda mutlu haberi alanları görünce de umutlanıyorumAma gerçekten beklemiyorduk sürpriz oldu diyenlerden olmak isterdim
Ay ne iyi doktor yaaa kimisine böyle motive ediyor işte anam maşallah4 sefer hatta kapidan bile cikarken bu ay hamile kalcan diyor. Asistana anlatiyor bak saglikla yumurtlama goren lh pikleri pozitif cikan bi danışanimiz diye
Ayy sende mi öğretmensin bebeğim yerüümKız sana bisi diyimmi anasinifi ogretmeniyim kac sene ogretmenlik yaptim sonra biraktim. 2 yil once kızım kaza gecirdi skntili döneme girdim. Suan psikolojik olarak hic bir (öğrenci) kabul edecek gibi degilim. Devam etseydim meslege eminimki skntili gecerdi benim icin korkularim var sanki hep bisey olacak gibi. Olsun herseyden haberin oluyo bide oyle bak olayasorumlulugun yok en azindan
Bencede kesinlikle anlamazlarBende öyle düşünüyorum bayağı kısalttım shahahah
Kız valla birde onlarla uğraşamam zaten stresli bir dönem
Ay aşko inşallah ya bazen boşluğa düşüyorum sanki hiç olmayacak gibi yoruldum gibi ama sonradan da o kadar aylar yıllar deneyip sonunda mutlu haberi alanları görünce de umutlanıyorumAma gerçekten beklemiyorduk sürpriz oldu diyenlerden olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?