Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süper mi aşko hergün psikolojik savaşlara giriyorum
Yaz anam yaz rüyalarıma giriyor hergün
Kız sana bisi diyimmi anasinifi ogretmeniyim kac sene ogretmenlik yaptim sonra biraktim. 2 yil once kızım kaza gecirdi skntili döneme girdim. Suan psikolojik olarak hic bir (öğrenci) kabul edecek gibi degilim. Devam etseydim meslege eminimki skntili gecerdi benim icin korkularim var sanki hep bisey olacak gibi. Olsun herseyden haberin oluyo bide oyle bak olaya sorumlulugun yok en azindan

iki dakikada kurdu senaryoyu zaten senin lafını yapan kişi de bu topicler de geziyorsa onunda çocuğu olmuyordur o zaman aşko oda ondan buralardadır rahat ol

Ahahaha bak bu çok mantıklı senin ne işin vardı oralarda derim şaka bi yana yakın çevrem dışında komşudur akrabadır kimseye söylemedim herkes hala biz yapmıyoruz sanıyorlar o yüzden benden kimse şüphelenmez

Yakin sayiliriz asko 2 saatlik yol batı karadeniz bende düzce

Ayyy benim de asla yardım istememek gibi bi huyum var, hiçbir konuda.. ama bu çok yıpratıcı bişey aslında.

Hangi sıvı belki yine görürüm Ya ben ne zaman yumurtladım yada yumurtlayacak mıyım yaaaa sıvı mıvı gelmiyor normalde bu aralar ben hep ıslak olurum ne bu ya
Kız karin icinde o sıvı yabanci yerde degil kuştan cikmadi icerde kaldi askom bak benimde catlamis yumurtam ama akinti miktarim gram degismedi

soran olursa biz yapmıyoruz demeye devamke oluncada aşko sürpriz oldu nasıl oldu anlamadım ki korunuyoduk dersin

Ahahhaahh kız yine yazmasaydın bari
Allahtan ki ay kendi kendine kapalıyı yoksa ben asla kapatamıyorum aşko ayy inşallah bebeğim
inşallah bu ay güzel haber alırız senden bebeğiiiiimm

Dur ben anlamadım tane tane anlat rahimdeki ne sıvısı. Neden letu ile başlıyor klomen falan değil bir de nereye gittin aşılama ücretsiz oldu

Ahh kuzum Allah hiçbir kaza bela vermesin bi daha

Kız karin icinde o sıvı yabanci yerde degil kuştan cikmadi icerde kaldi askom bak benimde catlamis yumurtam ama akinti miktarim gram degismedi

Aşko valla korkuyom bu ay yumurtlayaman tavuk olarak değiştircem nickimi bir gün akıntıyla yumurtlanırmı ya geç yumurtlama olmasın erken olduysa çok sevinirim ama geç yumurtlama beni strese sokar adet gecikir yumurtladığımıda anlamam bu ay anlamsız vücudum sizinle strese sokarım eczanelerde test bırakmam

Ayyy ölüyorum gülmekten Allah senide güldürsün bebeğim ya ❤

ahhh canımm çok üzüldüümm anlatamam gözlerim doldu rabbim size güç kuvvet sabır versin inşallah bu son olsun Rabbim hayırlısyla sağlıklı gebelik nasip etsin inşallaah
Bende sabahtan beri agliyorum canim ama elimden birsey gelmiyor coj uzuldum ignemi yaptilar serum takili suan bu gece burdayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…