Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asko nerelisin ben kacirdim söz komsumda ciksan dedikodu yapmam benimde cocugum olmuyo

İnanki umudum o yönde. İnsallah

Mucizelere ihtiyacimiz var sen nasilsin bu arada nasil oldun

Yaa doktor her gitmeme bu ay umutluyum senden diyor ama bakalim
Ben toparlanıyorum..doktora gitdim temiz dedi bana..adetimi bekliyorum.Ara sıra düşünüyorum acaba testleri yaptırayımmı sebebini öğrenmek için..kafam karışık

Adam enerji patlaması yaşamasın aşko dikkat et bak adetin bitmesine yakın yedirmeye başla bari kazaya kurban gitme
Ay yaşasın ya benim canıma minnet yok aşko anca ya ben adet bitimiyle ekşına başlıycam ondan dolayı
hiç sorma susam kadar haliyle koca bünyeyyi sarsıyor valla aman o sağlıklı olsunda ağrısıda uykusuda başımüstüne inşallah kuzum bende hepimiz için aynı duayı ediyorum
ay sizi yesinlerrrr amin amin kuzum onlar sağlıklı olsunda en önemlisi o

Kesinlikle iyi geliyor bide cinsel isteği artırıyor ya istesen de kurtulamicaksin ahdhshhd gerçi sende yiyormussun kiiizz
Ben yiyorum da aşko bana etki etmedi henüüüz 2 haftadır yiyorum ben kuzum asıl sebebim kansızlık için yiyorum sabah verdim işe gitmeden önce dün gece ekşın dıkşın yapmadık sabah götürdüm gece yedin mi diyorum yok diyo yesem zaten kaçamazdın elimden dedi

Ben hamile kaldığım ay eşim yedi ne çektim yav

Asko nerelisin ben kacirdim söz komsumda ciksan dedikodu yapmam benimde cocugum olmuyo
Kız valla bizimkiler burayı keşfetmesin valla çok fena olur

Ben bi kuyuya bi kere düşerim aşko ikinciyi atlamam gerilerde var ahahahahaha bütün msjlarımı güncelliyorsun böyle olmaz yahu Gresunluyum Zngldakta yaşıyorum aşko kısaltınca küçük görünür belki ahahaha

Ahahahah şu günde olsun bu günde derken aşko ayı kapattın ay inşallah bu ay hepimizin ki tutar

Hemen bakıyoring bakiyim nasıl dır dır ediyormuş R raainbow
kııızz anaaa dırdırcı kaldı ya ismim az ama öz konuşuyorum ben
kız sorma tanıdık biri denk gelse kesin ele verdik kendimizi bide ben kimseye söylemedim hamileliği bak bak elaleme söylüyor bize söylemiyor derler sonra çek dur çeneleriini

Hee ay bende korkuyorum valla bende yazdım ya dün iyice yakayı ele veriyoruz hayırlısı kaçıp whatsapa geçelim eyy ahaliii duyun sesimizi

iki dakikada kurdu senaryoyu zaten senin lafını yapan kişi de bu topicler de geziyorsa onunda çocuğu olmuyordur o zaman aşko oda ondan buralardadır rahat ol

Hee ay bende korkuyorum valla bende yazdım ya dün iyice yakayı ele veriyoruz hayırlısı kaçıp whatsapa geçelim eyy ahaliii duyun sesimizi

Ahahahah aman bizim msjlara kimse yetişemez baksana dünden bu güne bakmayan bile bulamıyor ahahaha ama geçersek ben okeyim Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…