- 29 Mart 2022
- 6.036
- 5.659
- 148
- 35
- Konu Sahibi Mucizemmm16
-
- #7.741
Asko nerelisin ben kacirdim söz komsumda ciksan dedikodu yapmam benimde cocugum olmuyoYa sorma bide dün kendimi ifşaladım memleket mahalle ne varsa yazdım bi tanıdık denk gelip okusa ne yaptığımı nereye gittiğimi hep konuştuk Ya kızparçaları birleştirir vallah bu bizim komşu ahanda çocuğumu olmuyormuş kulüplerde çare arıyoo bak bak görüyonuzmu diye bir avuç içi şehirde dedikodumu çıkarırlar inanki ben etrafımda sağlıklı birey görmediğim için
Ben toparlanıyorum..doktora gitdim temiz dedi bana..adetimi bekliyorum.Ara sıra düşünüyorum acaba testleri yaptırayımmı sebebini öğrenmek için..kafam karışıkİnanki umudum o yönde. İnsallah
Mucizelere ihtiyacimiz varsen nasilsin bu arada nasil oldun
Yaa doktor her gitmeme bu ay umutluyum senden diyor ama bakalim
Ay yaşasın ya benim canıma minnetAdam enerji patlaması yaşamasın aşko dikkat et bakadetin bitmesine yakın yedirmeye başla bari kazaya kurban gitme
ay sizi yesinlerrrrhiç sorma susam kadar haliyle koca bünyeyyi sarsıyor valla aman o sağlıklı olsunda ağrısıda uykusuda başımüstüneinşallah kuzum bende hepimiz için aynı duayı ediyorum
Ben yiyorum da aşko bana etki etmedi henüüüzKesinlikle iyi geliyorbide cinsel isteği artırıyor ya istesen de kurtulamicaksin ahdhshhd gerçi sende yiyormussun kiiizz
İnsallah askommmHiç gerek kalmayacak eminim aşko
Dualarımdasın
Süper mi aşkoOo super asko.
Bu çok iyi birşey bence de moral veriyor insanaİnsallah askommmay ben bi sevindirik oluyorum doktora gidince be doktorum cok pozitif ondan galiba
Ben hamile kaldığım ay eşim yedi ne çektim yavBen yiyorum da aşko bana etki etmedi henüüüz2 haftadır yiyorum ben kuzum asıl sebebim kansızlık için yiyorum sabah verdim işe gitmeden önce dün gece ekşın dıkşın yapmadık sabah götürdüm gece yedin mi diyorum yok diyo yesem zaten kaçamazdın elimden dedi
Asko nerelisin ben kacirdim söz komsumda ciksan dedikodu yapmam benimde cocugum olmuyo
Kız valla bizimkiler burayı keşfetmesin valla çok fena olur
Ahahahah şu günde olsun bu günde derken aşko ayı kapattınKuzum normalde 26 günde bir regli oluyorum 2 aydır 28 günde bir olmaya başladım bakalım bu ay nasıl olucak bilemiyorum ki o yüzden 26 günde bir gibi düşündük ama garanti olsun diye 15. Günde dedik hatta 14 15 16. Günler olsa fena olmazgaranti olayını zirveye taşımak için
kııızz anaaa dırdırcı kaldı ya ismim
kız sorma tanıdık biri denk gelse kesin ele verdik kendimizi bide ben kimseye söylemedim hamileliği bak bak elaleme söylüyor bize söylemiyor derler sonra çek dur çeneleriiniYa sorma bide dün kendimi ifşaladım memleket mahalle ne varsa yazdım bi tanıdık denk gelip okusa ne yaptığımı nereye gittiğimi hep konuştuk Ya kızparçaları birleştirir vallah bu bizim komşu ahanda çocuğumu olmuyormuş kulüplerde çare arıyoo bak bak görüyonuzmu diye bir avuç içi şehirde dedikodumu çıkarırlar inanki ben etrafımda sağlıklı birey görmediğim için
Hee ay bende korkuyorum vallaYa sorma bide dün kendimi ifşaladım memleket mahalle ne varsa yazdım bi tanıdık denk gelip okusa ne yaptığımı nereye gittiğimi hep konuştuk Ya kızparçaları birleştirir vallah bu bizim komşu ahanda çocuğumu olmuyormuş kulüplerde çare arıyoo bak bak görüyonuzmu diye bir avuç içi şehirde dedikodumu çıkarırlar inanki ben etrafımda sağlıklı birey görmediğim için
Allahtan ki ay kendi kendine kapalıyı yoksa ben asla kapatamıyorum aşkoAhahahah şu günde olsun bu günde derken aşko ayı kapattınay inşallah bu ay hepimizin ki tutar
4 sefer hatta kapidan bile cikarken bu ay hamile kalcan diyor. Asistana anlatiyor bak saglikla yumurtlama goren lh pikleri pozitif cikan bi danışanimiz diyeBu çok iyi birşey bence de moral veriyor insana
Ama bence sende bu döngüde aşılama olmadan gebe kalırsın gibi geldi
Mucizemmm16 best kankam o sivi yumurta catladiktan sonra akan siviymis azda olsa kalmis
Ya sorma bide dün kendimi ifşaladım memleket mahalle ne varsa yazdım bi tanıdık denk gelip okusa ne yaptığımı nereye gittiğimi hep konuştuk Ya kızparçaları birleştirir vallah bu bizim komşu ahanda çocuğumu olmuyormuş kulüplerde çare arıyoo bak bak görüyonuzmu diye bir avuç içi şehirde dedikodumu çıkarırlar inanki ben etrafımda sağlıklı birey görmediğim için
Hee anladım aşko ne ilginç şeyler öğreniyoruz kanka gittikçe yumurtlama olayları tuhaflaşıyoMucizemmm16 best kankam o sivi yumurta catladiktan sonra akan siviymis azda olsa kalmis
Kesinlikle ya sonra biz çok konuşuyor oluyoruz asıl onlar az konuşuyorlar valla ben konuşmadan duramamayyy onlarda bazen çok çok anlatmadan konuşmadan anlamıyorlar bişeyi biz napalım
Hee ay bende korkuyorum vallabende yazdım ya dün iyice yakayı ele veriyoruz hayırlısı kaçıp whatsapa geçelim eyy ahaliii duyun sesimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?